Tuesday 28 July 2009

Take As Needed by Fulleffekt team

Η μεγάλη παρέα της Fulleffekt Team μετά το δυναμικό ξεκίνημα του 2007 και την κυκλοφορία του Psyclowns, πρώτου project του crew, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες νέο cd. Τον Μαρτίο του 2009 το 2o album τους ανέβηκε στο ίντερνετ και τα χτυπήματα ανταπόκρισης στο free downloading ήταν μαζικά!

Με ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο οι Fulleffekt αυτοαποκαλούνται ασθενείς, μιας και εξαρτημένοι από την μουσική, για αυτό και Take As Needed με συμπτώματα bringing the pain hardcore for brain! H hip hop παρέα που βρίσκεται διάσπαρτη κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δημιούργησε κάτι ακατέργαστο, με ποικίλλες επιρροές, ανεξάρτητο και ξεχωριστό τουλάχιστον για την εγχώρια σκηνή. Οι 4 dj's Βοοker, Millman, Waif, Noa One επιδίδονται σε εξαιρετικό turntablism, ενώ οι MCS Αrtisun, Ad-libia, Sick Booze, Elephant Phinix, Majestic, Dtail, Caribu χώνουν δυνατά σε ελληνικά και αγγλικά, πότε για την φάση του hiphop στην χώρα και πότε για κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα στο οποίο ανοίγετε τα αφτιά σας πατώντας εδώ.

Το CDάκι περιλαμβάνει 13 tracks και σε ένα, το Voice in the Night, συμμετέχει ο MadClip από την Νέα Υόρκη. Oι Fulleffekt πρόσφατα έκαναν support στον Madlib, αλλά και στον Ghostface Killah της Wu Tang Clan, όμως πιστεύουν ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη... κάτι θα ξέρουν!

2 comments:

Anonymous said...

diskara!!!!
stak

PARANOISE said...

mpainontas sto parakatw link katevazete k to 1o project ths Fulleffekt.
Psyclowns loipon apo to 2007 k ta spaei!!!

http://rapidshare.com/files/28767237/Psyclowns-Psyclowns-Muzik.zip