Friday 18 February 2011

Daedelus & Tokimonsta & 1000names at block33!

O Φεβρουάριος έτσι όπως εξελίχτηκε αποτελεί έναν μηνά φωτιά για τα event της πόλης, ήταν σίγουρα ένας μήνας πολύ σημαντικός για την αστική κουλτούρα της Θεσσαλονίκης καθώς τα ενδιαφέροντα events ήταν πολλά και με αρκετή ανταπόκριση από τον κόσμο. Ο μήνας έρχεται για να κλείσει με ένα από τα καλύτερα και πιο καλοσχηματισμένα line up που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ένας δάνδης, η πρώτη κυρία Brainfeeder και δύο beat makers από την γειτονική Βουλγαρία έρχονται για ένα μοδαδικό live την ερχόμενη Παρασκευή στον πολυχώρο του Block33.

O Daedelus είναι γνώριμος στο κοινό της Θεσσαλονίκης αφού έχει επισκεφτεί την πόλη μας πριν δύο χρόνια στο Reworks με αφορμή την κυκλοφορία του 9ου album του, με τίτλο ''Love to Make Music Too''. 10ο άλμπουμ(και πάλι από την Ninja Tune) και ο Daedelus επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλο τον κόσμο. Εμπνευσμένος από τον Βικτωριάνο δανδισμό θα έρθει να μας παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά που αναμένεται εξαιρετική, με τα πρώτα δείγματα αυτής να έχουν κερδίσει ήδη τα καλύτερα λόγια από κοινό και κριτικούς. Πάντα πιστός στο Μonome του και με ένα πολύ ιδιαιτέρο στυλιστικό και μουσικό στυλ έρχεται από την ηλιόλουστη Santa Monica της ανατολικής όχθης για να μας παρουσιάσει μία μοναδική και εξεζητημένη μουσική παράσταση. Πριν δύο χρόνια είχαμε επικοινωνήσει με τον Daedelus και είχαμε να χαρά να του πάρουμε μία συνέντευξη την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η Tokimonsta είναι αυτή η τέρμα γλυκιά Japoαμερικάνα που πάντα θα θέλεις να παντρευτείς ή να χαιδέψεις και μερικοί λόγοι γι αυτή σου την επιθυμία είναι οτί παίζει σκληρά beats δίπλα στους Flylo και Gaslamp Killer, είναι στην Brainfeeder από το '07, αγαπάει τα λαγουδάκια και o πρώτος δίσκος που αγόρασε ήταν το Gangsta's Paradise του Coolio. Mεγαλωμένη κι αυτή στο L.A., ενώ προσπαθούσε να κερδίσει σε διάφορους διαγωνισμούς(χωρίς να τα καταφέρει ποτέ) γνώρισε τον Flying Lotus ο οποίος πίστεψε στην Τoki από την πρώτη στιγμή και την έχρισε επίσημα ''πρώτη κυρία'' Brainfeeder. Οι κυκλοφορίες της Cosmic Intoxication στην Ramp και η USD/Free Dem με τον Blue Daisy στην Βlack Acre συζητήθηκαν πολύ αυτό όμως που καθιέρωσε την Tokimonsta ήταν η κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ Midnight Menu στην Art Menu. Mε σημαντικές παρουσίες σε πολλά φεστιβάλ αυτή την στιγμή και με μια περιοδεία στην μέση επόμενος στόχος της είναι να μας μαγέψει την Παρασκευή στο Block 33 δίπλα στον Daedelus και τους 1000names.

1000names είναι δύο τρελαμένα παιδιά από τα Σόφια που είχαμε την χαρά να παίξουμε μαζί τους και να τους γνωρίσουμε πριν μερικούς μήνες. Είναι σίγουρα από τα νέα ταλέντα της σκηνής που τώρα σιγά σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται σε φεστιβάλ και να κάνουν περιοδείες. Ο περσινός του δίσκος Illuminated Man θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους δίσκους της περσινής χρονιάς κερδίζοντας την εκτίμηση της Mary Anne Hobbs και πολλών άλλων dj's. Παραγωγικότατοι τον τελευταίο καιρό οι 1000names έχουν κυκλοφορήσει μερικά διαμαντάκια τώρα τελευταία από δω κι από κει (ΜYOR, Black Acre, Eklektik records) και το 2011 φαίνεται οτί θα είναι η χρονιά τους.

Όλα αυτά τα καλά λοιπόν την Παρασκευή 25/02 θα βρίσκονται στο Block33 με τον Dj Booker και τους Paranoizers Chriz & Nikolas να πλαισιώνουν το event κατάλληλα με τις δικές τους μουσικές επιλογές.
Βe there and feel it!!!



sets by / Daedelus, Tokimonsta, 1000names, DJ Booker, ParanoiseDJ's
place / Block 33
Doors Open / 22:30
Limited e-tickets / 08 eu here!
Tickets till 01:00 / 10 eu
Tickets after 01:00 / 12 eu

3 comments:

eirini! said...

great great great article!
Φωτιά ο Φεβρουάριος...:)

Anonymous said...

Kaliterotero apo ola einai afto to event!!! kai einai fotia alithia, me toki tha xisoume! signwmi :P

Anonymous said...

χαχαχαχαχ!!! φωτια και λάβρα η τοκιμόνστα!