Tuesday 15 February 2011

five new greek releases from 2011

Overqualified - Good Times Keep Us Movin

Mία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα νέα δουλειά ήρθε σαν ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα του 2011. Υπεύθυνος αυτής ο Οverqualified, που παρουσίασε 16 φρέσκα, μελωδικά unreleased beats με συνολική διάρκεια 48λεπτά όπου breaks, hip hop, dubstep εναλλάσσονται και δημιουργούν ένα πολύ θετικό vibe στην ακρόαση του δίσκου. Στο Good Times Keep Us Movin ξεχωρίζουν γρήγορα κάποια tracks, όπως τα Ηοld Me Close Today, Thrilla, Fuckin Music, Let Me Down Easy, ενώ ακολουθούν πιο downtempo ρυθμοί προς το τέλος του δίσκου. Για να κάνετε αμέσως δικό σας το αυτό το release που προσφέρει δωρεάν ο Overqualified, alias που ανήκει στον Sick Booze, πατήστε download για να μπείτε στο link & feel it!

G.Daddie - The Truth EP

O G.Daddie aka GoneX3 από την Αθήνα παρουσιάσε τη νέα του δουλειά Τhe Truth EP. Αbstract hip hop ήχος, με κάποια jazz στιγμή, λίγα breaks, και με ένα κομμάτι, το λες και ήρθε από άλλο διάστημα Curtis', σίγουρα να ξεχωρίζει από τα 7 tracks που περιλαμβάνονται, το ΕP έχει διάρκεια 20 λεπτών. Κυκλοφορεί από τις 13 Ιανουαρίου μέσω της Dusted Wax Kingdom και με ένα κλικ εδώ το αποθηκεύετε στην προσωπική σας δισκοθήκη.

Fleck - Johnnie EP

Ξεκίνημα για την Breathe Records και η πρώτη της κυκλοφορία επισήμα πλέον είναι γεγονός! Ο Fleck με δύο νέα εξαιρετικά dubstep κομμάτια που ήδη έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση με την απήχησή τους, προσφέρει αυτό το πρώτο EP της εταιρείας. Το Johnnie ΕP περιλαμβάνει εκτός από το γνωστό ομώνυμο κομμάτι, το Eyes Open Wide, και τέθηκε προς διάθεση από τις 25 Ιανουαρίου.

Fleck - Homebred/Change

Δύο βδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα από τις 7 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησαν ακόμη δύο πολύ δυνατές παραγωγές από τον Fleck. Στo Homebred/Change θα ακούσετε έξαλα wobbles, ενώ στο δεύτερο track, το Change, συμμετέχει και ο MC Yinka. Kυκλοφορεί μέσω της αγγλικής Pesky Plates.

D-Jahsta & Camelorg - Reality EP

Στις 27 Ιανουαρίου έκανε ντεμπούτο μία ακόμη εγχώρια νεοσυσταθείσα δισκογραφική με το πρώτο της release. Πρόκειται για την Mechanoid Audio με την filthy dubstep κυκλοφορία του Reality EP, που περιλαμβάνει 4 κομμάτια, τα Locomotion και Reality από τον D-Jahsta και τα Τοasted Sheeps και Toxic Market του Camelorg. Tην εταιρεία συναποτελούν πέρα από τους δύο, οι Dizta, Mashinist, Widelows, Subkult, Bloodfire.

3 comments:

Anonymous said...

kali fasi ta downloads!!!!! thanks gia tis mousikes!

Anonymous said...

bravo guys gia thn stirixi!!! eiste apo tous ligous pou stirizoun, keep it up magkes!

Anonymous said...

johnyyyyyy