Friday 28 September 2012

Beizment Knowledg' guest mix on air!


Αύριο έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε το πρώτο guest mix για την σεζόν 2012-2013 στην σχετική ενότητα του Σαββατόβραδου που λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια στον αέρα του Paranoise Radio κι έχει αναδείξει πολύ ωραία mixes από νέους και πιο γνωστούς παραγωγούς.

Στο ντεμπούτο λοιπόν για την φετινή χρονιά θα ακούσουμε αύριο Σάββατο στις 21.00 (gmt +02) το πολύ φρέσκο mix που μας προσφέρει αποκλειστικά ο Beizment Knowledg από την Θεσσαλονίκη.

Όπως σε όλα τα Beizment Knowledg sets το ζητούμενο είναι η επιλογή πολλών διαφορετικών στυλ, στην ευρύτερη underground bass area. Παραγωγές και παραγωγοί, σκηνές, δισκογραφικές, ηχοσυστήματα, ραδιοφονικοί σταθμοί και εκπομπές και αυτό που αντιπροσωπεύουν γίνονται tracklist.


Στο συγκεκριμένο mix για τους ακροατές του Paranoise περιλαμβάνονται House, Garage, Sheffield Basslines, Grime, Funky, Bass Prototypes, Dubstep Classics και άλλα.

Beizment Knowledg αποτελεί την ετικέτα για την παραγωγή και συνύπαρξη της μουσικής και της εικόνας που την περιβάλει. Από το 2004 δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη όντας υπεύθυνος ή συμμετέχοντας σε διάφορα ανεξάρτητα events, exhibitions, installations, warehouses, house projects.

Tον τελευταίο καιρό ετοιμάζει την "βζμντΚνςλδγ Εχηιβιτιον", επιμελείται τα επερχόμενα WEEDEAD Podkasts, καθώς και κάποια περιορισμένων αντιτύπων cassette mixtape series με την συμμετοχή διαφόρων παραγωγών, dj's, radio producers και γενικότερα ανθρώπων που έχουν συγκεκριμένη άποψη στην μουσική και φρέσκες ιδέες.


No comments: