Friday 4 September 2009

Martinez Bros this Saturday promo set for Reworks!

Ο Chris και ο Steve a.k.a. Martinez Bros έχουν καταφέρει παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους (ο Steve είναι 20 και ο Chris μόνο 18) να γίνουν η νέα και πολλά υποσχόμενη παρουσία της house μουσικής σκηνής παγκοσμίως.Mε καταγωγή από το Bronx της Νέας Υόρκης η επαφή τους με την house και τα decks ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία καθώς και ο πατέρας τους ήταν λάτρης της house.

Τους έχουν χαρακτηρίσει ήδη το νέο μεγάλο δίδυμο που θα ταράξει τα νερά της house και αναπόφεκτα τους συγκρίνουν με τους legends Masters At Work. Μετράνε ήδη στο ενεργητικό τους τρία ep's,2 μέσω της Objektivity του Dennis Ferrer ο οποίος δίνει μεγάλο βάρος στους δύο πιτσιρικάδες και ένα μέσω της Τhese Days ενώ tracks τους όπως το Debbie Downer (σε συνεργασία με τον έλληνα Argy) και το My Rendition έχουν παιχτεί από εξέχουσες προσωπικότητες των clubs worldwide!

Η παρουσία τους στο φετινό WMC του Miami απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και τώρα ήρθε η σειρά του κοινού που θα παρευρεθεί στο φετινό Reworks να τους ακούσει και φυσικά να χορέψει ασταμάτητα.Μartinez Brothers λοιπόν την Παρασκευή 18/9 στο Air Stage του Reworks στο showcase της Objektivity στις 0030 λίγο πριν τον Dennis Ferrer.

Πάρτε μία γέυση από Martinez Bros άυριο Σάββατο 5/9 μόνο εδώ στον Paranoise Radio λίγο μετά τις 2100 στη μετάδωση του promo set τους για το φετινό Reworks!

cheers!

No comments: