Friday 26 March 2010

Velvet Festival 2010 @Bios, 29-31/3

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια το Velvet Magazine από την Αθήνα γιορτάζει άλλον ένα πετυχημένο χρόνο κυκλοφορίας του και διοργανώνει το 5ο Velvet Festival με την υποστήριξη του Bios! Το festival έχοντας κερδίσει την αναγνώριση και το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού φέτος διεξάγεται το τριήμερο από Δευτέρα 29 ως Τετάρτη 31 Μαρτίου με πλούσιο πρόγραμμα και τις συμμετοχές πολλών νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών! Συγκεκριμένα και τις 3 ημέρες ο χώρος του Bios θα είναι ανοιχτός από νωρίς το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο και πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τους επισκέπτες του Velvet Festival! Mία από αυτές είναι και η συλλεκτική έκδοση του Velvet mag, Tomorrow, το οποίο θα μοιράζεται σε ειδική handmade συσκευασία με δώρο ένα compilation lp, ενώ φιλόδοξος στόχος του τεύχους είναι η προσπάθεια καταγραφής νέων τάσεων, εκφράσεων και πεδίων δράσης.

Στο festival τώρα, από τις 19.00 και τις 3 ημέρες αρχίζουν οι προβολές μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών, κυρίως Ελλήνων σκηνοθετών, ενώ από τις 21.30 θα ανεβαίνουν οι bands on stage για να αποτυπώσουν τον μουσικό χαρακτήρα του φετινού Velvet Festival. Oι βραδιές θα κλείνουν με ένα dj set, του οποίου η ώρα έναρξης έχει οριστεί στην 1 μετά τα μεσάνυκτα. Eμείς από την πλευρά μας, ανυπομονούμε για το live των Royal Etiquettes, μπάντας του paranoizer Ars και του φίλου μας Tony από τους Le Page, την τελευταία ημέρα του fest Τετάρτη 31/3. Ωστόσο πολλές ακόμη φρέσκες μπάντες θα παρουσιαστούν στο stage του Bios, όπως οι Callas, που έχουν άμεση σχέση με το Velvet magazine and festival, οι Meanie Geanies, Zebra Tracks, Model Spy, Liarbirds, Lolek, Lumiere Brother, Bazooka, Baby Guru, Μαύρο Κόκκινο. Τα dj sets θα είναι τις 2 μέρες από το Velvet Squad, ενώ την Τρίτη 30/3 από την Astrogirl! To καλλιτεχνικό μέρος του fest δεν σταματάει εδώ, καθότι με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται η ομαδική έκθεση πολλών νέων καλλιτεχνών με τίτλο Music-Wise που θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινό 21.00-00.00.

Όσοι είστε Αθήνα εκείνες τις ημέρες τιμήστε το Velvet Festival, αξίζει! Από Μ.Δευτέρα 29 Μαρτίου και για 3 ημέρες με την είσοδο ελεύθερη! Aναλυτικά το πρόγραμμα βρίσκεται εδώ. Do the velvet!

2 comments:

Anonymous said...

Bios kai politeia

Anonymous said...

ma8ame oti ta espasan oi royal sto katamesto bios huh? keep on rockin guyz!