Tuesday 3 November 2009

Κερδίστε σήμερα 3 pass για το αυριανό live set του Byetone!

Αυτήν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ο Byetone έρχεται στην Θεσσαλονίκη για ένα live set στον πολυχώρο του Block33! Mετά το Τορίνο λοιπόν και το showcase της (και) δικιάς του Raster Noton, το label από την Γερμανία που είχε προκύψει το '99 από την συνένωση των Rastermusik και Noton, ο Οlaf Bender aka Byetone εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πόλη μας. Ο τύπος είναι τρελός μουσικός και όσοι θα θέλατε να μάθετε περισσότερα check here!

Eμείς από την πλευρά μας έχουμε την χαρά να σας δώσουμε σήμερα Τρίτη 3 pass για όποιον θέλει να απολαύσει τον Βyetone live στο Block33! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να συμμετέχετε στον mini διαγωνισμό κατά την διάρκεια της εκπομπής του Loki και του Paul από την Ξάνθη 20.00-22.00 το βράδυ. Στέλνετε το email σας απλά στο contest@paranoiseradio.com με θέμα "Byetone" και γράφοντας το ονοπατεπώνυμό σας, στο τέλος της εκπομπής μπορεί να ακούσετε το δικό σας όνομα και να κερδίσετε free pass για την Τετάρτη!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30, ενώ η είσοδος κοστίζει 18eu. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και σε αρκετά δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχετε λοιπόν στον διαγωνισμό και κερδίστε την είσοδο!

No comments: