Tuesday 26 May 2009

ONE YEAR PARANOISE!! Χρόνια μας Πολλά :-)

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!! Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος που ο Paranoise εκπέμπει μέσω διαδικτύου! Αρχικά με τη βοήθεια του meoworks και του flatcast και τώρα σε ιδιωτική εταιρία επαγγελματικού streaming, ο Paranoise έχει φτάσει στα αφτιά αρκετών χιλιάδων που μας ακολουθούν στο myspace, στο facebook, στο twitter, εδώ στο blog μας και φυσικά στην επίσημη σελίδα μας.
Έχοντας διοργανώσει και μεταδώσει αρκετά events, partys, εκθέσεις και συναυλίες φιλοδοξούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα τη χρονιά που έρχεται, με συνεχείς και καλύτερες εκπομπές και με 24hour streaming να κρατάμε συντροφιά σε παλιούς και νέους ακροατές. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη, άλλωστε εδώ και μήνες ο Paranoise έχει συνεχώς ανοδική πορεία από άποψη ακροαματικότητας και επισκεψιμότητας, ενώ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να προσδοκούμε το καλύτερο, σε ό,τι έχει να κάνει με μουσικές επιλογές, ποιότητα ήχου, ενημέρωση, διοργάνωση events κλπ.

Με αρκετούς παραγωγούς από διάφορα μέρη του πλανήτη να έχουν αφήσει το στίγμα τους στον σταθμό και μια κάστα ενεργών(περισσότεροι από 20) που ενδιαφέρονται για τη μουσική και τον πολιτισμό γενικότερα, υπηρετούμε αυτό που ονομάζουμε freestyle webradio, με όλο μας το "είναι".
Για να γιορτάσουμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, διοργανώνουμε ένα PARTY στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στον πολυχώρο ΠΕΙΡΑΜΑ (Βαλαωρίτου 18, 7ος όροφος) στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι. Η είσοδος είναι ελεύθερη, τα ποτά φροντίσαμε να είναι σε χαμηλές τιμές και οι μουσικές μας επιλογές θα σας συγκλονήσουν. ;-) Επίσης, τον χώρο του Πείραμα θα ομορφύνει η έκθεση φωτογραφίας από ομάδα φωτογράφων της καλύτερης και γνωστότερης σχολής φωτογραφίας στην πολή, Stereosis. Μουσική θα διαλέξουν παραγωγοί του paranoise, μέχρι τις 12 περίπου, μετά θα παίξουν οι the Shooz και για όποιον έχει δυνάμεις ο DJ Booker θα 'ναι εκεί να μας ξεζουμίσει μέχρι το πρωί.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους για να περάσουμε μία τέλεια βραδιά! Το party αρχίζει στις 7 το απόγευμα.

Χρόνια μας Πολλά και πάλι, και ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά!!! Cheers

No comments: