Thursday 1 July 2010

2 Reggae events in July

===================
edit: Αλληγή Χώρου για το Rastavibe Fest
Λόγω καιρού, το Rastavibe Fest θα γίνει στο Principal Club Theater αντί του Μύλου.
Λεωφορεία για δωρεάν μεταφορά, από Λ. Πύργο και Μύλο.
Πληροφορίες-κρατήσεις 2310428088.
===================

Μπήκε το καλοκαίρι και μαζί του, έρχονται 2 πολύ σημαντικά reggae events στη χώρα μας, το ένα εκ των οποίων, εδώ στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Αθήνα.

Πέμπτη, 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη στη βαβυλωνία (αίθριο), στο Μύλο Rastavibe Reggae Fest. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον θρυλικό Don Carlos, ιδρυτικό μέλος των Black Uhuru για πρώτη φορά στη χώρα μας, που θα παίξει με τους Dub Vision Band. Τους Groundation, που για κάποιο λόγο τους γουστάρει πολύ ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα και έχουν κάνει κατά καιρούς πολλές συναυλίες. Επίσης, οι FC Apartide από τη Σερβία, με πολιτικοποιημένο, αντιπολεμικό στίχο συνδυάζοντας τους ήχους των Βαλκανίων με τη reggae της Jamaica, οι οποίοι θα παίξουν στο after party μαζί με Zion Lionz Soundsystem.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Έλληνες Animanation, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και το ντοκυμαντέρ Holding on to Jah. Τα εισιτήρια προπωλούνται για 25e στο 1stjulyfest.eventbrite.com, ενώ στο ταμείο θα 'χουν 35e. Η βραδιά θα ξεκινήσει στη Βαβυλωνία στις 18.00 με warm up dj set, για να αναλάβουν οι animanation στις 19.30, ενώ το Holding On To Jah θα προβληθεί στις 18.30. Τέλος, όσοι είστε από Αθήνα στο www.rastavibe.gr θα βρείτε πληροφορίες για οργανωμένη εκδρομή.

Δεύτερο πολύ σημαντικό live σε 2 βδομάδες και κάτι στις 15 Ιουλίου, Αθήνα, στον Ιππικό Όμιλο στο Γουδί θα παρακολουθήσουμε τον επίσης θρυλικό Capleton, τον διάσημο Gentleman, μαζί με τους Θεσσλονικείς Global Vibe, που θα αναλάβουν το warm up. Τη βραδιά με έντονες dub και reggae μουσικές θα πλαισιώνουν ακόμα, οι Fundracar, Professor Skank και Anna Mystic. Προπώληση από 20e, στο ταμείο 35e.

No comments: