Thursday 23 April 2009

Palov & Mishkin - Think Twice

"Αυθεντικό είναι αυτό που δε θυμάσαι από που το 'κλεψες."
Ένα πολύ ωραίο πρώτο album απ' τους Palov & Mishkin με τίτλο "Think Twice" κυκλοφορεί από την Cast-a-Blast. Το δίδυμο θα κάνει μια εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο 24.04 στο "Νηπιαγωγείο", στο Γκάζι της Αθήνας.Λατινο-φανκώδης ήχος, ότι πρέπει δηλαδή για καλοκαίρι-παραλία-εξεταστική Ιουνίου (Γ@ΜW ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ), από ένα δίδυμο του οποίου τη σελίδα στο myspace, όπου μπορείτε να ακούσετε τραγούδια του δισκου, τη βρείσκετε εδώ: http://www.myspace.com/palovandmishkin.
Οι Έλληνες Palov & Mishkin βρήκαν στο πρόσωπο της CAST-A-BLAST (βλέπε εδώ: http://www.myspace.com/castablast και εδώ: http://cast-a-blast.com) την αδελφή ψυχή τους, την εταιρία που ήθελε ακριβώς αυτό που είχαν να δώσουν οι δύο Αθηναίοι. Έχουν βγάλει αρκετά δισκάκια, απ' ότι βλέπω στο myspace τους, με μερικά απ' αυτά (π.χ. Palov & Mishkin - The Dog e.p. 2007@scribble records 12'') να έχει γίνει γνωστό διεθνώς...

Με λίγα λόγια, καλοκαιρινή μουσική από ελληνικό συγκρότημα με διεθνείς επιτυχίες, για μένα σίγουρα στο airplay του Μαΐου.

No comments: