Thursday 21 March 2013

Athens Outlook Festival 2013 Launch Party


Το μεγαλύτερο bass / dance festival της Ευρώπης, το Outlook Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού στην Κροατία.


Με ένα γιγάντιο line-up όπου κάθε χρόνο φιλοξενούνται πολλά μεγάλα ονόματα της bass, dubstep, drum & bass, dub, reggae, hip hop σκηνής, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, το γνωστό πια φρούριο Punta Christo στα παράλια της Κροατίας, με πολλά και ιδιαίτερα stages, το Outlook Festival 2013 είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της προώθησης του φεστιβάλ στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου το Athens Outlook 2013 Launch Party στο χώρο του Bios (Πειραιώς 84) με καλεσμένο τον DJ Joe Nice (USA), πλαισιωμένο από τους Billy Widz b2b Jeph1, Runner και Dub Riots.

Μετά την εμφάνιση τους πέρυσι στο Outlook Festival και το 1ο Outlook launch party στην Αθήνα λίγο πριν, οι Billy Widz & Jeph1 (BigBang) πάνε για repeat το 2013 και κάνουν ένα κλικ με την πηγή της σκηνής, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα από τα πιο εμβληματικά άτομα και DJ, τον Joe Nice.

O JΟΕ ΝΙCE όντας ένας από τους ελάχιστους Αμερικανούς που έχει άμεση και στενή σχέση με όλη την ομάδα του DMZ και του Nότιου Λονδίνου, έχοντας γράψει ιστορία μαζί τους από την εποχή των Dubwar parties στη Νέα Υόρκη, με τα sets του σε DMZ nights, τα radio shows του και την συλλογή του με τα πάμπολλα ακυκλοφόρητα dubplates από τον Mala και τους περισσότερους pioneers του ήχου, είναι εδώ και σχεδόν μια δεκαετία ένας από τους πιο περιζήτητους DJ's της bass σκηνής. 

Highly Recommended για όλους τους λάτρεις του μπάσου, με Dub Riots dub intro, τον Runner σε ένα rare vaults old-school set και τους Jeph1 & Billy Widz building it up για τον DJ από την Αμερικανική Βαλτιμόρη.

Όλα αυτά λοιπόν την επόμενη Παρασκευή 29 Μαρτίου στο Bios στην Αθήνα, με ώρα διεξαγωγής του event από τις 23.00 ως τις 05.00 και είσοδο ελεύθερης επιλογής, δηλαδή με κουτί οικονομικής ενίσχυσης των καλλιτεχνών στην είσοδο του χώρου. be there!

Στα πλαίσια της προώθησης του Outlook Festival 2013 στην Κροατία και του αντίστοιχου αθηναϊκού launch party στο Bios, το Big Bang και ο Paranoise Radio, κληρώνουν ένα εισιτήριο για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ στην Κροατία, αξίας 165 Ευρώ.

Για να μπει κάποιος στην κλήρωση αρκεί να αφήσει κατά την είσοδό του στις 29 Μαρτίου στο Athens Outlook Festival Launch Party, ονοματεπώνυμο, email και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, στην είσοδο του Bios.

Όσοι μένουν εκτός Αθήνας και δεν μπορούν να παραβρεθούν στο launch party, δεν έχουν παρά να στείλουν
ένα email με θέμα: "Outlook Festival 2013 Competition", μαζί με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την πόλη διαμονής ώστε να μπουν στην κλήρωση για το εισιτήριο του φεστιβάλ στο athens.outlookfestival@gmail.com.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 29 Μαρτίου, διαρκεί μια εβδομάδα και ο-η νικητής-τρια θα ανακοινωθεί στην ζωντανή Big Bang εκπομπή την Πέμπτη 4 Απριλίου στον αέρα του Paranoise Radio! Καλή Τύχη!


No comments: