Friday 25 February 2011

SpookStreet's guest mix on Saturday

Ο μικρός SpookStreet γεννήθηκε πάνω σε στίβες απο βυνίλια των Animal, Scorpions, Νανά Μούσχουρη κ.ά. στο υπόγειο του πατέρα του.

Χρησιμοποιώντας τους πιο πολλούς από αυτούς -ευτυχώς- ως ιπτάμενους δίσκους και φρίσμπι ανδρώθηκε γύρω στα 19 στην μουσική με τους ήχους των Faith Νo More, Korn, Dillinger Escape Plan, Botch, Johnny Truant και λοιπών, κάνοντας παράλληλα τα πρώτα του ηλεκτρονικά βήματα διαβάζοντας pitchfork και έχοντας το βλέμμα καρφωμένο σε εταιρίες οπως η Warp, η Brainfeeder, η NinjaTunes και η Sub Pop.Τον τελευταίο καιρο και αφου παράτησε τις σπουδές του ως Μηχανικός ετοιμάζει το δεύτερο προσωπικό του project (έχει ήδη κυκλοφορήσει κάτι από την 33recordings - όχι ως Spookstreet). Παράλληλα ελπίζει να πραγματοποίησει και το άλλο μεγάλο προσωπικό του όνειρο ' να κατακτήσει την Γη με τις σατανικές του ορδές από ζόμπι βετεράνους νάνους......του Βιετνέμ !

Φιλοξενούμενος του guest dj section αυτό το Σάββατο ο SpookStreet από την Κομοτηνή, θα μας παρουσιάσει το Evil Deaf Mixtape, ένα mix set αποτελούμενο από tracks των Flylo, Gaslamp Killer, Hudson Mohawke και άλλων του είδους.

Η μετάδοση του θα γίνει αύριο Σάββατο 26/02 ακριβώς στις 21.00, μετά την μετάδοση δηλαδή του 6ου κατά σειρά NoiseTape, αυτήν την φορά από τον margasv. Αφού παίξει το Evil Deaf Mixtape στον αέρα του Paranoise Radio, θα αναρτηθεί το σχετικό link για download όπως επίσης και η tracklist. stay tuned!

1 comment:

mike. said...

Φακ γιέα! Αναμένουμε :)