Wednesday 21 July 2010

Epta Ogdoa 2010 - music & visual arts festival

Για 3η συνεχή χρονιά ένα πολύ ενδιαφέρον festival που πλέον έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του εναλλακτικού κοινού διεξάγεται στην Χαλκιδική. Το Επτά Όγδοα 2010 λαμβάνει μέρος στην αγαπημένη του ημερομηνία, 7 Αυγούστου και ημέρα Σάββατο στην Μεγάλη Παναγία. To 7epta/8ogdoa είναι ένα πολιτιστικό γεγονός που στόχο έχει την συνεχή αναζήτηση, προώθηση και ανάδειξη όλων των πτυχών της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Παράλληλα εικαστικές ενότητες με προβολές, εκθέσεις, video art θα συνθέσουν ένα πολύ όμορφο αυγουστιάτικο μουσικο-εικαστικό τοπίο στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Παναγίας.

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης θα παίξουν live αξιόλογα ονόματα της εγχώριας σκηνής, όπως οι Biomass, Fantastikoi Hxoi, Denial of Service, και Giorgos Poulios. Επίσης, τα δικά τους ξεχωριστά dj sets θα παρουσιάσουν οι dj Egon, Lazos Theo, Oldman Talkin' aka Harry on Paranoise, Stelios Koukotzilas και Cityzen.

Όλα αυτά σε μία ημέρα. Σάββατο 7 Αυγούστου, με ελεύθερη είσοδο, διαθέσιμο χώρο για camping, και τις πόρτες στο αθλητικό κέντρο της Μεγάλης Παναγίας να ανοίγουν από τις 17:00. Το festival Μουσικής & Εικόνας 7epta/8ogdoa είναι μία πολύ καλή πρόταση διασκέδασης και στο φετινό καλοκαίρι, και μας περιμένει να το τιμήσουμε! Πληροφορίες στο eptaogdoa@hotmail.com και στο τηλ.6942-678-818.

1 comment:

Anonymous said...

You made some excellent points there. I did a search on the subject and barely got any specific details on other websites, but then great to be here, really, appreciate that.

- Lucas