Saturday 15 December 2012

Boycott is this week's guest dj!


Απόψε το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 φιλοξενούμε στα πλαίσια του guest dj section το live mix set που ηχογράφησε και προσφέρει αποκλειστικά στους ακροατές του Paranoise Radio ο Boycott.

Θεσσαλονικιός στην καταγωγή ο Boycott που την εγκατέλειψε στα 17 του, παίζει εδώ και πολλά χρόνια underground dance ήχους με τα εξαιρετικά του mixing skills να τον χαρακτηρίζουν. Οι μουσικές του προτιμήσεις εξελίχτηκαν περισσότερο κατά την διαμονή του για σπουδές την δεκαετία του '90 στην πρωτεύουσα της αστικής μουσικής, το Λονδίνο. 

Εκεί γνώρισε τον Runner και η φιλία τους όπως και οι κοινές τους μουσικές επιλογές οδήγησαν στην συνεργασία των δύο. Έτσι φτιάξανε το σχήμα d2 και από την επιστροφή τους στην Ελλάδα πραγματοποίησαν για κοντά 10 χρόνια κάποια μεγάλα drum 'n' bass parties, ενώ συμμετείχαν κατά καιρούς και στην εκπομπή της dj Free στον Εν Λευκώ.
Σήμερα, ο Βoycott έχει επικεντρωθεί στην αγάπη του για την house και όλα τα παραπλήσια είδη και ασχολείται με τα Βlackball podcast sessions που παρουσιάζει και κινούνται στον άξονα της house και τις παραφυάδες της.

Εσείς έχετε την ευκαιρία να ακούσετε σήμερα το mix που προσφέρει αποκλειστικά ο Boycott για όλους εσάς, με τίτλο Take 1. Έχει διάρκεια 78 λεπτά και αποτελείται από 18 κομμάτια. Αύριο θα ανέβει και η tracklist. stay tuned!

1 comment:

d2B said...

not xactly born in Athens ... ...thanx for the broadcast