Monday 3 August 2009

Skate 'n' Create Festival

Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Θέρμης, ο Δήμος Θέρμης και το Remedy θα παρουσιάσουν το Skate 'n' Create Festival! Ένα event που θα διαρκέσει 2 ολόκληρες ημέρες και οι επισκέπτες του θα μπορέσουν να απολάυσουν επιδείξεις και διαγωνισμούς skateboard και graffiti, ενώ μουσικά συγκροτήματα και DJs θα χρωματίζουν το event με τη μουσική τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Κορυφαίοι skaters και graffiti artists από όλη την Ελλάδα θα δείξουν τις ικανότητές τους και θα αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό, υπό τους ήχους hip hop, reggae και punk μουσικής. Μια πραγματική γιορτή της ζωής του δρόμου, αφιερωμένη στο κοινό από τους γνήσιους εκφραστές της! Ενδεικτικά αναφέρουμε τους: Vodka Juniors, Live2, Jorz, Apset, Rispaw, ενώ την λίστα συμπληρώνουν πολλοί ακόμη καλλιτέχνες και αθλητές.

Επίσης, στο πλαίσιο του fest, στο διάστημα 1-10 Σεπτεμβρίου, το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Θέρμης θα φιλοξενήσει την έκθεση του Αλέξη Φλωράκη, Skateboard Art Crimes. Μία έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών παρεμβάσεων πάνω σε σανίδες skateboard!

Ο Paranoise Radio ως χορηγός επικοινωνίας, θα βρίσκεται εκεί και καλεί τους ακροατές του στην Θέρμη 11 και 12/9, σε μία πολύ όμορφη γιορτή αφιερωμένη στο Street Art. Περισσότερα στις εκπομπές του Paranoise και στο blog μας. Τα λέμε πλατεία!

No comments: