Saturday 13 July 2013

Beach Street Festival in Lesvos Island!


Φέτος το καλοκαίρι στις 25 με 28 Ιουλίου, στην παραλία των Βατερών Λέσβου, διοργανώνεται το Beach Street Festival. Ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ μουσικής και graffiti, με διεθνείς συμμετοχές, που θα συνδυάζει τις σύγχρονες αστικές τέχνες, το ελληνικό καλοκαίρι και την ντόπια παράδοση!

Η ιδέα για τη διοργάνωση του Beach Street Festival, γεννήθηκε με αφορμή την καταγωγή και καλλιτεχνική δράση του Μυτιληνιού λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να δημιουργηθούν graffiti τοιχογραφίες που θα αναδεικνύουν την σύνδεση και την μετάβαση από τις λαϊκές τοιχογραφίες του Θεόφιλου στις σύγχρονες τοιχογραφίες graffiti.


Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της Οblique Orbit και του Urban Style Mag που περιλαμβάνει: concerts and dj sets / graffiti / muppet and shadow theatre / video-art / installations / film screening / workshops / graffiti seminars and biking seminars for adolescents and children / beach volley tournament

Στο μουσικό μέρος του Beach Street Festival ξεχωρίζουν τα live acts των Imam Baildi, Cyanna, Eisvoleas, Bazooka, DJ Alx, Echonomist, 12 Pithikos όπως και τα dj sets των Jeph1 & Billy Widz, Dub Riots, Abend, GDaddie, Elephant Phinix, Insom, Kebzer, Duckem, Rasta Youth, Yeast και αρκετά ακόμη.

Επίσης θα παίξουν οι Fulano 47 από την Πορτογαλία, Pete Slovenly από ΗΠΑ, Guvibosch από το Ισραήλ, Devi από την Αγγλία. Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ονόματα που εμφανίζονται επί σκηνής πατήστε εδώ.

Η είσοδος στον χώρο του φεστιβάλ στα Βατερά Λέσβου είναι δωρεάν με το εισιτήριο που πρέπει να πάρετε και να τυπώσετε από εδώ ενώ για να κλείσετε και θέση για δωρεάν camping στα πλαίσια της διοργάνωσης οδηγηθείτε πάλι στο site. be there!

No comments: