Tuesday 18 August 2009

Reworking it 2009!


Πότε? 18-19 Σεπτεμβρίου
Πού? Vilka Area
Τι παίζει? Reworks Festival 2009 5th edition

Ο καιρός έφτασε πάλι, και φέτος, όπως κάθε Σεπτέμβριο εδώ και 5 συνεχή έτη, το Reworks Festival ήρθε, πάντα στο πλαίσιο των Δημητρίων που φέτος γίνονται 44 χρονών. Ανανεωμένο και βραβευμένο(ψηφίστηκε ως το 3ο καλύτερο φεστιβάλ στα Βαλκάνια για το 2008 από τα βουλγάρικα βράβεια SEEME), θα γίνει στις 18-19 Σεπτεμβρίου στην Βίλκα στην Θεσσαλονίκη και θα φιλοξενήσει πάνω από 150 καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής και της σύγχρονης τέχνης. Οι τιμές των εισητηρίων είναι 29eu την πρώτη μέρα, 35eu την δέυτερη και εισητήριο διημέρου 50eu!!

Το φετινό Reworks θα πραγματοποιηθεί σε 4 stages και ο κάθε χώρος ξεχωριστά θα εστιάζει σε συγκεκριμένες μουσικές, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ενώ θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος στην Βίλκα για να εμφανιστούν οι μπάντες. Προς το παρόν τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί από τους διοργανωτές αφορούν τον μουσικό κομμάτι του φεστιβάλ, περιμένoντας κι άλλα που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως, ενώ σε αυτά συγκαταλέγονται μερικά από τα πιο ηχηρά και hot ονόματα παγκοσμίως στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, που εννοείται έρχονται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη!

Αναφορικά και σύμφωνα με τις τελευταίες προσθήκες στο line-up, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε Stereo MC'S, Sven Vath, Dj HELL, Parov Stelar & Dj MikeRigler, Daedelus, Beardyman, DJ Mehdi, Paul Kalkbrenner, Filastine, Dennis Ferrer, Oliver Huntemann, The Martinez Brothers, Ison, Argy, τoν Paranoizer Dj Booker, Nuff, ΝΤΕΙΒΙΝΤ, Mary's Flower Superhead, Parallel Worlds, And Id, Actor One, Alex Tsiridis, Ma.richa, Lowjac etc, και Paranoise Radio(hell yeah!).

Ο Paranoise μέσα από αυτό εδώ το blog θα παρουσιάσει μερικούς από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος στο Reworks, ενώ θα μεταδωθούν και sets από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν. Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σύντομα...

Όσον αφορά το showcase του σταθμού στο Reworks, θα παρουσιάσουμε την δική μας paraνοική άποψη και αισθητική συμβαδίζoντας με τις νέες τάσεις, σε ένα dj set από την δική μας μουσική σκοπιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την ευκαρία που μας δίνουν να παρουσιάσουμε την μουσική ταυτότητα του σταθμού σε ευρύ κοινό στα πλαίσια ενός διεθνούς φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και τους καλλιτέχνες μπορείτε να βρείτε και στο site, www.reworks.gr.

3 comments:

image said...

hell yeah!!super line-up kai superb xorhgos epikoinwnias o paranoise!!

Anonymous said...

fimologeitai oti oi Paragwgoi tou Paranoise tha vgoun gumnoi sta decks me louloudia sta epimaxa simeia..!!!:)

margasv said...

Savvato vrady 19/9 to set tou Paranoise stis 8.45-9.45 sto Atrium, meta ta Chromata k prin tous Mary's Flower Superhead.
sto idio stage, tous MFS 8a diadex8oun Beardyman, Stereo MC's, Daedalus k 8a to kleisei 2.30-4.30 o dj Booker!