Wednesday 20 May 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ

Αν και αργησα να ανεβασω το αρθρο τελικα αφου μαζεψα οσα οσα χρειαζομουν..να το..!!
Στις 6 Μαιου λοιπον εγινε η Πολιτιστικη ημερα στο ΤΕΙ Σερρων..!

Οι ετοιμασιες ξεκινισαν απο το πρωι γυρω στισ 10 οπου στησαμε και καθαρισαμε τον χωρο,ο ηχος ειχε ξεκινησει ηδη να στηνεται και καναμε τις τελευταιες ετοιμασιες για το stage και για την τοποθετηση τον καμβαδων απο τους ζωγραφους και τα stand για τους φωτογραφους.. ωστε να ειμαστε ετοιμοι για να ξεκινησουμε..


Αν και φαγαμε ακυρο απο μια ομαδα των καλων τεχνων,που θα εκθεταν τα εργα τους, την τελευταια στιγμη,ημασταν τυχεροι πυ ηρ8αν αρκετοι ελευ8εροι ζωγραφοι και εβαλαν τα εργα τους..






Γυρω στις 5 και ξεκινησε ο δικος μας Χαρης οπου ξεκινησε με τους δικους του ηχους σε funk kαι dubstep ηχους. Κριμα ομως δν μπορεσα να τον ακουσω γιατι πηγα να ξεκουραστω λιγακι..αν και οταν επεστρεψα εμαθα τα καλυτερα..




Στην συνεχεια αφου κατευθασαν οι bands(Φρουτα του Δασους, Coin, Δαρνακες) ξεκινησαν τα soundcheck.Εδω καθιστερισαμε αρκετα..οπου οταν υπολογιζαμε να ξεκινησουνε στις 7.η 1η band ξεκινησε στισ 9.Συμβαινουν ομως αυτα..!Ο κοσμος αρχισε να μαζευεται σιγα σιγα..αν και στην αρχη ηταν καθιστοι στην συνεχεια..







Ετσι 1η ηταν του Φρουτα του Δασους μια band με πιο κι8αριστικα pop στοιχεια οπου τραγουδισαν και δικα τους κομματια αλλα και διασκευες..επαιξαν για 1 ωρα και 15 λεπτα περιπου..εμενα προσωπικα δν μου πολυ αρεσαν αλλα τις διασκευες τις ειπαν πολυ καλα. και εκει ηταν που γουσταρα πολυ!






Μετα τα Φρουτα του Δασους ακολουθισαν οι Coin με τους πιο alternative και indie ηχους τους με τον Ιωαννη Καρακωστα στα φωνητικα να δινει κανονικο show στην σκηνη..




...Και για το φιναλε των συγκροτηματων ηταν οι Δαρνακες με τους πιο βαλκανικους ηχους τους και τα διαφορα οργανα που εχουν οπου επαι3αν για περιπου 1 ωρα και 3ο λεπτα αν και τους διεκοψε η βροχη..!



Οπως ειπαμε
και πιο πριν μπορει να την γλιτωσαμε το μεσημερακι αλλα το βραδυ μας την εφερε..οχι ομως για πολυ!μετα απο 5-10 λεπτων ψιχαλας επανηλθαμε..


..Οπου ξεκινησαν τα dj sets με 1ους να ξεκιναν ο Αρλεκινος και Γιωργης σε ρυ8μους παρτυ με βαλκανικους ηχους ska reggae και οτιδηποτε τους κατεβαινε στο κεφαλι..!






Μετα απο αυτους τους αχριους ακολου8ισαν οι Lego vs Playmobil με τους πιο electro ηχους τους οι οποιοι γεμισαν την ατμοσφαιρα με ''βρωμια'' ρεμιξαροντας αρκετα γνωστα κομματια..!Στην συνεχεια εκλεισαν την βραδια οι δικοι μας Παυλος και Λαμπρος τα παιδια απο την Ξανθη με drum n bass ηχους..
Και δν μπορουμε να μην αναφερουμε τα παιδια απο τον Paranoise που ηρ8αν και μας υποστηριξαν και μετεδωσαν το festival απο το σταθμο.. Εδω βλεπετε εναν απο τους ανταποκριτες του σταθμου, τον Νικο..:P




Επισης δεν μπορω να μην αναφερω το Hot Dog το οποιο εγινε αναρπαστο..!απο το 7 το απογευμα δωσανε 450 hot dog! αξιζει να αναφερθει..:P! Αυτα λοιπον απο το πολιτιστικο ελπιζω να μν ξεχασα καποιον..
Ευχαριστουμε οσους ηρ8αν και μας τιμησαν με την παρουσια τους!
ciaozz!!!

1 comment:

so_Ap said...

perasame k gamw