Tuesday 16 March 2010

RockWave 2010 + few words..

Οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το φετινό Rockwave Festival, μας έρχονται απ' το επίσημο site των διοργανωτών. Fatboy Slim, Faithless, Massive Attack, Ska P, Gogol Bordelo, DJ Shadow, White lies και πολλοί ακόμα, όπως χαρακτηριστικά μας λένε, θα έρθουν φέτος στο Terra Vibe. Επίσης, ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε για Black Eyed Peas και Amy Mac Donald (αλλά λίγο μας νοιάζει :P) ότι θα συμμετέχουν στο fest αυτό που έχει γίνει θεσμός και που μάλλον μαζί με Reworks και Synch αποτελούν τα καλύτερα στη χώρα μας.Περισσότερα νέα, για το Rockwave μόλις ανακοινωθούν line ups, για τις 3 μέρες του festival (7, 10, 11 Ιουλίου). Να πούμε ότι φέτος θα τρέξει και το Sonisphere Festival στις 24 Ιουνίου στο Terra Vibe, στη Μαλακάσσα όπου για πρώτη φορά θα παίξουν μαζί οι Metallica, Anthrax, Slayer και Megadeath, με support των Μastodon, Bullet for my Valentine και Stone Sour. Και τα δύο αυτά φεστ διοργανώνονται απ' την Didi Music, που φέρνουν και τους Rammstein(28.06) και τους U2(3.09)[για τους u2 έχω πολλά να χώσω που ένα χρόνο πριν ξεκίνησαν προπώληση λες και φέρνουν Pink Floyd και Led Zeppelin μαζί, για να μαζέψουν φράγκα, αλλά δεν είναι της στιγμής]. Ελπίζουμε η didi να έμαθε από τα ουκ ολίγα λάθη του παρελθόντος και να σταθεί στο ύψος των ονομάτων που φέρνει και της φήμης που φιλοδοξεί να αποκτήσει-διατηρήσει.

Να πούμε τέλος, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια μεγάλα events, άσχετα με το κατά πόσο είναι του στυλ μας, ώστε να έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα στην ακμή τους, καθώς επίσης πολύ σημαντικό είναι να πηγαίνει ο κόσμος και γενικά να στηρίζουμε όχι μόνο σ' αυτά τα festival με πολλούς χιλιάδες θεατές αλλά και τα μικρότερα στις πόλεις μας, στα μικρά μαγαζιά. Μόνο έτσι αρχίζει και "ανεβαίνει" το επίπεδο στα ακούσματά μας και υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε απ' τη μπουζουκο-τσοντο-κατάσταση.

EDIT
Αφού έχω ολοκληρώσει και δημοσιεύσει αυτό το άρθρο, μαθαίνω και τα τελευταία σπουδαία νέα... BOB DYLAN, 29 Μαΐου Terra Vibe!
ΣΟΚ & ΔΕΟΣ!!!

No comments: