Thursday 8 July 2010

DJ Shadow first time ever in Greece!

Ο πασίγνωστος και πολύ σπουδαίος παραγωγός DJ Shadow αύριο, Παρασκευή 9/7, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην χώρα μας! Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Καλιφορνέζο μουσικό για ένα μοναδικό live που σίγουρα θα αποτελέσει σημαντική εμπειρία για όποιον το παρακολουθήσει. Η εμφάνιση αυτή του dj Shadow στην Βαβυλωνία του Μύλου, έρχεται μία μέρα πριν την παρουσία του στο φετινό Rockwave festival στο Terra vibe, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο θα είναι το πρώτο live show του τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο 38χρονος πλέον DJ Shadow έχει αγαπηθεί παγκοσμίως όσο λίγοι καλλιτέχνες του hip hop/trip hop και όλα αυτά τα χρόνια οι δουλειές του έχουν χαραχτεί στην μνήμη όλων, οπότε το αυριανό live είναι άκρως ενδιαφέρον καθώς επίσης, αποτελεί ευκαιρία να τον απολαύσουμε. Kανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το εκπληκτικό album Entroducing, που κυκλοφόρησε το '96 στην Mo'Wax... όπως και τις υπόλοιπες προσωπικές του κυκλοφορίες, αλλά και αυτές που προέκυψαν από τις συνεργασίες του με του Unkle, Cut Chemist, QBert και τόσους άλλους. Στο διάρκειας περίπου 2 ωρών live με full visual effects στην Βαβυλωνία, θα παίξει σαφώς tracks από όλη την ως τώρα πορεία του στην μουσική, φυσικά και από το album που ετοιμάζει εδώ και έναν χρόνο. Καλή φάση! Ο ίδιος δηλώνει:

"Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την περιοδεία, για διάφορους λόγους: για την καινούρια μου μουσική που παρουσιάζω για πρώτη φορά, για τα μέρη που θα επισκεφθώ, αρκετά από αυτά επίσης για πρώτη φορά. Εχει υπάρξει μέχρι στιγμής τακτική μου να ανεβάζω τον πήχη ψηλότερα κάθε φορά που ετοιμάζω ένα show, κι εύχομαι οι fans μου να αγκαλιάσουν την νέα μου προσπάθεια. Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, ανταλλάσοντας μουσική και ιδέες, αυτά έχουν σημασία στη ζωή!"

Support act στην αυριανή εμφάνιση του DJ Shadow στον Μύλο θα κάνουν οι δικοί μας Iνφο! Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20.30, ενώ τα εισητήρια στο ταμείο θα κοστίζουν 32eu. Όσοι προλάβετε προπώληση, είναι στα 27eu και θα βρείτε στα Μetropolis, Public, Tickethouse, Stereodisc, Λωτός.

2 comments:

margasv said...

mono 1 wra live o shadow..! opws k sto rockwave. poly ligo, eidika gia tetoia timh...

Anonymous said...

aparadekti arpaxth htan!!!