Wednesday 23 September 2009

The Shooz this Friday!

New year on the run, ο Σεπτέμβριος μπήκε και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την επιστροφή στις πόλεις επιστρέφουν και τα guest dj sets της Παρασκευής στον Paranoise.

Αρχίζουμε από αυτήν την εβδομάδα και έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στον Paranoise τους Shooz. Οι Shooz αποτελούν ένα project του F Paolo D και του Mr.Leopold Bloom που υφίσταται περίπου ενάμισι χρόνο, ζώντας στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό μας έχουν απασχολήσει αρκετά καθώς έχουν εμφανιστεί σε πολλά events στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, μερικά από αυτά 7/8 fest., live μαζί με τον Emdy, Beach Complex 09, Getropic κ.ά. Ακόμα πολλοί ίσως θα τους έχετε πετύχει σε κάποιο από τα περσινά Σαββατόβραδα στο Sp!timou να τα σπάνε με dubstep, dnb και hip hop(τα οποία θα συνεχιστούν και φέτος σε ένα διαφορετικό σκηνικό σε σχέση με πέρυσι). To τελευταίο set τους κινείται σε hip hop, abstract dubstep και είναι εξ'ολοκλήρου vinyl made με διάρκεια 1 ώρα!

The Shooz λοιπόν, αυτήν την Παρασκευή σε ένα exclusive mix για τον Paranoise λίγο μετά τις 21¨00 το βράδυ. So Tune In!!!

Download set here!!

No comments: