Friday 9 January 2009

Κοπή Βασιλόπιτας

Σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε εχθές η κοπή βασιλόπιτας του σταθμού μας σε γνωστό στέκι του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Πολλοί ήταν αυτοί που μας τίμησαν με την παρουσία τους, συμμετέχοντες και μη στον Paranoise, και τους ευχαριστούμε! Τα είπαμε, ήπιαμε, ακούσαμε μέχρι μεταμεσονύκτιες ώρες δυνατές μουσικές και χορέψαμε, πραγματικά περάσαμε όμορφα! Στην βασιλόπιτα τώρα, κόψαμε 23 κομμάτια, 21 οι παραγωγοί, οι νυν μαζί με τους νεοεισερχόμενους, ένα για τους ακροατές και ένα για τον σταθμό. Για την ιστορία, το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε Στέργιο και Σέργιο, κάποιοι είπαν ότι πάει στον σταθμό έτσι, όπως και να 'χει όμως, το 2009 θα είναι πολύ καλό για τον Paranoise! Σε λίγες ημέρες ανακοινώνεται και το νέο πρόγραμμα με τις πολυαναμενόμενες προσθήκες! Stay tuned! cheerz

3 comments:

Archimides said...

Βασικά κόψαμε και ένα κομμάτι για τους ακροατές αλλά μάλλον δε θα 'ναι πολύ τυχεροί φέτος :P.
Να σημειωθεί επίσης ότι η όλη δεξίωση περιλάμβανε ακριβό κρασί, ομιλίες με τα οράματα του καθενός μας για την νέα χρονιά καθώς και show με ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ.
Άντε και καλή μας χρονιά.

margasv said...

xaxaxaxaxa! kai arkoudiarh ferame me thn kafe arkouda ths pindou! ston rolo tou arkoudiarh o agaphmenos mas nomarxhs 8essalonikhs k pashs Ellados k.k.Pswmiadhs :)

Anonymous said...

gnwsto steki tou kedrou e?lolllllllllllllllllllll twra to proseksa