Sunday 18 January 2009

Από αύριο νέο πρόγραμμα, νέες εκπομπές!!

Ο Paranoise εξελίσσεται, βελτιώνεται, μεγαλώνει κι από αύριο Δευτέρα 19 Ιανουαρίου το πρόγραμμα αλλάζει σχεδόν ολοκληρωτικά με την είσοδο νέων προσώπων στην παρέα μας! Γνωστοί dj's της πόλης μας προστίθενται και είμαστε πλέον 23 ραδιοφωνικοί παραγωγοί από Ελλάδα και Ευρώπη. Θα είμαστε καθημερινά on air με 10 ώρες live εκπομπών με πλούσιες και διαφορετικές μουσικές προτάσεις.

Συγκεκριμένα η dj Vamparela θα προσφέρει τις μουσικές της επιλογές απευθείας από το Βερολίνο κάθε Τρίτη απόγευμα 7-9, ενώ o resident dj του Zenit, Booker μαζί με τον Bill θα είναι μαζί μας την ίδια μέρα 11-1. Ακόμη, ο επίσης resident dj του Zenit, Somethink θα μεταδίδει τα dj set του κάθε Τετάρτη βράδυ 11-1. Άλλα 2 νέα μέλη του Paranoise είναι ο Panos EFS που θα εκπέμπει Τρίτη μεσημέρι 3-5 και ο Researcher από την Κρήτη θα κλείνει την εβδομάδα Κυριακές 1-3 την νύχτα.

Μείνετε συντονισμένοι στον Paranoise!

1 comment:

margasv said...

Αύριο η Vamparela δεν θα μπορέσει να κάνει την εκπομπή της, οπότε το ξεκίνημά της στον Paranoise μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα. Έχουμε όμως Booker & Bill tomorrow!! ;-)