Thursday 30 July 2009

7epta/8ogdoa Festival

Στις 7 και 8 Αυγούστου 2009 στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής διοργανώνεται το 7epta/8ogdoa Festival για 2η χρονιά. Μετά την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή του, το 7α/8ογδοα φέτος ακόμη καλύτερο υπόσχεται ένα δυνατό εναλλακτικό 2ήμερο με electronica, experimental, techno, dub, dubstep, freestyle και visual performances, ενώ φιλοξενούνται καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο εγχώριοι. Το φεστιβάλ γίνεται στο Αθλητικό Κέντρο της Μεγάλης Παναγίας στην βόρεια και ορεινή Χαλκιδική με ένα πολύ καλό line up, και σίγουρα ξεχωριστό και αξιοπρόσεκτο για τα καλοκαιρινά πολιτιστικά δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα, Παρασκευή 7/8 εμφανίζονται οι Donatto Dozzy[dj set/IT], Peter Van Hoesen [dj set/BE], Octex [live audio-visual/SI], Marco Fuerstenberg [live/DE], Stelios Koukotzilas [dj set/GR], Damcase [live/GR], Lazo [dj set/GR], Jaychromatic [dj set/GR], με κάποια καλά ονόματα της techno όπως κάποιοι θα διαπιστώσατε. To Σάββατο εμφανίζεται κι ο paranoizer Researcher, με τα set και τα live αναλυτικά να έχουν ως εξής: RSR & Siraistak [dj set/GR], The Shooz & Emdy [live/GR], Radical Gee & the Moving Target [live/GR], Kako Synapantima Band [live/GR], Bubasvabe [live/GR], Underwaterchess [live/GR], Venn’s Diagrams [dj set/GR].

Πρόκειται για το καλύτερο event που γίνεται φέτος στην Χαλκιδική, και τόσο αξιόλογες και φιλικές προσπάθειες σαν αυτή σίγουρα αξίζουν να στηριχθούν. Από νωρίς το απόγευμα ξεκινάει το όλο σκηνικό με τις πόρτες να ανοίγουν στις 17.00, ενώ οι επισκέπτες του fest έχουν την δυνατότητα να μείνουν ελεύθερα στο camping του 7α/8οα. Επίσης, οι τιμές θα είναι χαμηλές, με 10 ευρώ εισητήριο την πρώτη μέρα και μόλις 5 την δεύτερη! Ο Paranoise Radio από την πλευρά του, έχει την χαρά να είναι χορηγός επικοινωνίας στο 7epta/8ogdoa Festival.

7 και 8 Αυγούστου θα είμαστε εκεί, εσείς?

2 comments:

Anonymous said...

oloi ekei 8a eimaste!!!!!!!!!!!!!!!

margasv said...

yeah!!!
oloi osoi einai gia xalkidikh auto to p-s-k sto 7epta/8ogdoa!!! 8a nai perfect! k osoi den einai gia xalkidikh, na alla3oun sxedia k na psh8oun ;-) xa!