Wednesday 19 November 2008

STeReo stErEO!!!

Παρασκευή βράδυ στην πόλη επικρατεί ένα κλίμα πανικού μετα απο τις απογευματινές πορείες,κατά τις δεκα και κοντοζυγώνουε στο principal για να ακουσούμε Stereo MC's.Έχουμε πάρει ήδη την απόφαση οτί τα τελευταία 30 ευρά θα τα φάμε εκεί καθώς για άλλη μία φορά δεν προλάβαμε την προπώληση.

Μπαίνουμε κατά τις 22 και τέταρτο μέσα μαζεμένα όλα τα b-boys και flying girls της πόλης που ήρθαν να δουν από κοντά την παρέα του rob birch και του cesare!! Πιο μπροστά εμφανίστηκαν οι δικοί μας pure vibrations με έναν guest από την βουλγαρία ο οποιός groovare τον κόσμο με τα beatbox του.

Ωρα 23 παρά και βγαίνουν οι stereo mc's σε full απαρτία και με πολύ κέφι ανεβάζοντας κατευθείαν το κοινό. Οι τυχεροί παρευρισκόμενοι άκουσαν σχεδοόν όλες τις γνωστές επιτυχίες του συγκροτήματος όπως deep down and d*i*r*t*y, creation, running, connected, elevate my mind καθώς και τις επιτυχίες τους απο το τελευταίο τους lp double bubble όπως show your light, get on it, revolution & the here and now.

Γενικά ο κόσμος πιστέυω έμεινε ευχαριστημένος πέρα απο αυτούς που συνεχίζουν να κάθονται στα τραπέζια του principal ακόμα και σε τέτοιες συναυλίες, λες και πας στην βανδή να πετάξεις λουλούδια ας πούμε, ίσως να το δούμε κι αυτό, τέλως πάντων!! Επόμενο ραντεβού στις 27 του μηνός για ένα πολύ δυνατό live tricky+ dubpistols μέχρι τότε υπομονή!!! cheers

No comments: