Wednesday 25 August 2010

Street Mode Festival 12/9 in Thermi

Στις 12 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ της τέχνης του δρόμου Street Mode Festival διεξάγεται στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, ως συνέχεια του περσινού επιτυχημένου Skate 'n Create festival. Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή της ζωής στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον με ποικίλες δραστηριότητες, αφιερωμένη στο κοινό από τους γνήσιους εκφραστές της.

Συγκεκριμένα, το fest επικεντρώνεται σε graffiti, skateboard, breakdance, ενώ συγκροτήματα και dj's θα αναλάβουν την μουσική επιμέλεια σε όλη την διάρκειά του. Κορυφαίοι graffiti artists, breakdance χορευτές και skaters από ολόκληρη την Ελλάδα θα δείξουν τις ικανότητές τους και θα αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό υπό τους ήχους hip hop, reggae, punk μουσικής από τις 12.00 κιόλας το πρωί! Αξίζει να αναφερθεί ότι θα υπάρχει τοιχογραφία μήκους 70 μέτρων από γνωστά ονόματα του graffiti και ανοιχτοί διαγωνισμοί skateboard και breakdance με χρηματικό έπαθλο 500euro in cash. Tην βραδιά θα κλείσουν από τις 21.00 και μετά οι 12ος Πίθηκος και 63 High παίζοντας live.

Παράλληλα από τις 6 ως τις 12/9 στο στέκι νεολαίας του Δήμου Θέρμης (Βενιζέλου 4β) θα λάβει μέρος η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση Skateboard Art Crimes του Αλέξη Φλωράκη, έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών παρεμβάσεων πάνω σε σανίδες skateboard. H γιορτή θα διεξαχθεί από τις 12 το πρωί ως τα μεσάνυκτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

No comments: