Wednesday 16 February 2011

Fulgeance is this week's guest DJ!

Επηρεασμένος από την πρώιμη Soul/Funk και τα πρώτα πειραματικά detroit hip hop beats με κύρια πηγή έμπνευσης την πρώτη αναλογική εποχή των synthesizer (Μoggy, Moroder, Bernard Fevre), o Fulgeance αποτελεί έναν από τους κύριους εκφραστές της ευρωπαικής Future Beat σκηνής. Υπέρ-δραστήριος από την φύση του οι κυκλοφορίες του σαν (Fulgeance, Souleance, Peter Digital Orchestra) τον έχουν εγκαθιδρύσει ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Γαλλίας.

Η πολύ δυναμική παρουσία στην σκηνή του έχει επιτρέψει να γυρίσει όλο τον κόσμο από το L.A. μέχρι το Tokyo δημιουργώντας έτσι μία πολύ καλή φήμη γύρω από το όνομα του, ενώ παράλληλα ο ίδιος συνεχίζει να στηρίζει την Underground beat σκηνή μέσω του δικού του προσωπικού label (Musique Large) το οποίο πριν ένα μήνα μπήκε στον τρίτο χρόνο ζωής του και το γιόρτασε με μία εξαιρετική συλλογή.

Οι κυκλοφορίες του Fulgeance έχουν ουκ ολίγες φορές βρεθεί στον αέρα του Paranoise Radio. Mερικές από τις πιο σημαντικές αποτελούν τα πρώτα του ep Chico και Low Club που κέρδισαν πολύ καλές κριτικές και βρέθηκαν στις λίστες κορυφαίων dj's, όπως Gilles Peterson, Mary Anne Hobbs και Cosmo Baker. Eπίσης έχει συμμετοχή στην σειρά 7x7 της All City δίπλα σε ονόματα όπως Ηudson Mohawke, Mike Slott και Onra. Φέτος ο Fulgeance έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρίτο του ΕΡ, Glamoure ΕΡ, μέσω της Musique Large, με remixes από τους Kelpe, Huess, Gabli, ενώ σύντομα περιμένουμε το πρώτο του ολοκληρωμένο album στην Musique Large και μία καυτή κυκλοφορία στην Alpha Pup Records!

"This mix represents more what I'm listening this days, real instrumental music to wonky beats, but every tracks here, for me got something special, genius from the grooves, or even int composing ideas, and I thinks that's what music need today, to do not recycle, and create your own sauce with a good wine...
So, have a good dinner !
Cheers"

Αυτό το Σάββατο 19/02 έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε το guest mix που ετοίμασε αποκλειστικά για τους ακροατές του Paranoise Radio o Fulgeance στις 21.00 (gmt +02), ακριβώς μετά την μετάδοση του NoiseTape 05 από τον Oldman Talking a.k.a. Harry on Paranoise. Για να κατεβάσετε και να και να καταχωρήσετε το special mix set του Fulgeance για προσωπική απόλαυση πατήστε download!

4 comments:

Anonymous said...

ax!Bravo re paidia!

kai Fulgeance?
pssss

We will stay tuned!:-)

Anonymous said...

gamooooooo!!!!!
teleia pramatakia ston paranoise exoume e ;-) ;-) ;-)

Anonymous said...

perimenoume to link gia katevasma!!! teleios einai re o Fulgeance!

Anonymous said...

poli kalo setaki, oxi oti mporouse set tou fulgeance na einai kako! mpravo pou ton psisate omos na kanei mix!!