Saturday 15 October 2011

1st Big Bang show w/Jeph1 & Billy Widz

Την περασμένη Πέμπτη μία νέα εκπομπή από δύο νέους παραγωγούς για τον Paranoise έκανε ντεμπούτο στον αέρα του σταθμού μας. Οι Jeph1 και Billy Widz παρουσίασαν για πρώτη φορά την εκπομπή τους Big Bang radio show και ήδη όπως φάνηκε οι ακροατές την λάτρεψαν και θα είναι από τα hot shows στην τρέχουσα σεζόν.

Mαζί τους ήταν και ο MC Sadacore που γέμισε ακόμη περισσότερο το 2ωρο του Big Bang, όπου ακούστηκαν τρομερά, γνωστά και μή dubstep tunes, από ονόματα όπως Vivek (τον οποίο άλλωστε φέρνουν τα παιδιά στην Αθήνα 12 Νοεμβρίου), Mala, Pinch, DJ Madd, Coki, Kromestar, Ekelon, Goth Trad, Tes La Rok, Jack Sparrow και άλλους.

Μπορείτε από το player να ακούσετε το ηχογραφημένο δίωρο της Πέμπτης 13/10 και να δείτε αναλυτικά την tracklist με τα 50 κομμάτια που ακούστηκαν.

Ακόμη, για τις επόμενες εκπομπές καλείστε όσοι παραγωγοί θέλετε να στείλετε κομμάτια σας για να ακουστούν στο Big Bang show στην διεύθυνση bigbang.athens@gmail.com.

Jeph1 και Billy Widz θα είναι live on air από την Αθήνα για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από τον Paranoise Radio κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 22.00 το βράδυ. Aναμένετε συντονισμένοι για το επόμενο Big Bang!

1 comment:

Anonymous said...

trelo