Sunday 5 February 2012

NoiseTape 10: Adda - A Trip to the Black Moon


Χθες Σάββατο βράδυ δόθηκε η συνέχεια στην σειρά των εκλεκτικών mixes που επιμελούνται οι παραγωγοί του Paranoise Radio. Aυτήν την φορά η Adda επιμελήθηκε και μας χάρισε το δικό της NoiseTape που τιτλοφορείται A Trip To The Black Moon.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό mix διάρκειας 71 λεπτών, αποτελούμενο από 20 κομμάτια που προσδιορίζουν τον ήχο του 10oυ NoiseTape σε Psychedelic, Κrautrock, Drone κατά κύριο λόγο. Με ένα απλό κλικ στο Download μπορείτε να συνεχίσετε να ομορφαίνετε την μέρα σας και την μουσική συλλογή με τα NoiseTapes. Παρακάτω το ακούτε και βρίσκετε την tracklist. trippin to the black moon...

"Το A Trip To The Black Moon είναι μια σύνθεση ψυχεδελικών ήχων, άλλοτε σκοτεινών και υπνωτικών και άλλοτε πιο ανάλαφρων και εκστατικών ρυθμών από το παρελθόν και το σήμερα. Ένα ταξίδι σε psych και kraut ήχους της παγκόσμιας σκηνής που συνθέτουν τα μουσικά μου ακούσματα των τελευταίων μηνών. Μεγάλα instrumental περάσματα, συνθεσάιζερ, λιωμένες κιθάρες, πειραματικοί έως σχεδόν ηλεκτρονικοί ήχοι, δημιουργούν μια απόκοσμη άκρως ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Μελωδίες ονειρικές και στοιχειωμένες χύνονται μέσα απο εικόνες μαύρων φεγγαριών και αστρικών συμπάντων..."

2 comments:

Anonymous said...

mixaaaraaaaaaa!

Anonymous said...

polu wraies mousikes gia mia akoma fora
MuST MUst mUst!