Friday 17 February 2012

Listen yesterday's Jeph1 & Billy Widz show


Χθες βράδυ της Πέμπτης 16 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Big Bang show στον αέρα του Paranoise! Jeph1 & Billy Widz αφιέρωσαν και πάλι στους φανς της dubstep ένα super εκρηκτικό δίωρο όπου ακούστηκαν πάρα πολλές καινούριες κυκλοφορίες αλλά και λίγο παλιότερες αγαπημένες παραγωγές.

Στo παρακάτω player του mixcloud ακούτε με ένα κλικ όλο το Big Bang show όπως ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια του ζωντανού streaming. 50 κομμάτια και αυτήν την φορά όπου ανάμεσά τους βρίσκονται ονόματα όπως Goth-Trad, Kromestar, Truth, Pinch, Burial, Tunnidge, Distance, Dj Madd, Cyrus, Horsepower Productions, UNCO, Matt U, TRG και άλλοι...


Kλικάροντας εδώ τσεκάρετε αναλυτικά την tracklist. Θυμηθείτε ότι τα δύο μέλη του Big Bang ανεβαίνουν την ερχόμενη εβδομάδα από την Αθήνα με κατεύθυνση τον Βορρά για δύο εμφανίσεις.

Aρχικά την Πέμπτη 23 του μήνα στην Ξάνθη για το μεγάλο αποκριάτικο party του Paranoise στα Προκάτ και δύο μέρες αργότερα, το Σάββατο 25/2 στην Θεσσαλονίκη στο υπόγειο του Spitimou! stay tuned for more!

No comments: