Wednesday 21 January 2009

U2 - Get on boobs *Ακούστε το νέο τους single*

Οι U2 έδωσαν εδώ και μερικές ώρες προς ελεύθερο άκουσμα στους φίλους τους, ένα καινούριο τους τραγούδι που θα γίνει και single στις 16 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι λέγεται "Get on Boots", μπορείτε να το ακούσετε εδώ και θα περιέχεται και στον καινούριο τους δίσκο που ετοιμάζουν. Στο παραπάνω link μπορείτε να βρείτε παραπάνω στοιχεία για τη νέα τους δουλειά τα σημαντικότερα των οποίων παραθέτω εδώ.

Τον δίσκο θα υπογράφουν στην παραγωγοί Daniel Lanois, Steve Lillywhite καθώς και ο φοβερός Brian Eno. Το "No line on the Horizon" θα κυκλοφορήσει (μάλλον) στις 2 Μαρτίου εκτός των άλλων και σε βινύλιο.

Η tracklist όπως έχει ανακοινωθεί:
1. No Line On The Horizon
2. Magnificent
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
5. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. Fez - Being Born
9. White As Snow
10. Breathe
11. Cedars Of Lebanon

2 comments:

margasv said...

Ο Taylor Deupree κατηγορεί τους U2 ότι του πήραν την ιδέα για το εξώφυλλο του νέου τους δίσκου No Line On The Horizon. Πριν 2 χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα cd με τίτλο Specification Fifteen και είχε ακριβώς το ίδιο εξώφυλλο με το σημερινό των U2 μόνο με άλλο χρώμα.

Τα δυο εξώφυλλα έχουν μια φωτογραφία του Hiroshi Sugimoto που δείχνει τη θάλασσας και τον ορίζοντα. Με λίγη έρευνα όπως λέει και ο Deupree θα είχαν δει ότι αυτός είχε βγάλει πρώτος το εξώφυλλο και θα έπρεπε να είχαν επικοινωνήσει μαζί του. Οι U2 πάντως δεν έχουν απαντήσει ακόμα και πολύ πιθανό να μην απαντήσουν ποτέ.

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/u2.html

Archimides said...

Ναι... το διάβασα.
Τι πρόβλημα έχει αυτός?
Αφού δεν ενοχλείται ο φωτογράφος... Δική του ήταν η ιδέα.
Τέσπα.