Wednesday 13 July 2011

Deviant's mix this Saturday on Paranoise

Ο Deviant είναι γεννημένος στην Αθήνα και τα τελευταίο καιρό μέσα από μια πληθώρα δραστηριοτήτων στην Αθήνα σκαρφίστηκε την ίδρυση του πρώτου ελληνικού Portal που έχει να κάνει αποκλειστικά με την Dubstep και την Drum N Bass. Το Dubstepforum.gr γεννήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου και φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα portal για την συγεκριμένη μουσική σκηνή.

Το mix περιέχει κυρίως deep-dark bass tracks , και τα περισσότερα είναι φρέσκες κυκλοφορίες που ξεχώρισαν. Στο μιξ του Deviant θα ακούσετε νέα tracks από παραγωγούς όπως οι Dubtek, Biome, Compa, Skream, Vesicle, Pinch, Eddie.K .. επίσης ένα εξαιρετικό remix του Έλληνα παραγωγού DimLevel στο track της Monika 'yes i do" αλλά και εναν μικρο φορο τιμης στον Gil Scott Heron. Το μιξ θα μεταδωθεί στον Paranoise αυτό το Σάββατο 16/7 στις 21.00 και η διάρκεια του είναι μία ώρα.

Σε μία συνεργασία που θα αναζωογωνήσει την καλοκαιρινή δίψα σας για μπάσο το www.dubstepforum.gr μαζί με τον Paranoise θα παρουσιάσουν μία σειρά από dubstep mixes επιμελημένα από Ελληνες dj/producers οπως ο Dimlevel και ο Jeph1 απο τους Fresh Things First. Stay tuned on Paranoise!
Got B.ass ? put it to the max n enjoy :)
get it here

No comments: