Tuesday 11 November 2008

οι ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ.... και πάλι μαζί σε LIVE!!!

Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.
Ο Μιχάλης Δέλτα και ο Κωνσταντίνος Βήτα, θα βρεθούν ξανά μαζί επί σκηνής, μετά απο περίπου 11 χρόνια απουσίας.

Οι Μιχάλης Δ., Κωνσταντίνος Β., Αντώνης Π.εμφανίστηκαν ως ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στις αρχές του '90 και με τον ομώνυμο δίσκο τους έκαναν μία έκρηξη στα ελληνικά δεδομένα. Με γρήγορους κοινωνικοποιημένους στίχους και loopες η ηλεκτρονική τους μουσική, που εντάσσεται κυρίως στιν techno, κέρδισε άμεσα κοινό που τους ακολουθούσαν σ' όλη την πορεία τους.
Με 8(αν δεν κάνω λάθος) δίσκους και πολλά singles, οι ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ έφτασαν στο 1997 στα τέλη του οποίου διαλύθηκαν. Οι Κ.Β. και Μ.Δ. ακολούθησαν ξεχωριστές αξιόλογες πορείες(με πάνω από 10 δίσκους για τον καθένα προσωπική δουλειά) ενώ ο Α.Π. είχε αποχωρήσει το 1996 από το σχήμα.
Φτάνουμε στα 2000+ κάτι όταν η sony BMG μυρίστηκε δολλάρια και αγόρασε τα δικαιώματα όλων των τραγουδιών τους. Έτσι πριν λίγες μέρες βγήκε το Βικτώρια που είναι ένα Best of με επανέκδοση του video Κυκλοτρον σε dvd έπειτα από επεξεργασία των σΝ.
Στο σήμερα, όμως... Έχει καιρό που έχει ξεσπάσει φασαρία στα πηγαδάκια του internet και η φήμη για επανένωση του σΝ έχει εξαπλωθεί χωρίς κανένας να γνωρίζει κάτι. Μέχρι που την προηγούμενη βδομάδα το περιοδικό LIFO έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι:

οι ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ, θα παίξουν για ένα βράδυ live και πάλι μαζί. Με δωρεάν είσοδο(κερνάει το LIFO), σε μέρος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ένα είναι σίγουρο. Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου εγώ θα είμαι στην Αθήνα.


6 a.m.




ταξίδι στη γη

2 comments:

margasv said...

euxaristo neo! makari na vre8oume k meis ekei, alla dyskolo..

margasv said...

"H συναυλία θα λάβει χώρα στις παλιές εγκαταστάσεις μπήτρου, στην οδό Πέτρου Ράλλη 38, δίπλα στο εργοστάσιο των μπισκότων Παπαδοπούλου."

telika paizei poly na katevw k gw...