Saturday 26 February 2011

NoiseTape 06: Margasv - Mind Yo' Stepz


Άλλο ένα Σάββατο έφτασε και καθιερωμένα πια ανυπομονούμε αυτήν την μέρα να ακούσουμε το εκάστοτε ΝοiseTape της εβδομάδας. Σήμερα παρουσιάζεται το 6ο κατά σειρά mix set της συλλογής δίνοντας συνέχεια στα εξαιρετικά mixes των παραγωγών του Paranoise, επιμελημένο αυτήν την φορά από τον Margasv.

To Mind Yo' Stepz έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε σήμερα στις 20.00 (gmt +02) για πρώτη φορά στον αέρα του Paranoise Radio αλλά και να το κατεβάσετε για προσωπικές στιγμές απόλαυσης πατώντας download!



"Το Μind Yo' Stepz αποτυπώνει ηχητικά τα μουσικά μου ακούσματα και φαντασιώσεις των τελευταίων δύο μηνών σε μια προσπάθεια να χωρέσουν οι διαφορετικές εκφάνσεις του παροντικού bass groove, όπως αυτό αποφαίνεται σε διαφορετικές βραδιές σε clubs του Λονδίνου. Εκεί όπου το filthy έχει σβήσει και μία άλλη κουλτούρα και αισθητική για μουσική, διασκέδαση, χορό έχει αναπτυχθεί. Αναμιγνύονται οι συγγενείς ρυθμοί uk Garage, 2-Step, Grime, uk Funky στα 19 κομμάτια που είναι όλα τους καινούρια, παρμένα από το 2011 και το 2010.
enjoy it και plz, Μind Yo' Stepz!"

9 comments:

chriZtaras said...

in margas we trust!!super to set boy cheers

eirini* said...

L♥VE it!

Anonymous said...

poli kalo to set boooooy! nigga stepping!!!!!

margasv said...

hey thank ya for the positive feedback :-)

bobobush said...

originaaaaallll!!!

Anonymous said...

gamise man!!!!! tsiars!

Anonymous said...

TELEIO!

Anonymous said...

poli kalo to set kirie dj!!!!! soutzouk lukum!
dim!

Anonymous said...

mwre bravo