Wednesday 26 August 2009

Opening Act / Block 33

Το Block 33 είναι πλέον εδώ και έτοιμο για δράση! Eδώ και αρκετό καιρό ακουγόταν ότι η παλιά Υδρόγειος θα λειτουργήσει ξανά, με νέο όνομα, και η ώρα έφτασε! Το Block 33 ανοίγει τις πόρτες του Παρασκευή 28/8 για ένα τριήμερο festival (free entrance) με αρκετά ονόματα στο line up του! Ανάμεσα στα ονόματα που θα εμφανιστούν τις τρεις μέρες είναι οι 63high, Infidelity, Coin, Skaribas, BadTrip, Μικρo, DjBooker και πολλοί πολλοί άλλοι! Με τέτοιο opening φανταστείτε τι έχει να ακολουθήσει...!

Την προηγούμενη βδομάδα βρεθήκαμε στο Block 33 και η εντύπωση που μας άφησε είναι κάτι παραπάνω από θετική. Ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελεί έναν πολυχώρο εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει διαφόρων ειδών events. Τα έχουν προβλέψει όλα οι δημιουργοί του Block φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο χώρο για εκθέσεις parties και live στα πρότυπα του εξωτερικού. Μάλιστα θα λειτουργεί ακόμη και θερινό cinema αλλά αυτό από το 2010 και μετά. Το concept του Block 33 βασίζεται στην καθημερινή διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και δράσεων, καθιστώντας το έτσι ένα στέκι όπου το ένα update έρχεται μετά το άλλο!

Δεκάδες live έχουν κλειστεί μες τον χειμώνα, ενώ με μια επίσκεψη στο myspace του Block μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι θα δούμε φέτος στην Θεσσαλονίκη. Το τριήμερο opening fest είναι μόνο η αρχή με τα καλύτερα να έρχονται σε ένα χώρο φρέσκο, με όρεξη για να γίνει κάτι διαφορετικό στην Θεσσαλονίκη, μια ανάσα από το κέντρο της (26ηs οκτωβρίου 33, Σφαγεία).

Εμείς θα βρεθούμε αυτό το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο (πρώτη φορά το βλέπω γραμμένο!) στα stages του Block 33 για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαιράκι περνώντας ενα όμορφο 3ήμερο στην όμορφη πόλη μας!

4 comments:

dimhap said...

ελπίζω να έχει καλύτερο εξαερισμό ; )

margasv said...

hehehe!
pisteuw oti 8a exei! genika meiname entypwsiasmenoi me mia matia pou ri3ame stis egkatastaseis!
h palia ydrogeios den paleuotan, o kainourios omws xwros den 8a xei kamia apolytws sxesh!
see ya there

Anonymous said...

dimitri dn leei me exaerismo!na ta anapneouma ola einai kalutera.xexe!/nik

Anonymous said...

paides oi synaulies ti wra ksekinane?