Tuesday 10 March 2009

PARTY Eλεύθερης έκφρασης!!

Ήταν πρωί του Αυγούστου κοντά στην Ροδαυγή...

Αστειεύομαι.. πριν λ'ιγες ημέρες σας ενημέρωσα μέσω του blog για το Party Ελεύ8ερης έκφρασης, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Αν και ήμασταν αγχωμένοι με τον φίλτατο ακροατή του Paranoise, Dj Arlekino, για το αν θα υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο(γιατί ήταν κάτι πρωτότυπο για την πόλη των Σερρών).. μιας και ήμασταν οι διοργανωτές του πάρτυ..λίγο μετά τις 9 το βράδυ άρχισε να έρχεται ο πρώτος κόσμος στο κτίριο της Στεφ του ΤΕΙ Σερρών..και ενώ η ώρα προχωρούσε και ηχούσαν ωραίες μουσικές, βρεθήκαμε υπό έκπληξη όταν είδαμε τον κόσμο που ήρθε γεμίζοντας τον χώρο του πάρτυ..να γίνεται όλο και περισσότερος...
Υπό την μουσική της Rock, Reggae, Ska, βαλκάνια και της Electro pop, και για σβήσιμο κάποια κιτς κομμάτια, ο κόσμος εκφράστηκε με την ζωγραφική, τον χορό, και πέρασε υπέροχα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μακριά από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.. κάτι που λείπει σήμερα από τον κόσμο..!










Και το τελος της βραδιας δεν μπορουσε να μην τελειωσει με ενα μπουγελο με τις μπογιες, κανεις δεν εμεινε αβαφος..χεχε.!Ελπίζουμε να γίνουν παντού τέτοιες εκδηλώσεις και... να μην ξεχνιόμαστε....Party παντού!!!

No comments: