Saturday 22 October 2011

Spaced Cowboy - Psych-Hop Beats vol.2


Από την περασμένη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου κυκλοφορεί ελεύθερο προς τέρψη των απανταχού μουσικόφιλων το δεύτερο μέρος της Psych-Hop Beats έκδοσης που δημιούργησε και προσφέρει ο Spaced Cowboy.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου μέρους το 2009 που έγινε μέσω ενός netlabel εν ονόματι Odd.io, ο Παναγιώτης από την Αθήνα σαν άλλος διαστημικός cowboy παρουσιάζει το Psych-Hop Beats volume 2. Σε αυτό το free for yourselves release στο επίκεντρο βρίσκονται φυσικά ψυχεδελικές συνθέσεις που κυριαρχούν στα samples που χρησιμοποιούνται και αναμιγνύονται αριστοτεχνικά με την φαντασία που διακατέχει τον Spaced Cowboy, περιπλανόμενο για χρόνια σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου τα έντονα χρώματα που αφήνουν πίσω τους οι ήχοι είναι ορατά και απτά.

Τα 18 εξαιρετικά κομμάτια που περιλαμβάνονται στην έκδοση αυτή έρχονται είτε από το μακρινό παρελθόν των 60's, 70's είτε από το απόκοσμο υπερπέραν του μέλλοντος και δημιουργούν μπολιασμένα με την σημερινή ψηλάφηση σε όρους μουσικής τεχνοτροπίας ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα. Εxperimental ήχοι που άλλοτε θυμίζουν έντονα καλιφορνέζικο γρατζούνισμα και άλλοτε φουτουριστικά breaks.

Στα 52 λεπτά που διαρκεί ο digital δίσκος παρασέρνεσαι σύντομα σε ένα διασπαστικό ταξίδι της προσωπικότητάς σου, κάπου μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, κάτι ανάμεσα σε ψυχοσυνθετική πληρότητα και απότομη εκκένωση του εγώ σου. Είναι αυτή η δύναμη των ψυχεδελικών beats...

Κάντε το για πάντα δικό σας πατώντας Download. Στην συνέχεια απολαύστε το. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία ελάχιστη γεύση.

Intense by Spaced Cowboy
The Rollin' Loop by Spaced Cowboy

Σημειώνεται ότι ο Spaced Cowboy βρίσκεται από φέτος εβδομαδιαία κάθε Σάββατο στον αέρα του Paranoise Radio από τις 18.00 ως τις 20.00 (gmt +02) με το "Psych-Hop" show του που ήδη έχει λατρευτεί! love it :-)

2 comments:

Anonymous said...

και σε vinyl συντομα ;)

mr.z

Anonymous said...

zuuuuper