Tuesday 10 November 2009

Ο Cinnaman στην Θεσσαλονίκη και στον Paranoise!

Ο dj και παραγωγός Yuri Cinnaman από την Ολλανδία επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα την Κυριακη 15 Νοεμβρίου εμφανίζεται κατά τις 9 το βράδυ στο bar Sp!timou για ένα dj set το οποίο θα μεταδοθεί live από τον Paranoise. Λίγα λόγια τώρα για τον Cinnaman...

Ο Cinnaman ξεκίνησε το djing μόλις στην ηλικία των 12 ετών καθώς και ο πατέρας του ήταν dj σε ορισμένα clubs στην πόλη όπου μεγάλωσε ο Cinnaman, το Den Bosch της Ολλανδίας. Έτσι από μικρός είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί χρησιμοποιώντας δίσκους του πατέρα του αλλά και αγοράζοντας μανιωδώς δίσκους hip hop. Σύντομα όμως διεύρυνε το μουσικό του ενδιαφέρον και επηρρεάστηκε από αρκετά είδη μουσικής. Γνωρίζοντας τον dj και παραγωγό Aardvarck γνώρισε τόσο την Rush Hour όσο και τους Rednose Distrikt. Η πρώτη κυκλοφορία του Cinnaman είχε μεγάλη διεθνή υποστήριξη από djs όπως οι: Μοοnstar, Rednose Distrikt και Jazzy Sports.

Το κοινό μουσικό του γούστο και η συνεργασία του με τον Jay Scarlett επέφερε την δημιουργία των μουσικών συλλογών Beat Dimensions στην Rush Ηour Recordings, οι οποίες περιλαμβάνουν κομμάτια πολλών αξιόλογων και ανερχόμενων καλλιτεχνών όπως: Dimlite, J Todd, Hudson Mohawke, Flying Lotus, Samiyam, Mike Slott, Tiago, Nosaj Thing, Dorian Concept, Fulgeance, Ras G, Mono/Poly, Morgan Spacek, Danny Breaks, Dizz1, Tom Trago και άλλοι.

Tην ερχόμενη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου κάπου στις 22.00 θα μεταδοθεί το promo dj set του Cinnaman, ο οποίος είναι φιλοξενούμενος στο guest dj section του Paranoise Radio, ενώ θυμίζουμε την Κυριακή εκπέμπουμε από το Spitimou το βραδάκι live το set του Cinnaman! Do not miss it!!!