Friday 11 January 2013

Toro Y Moi first ever live in Athens


Την Παρασκευή 18 Iανουαρίου ο γνωστός Αμερικανός μουσικός παραγωγός Toro Y Moi θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live show στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Bios.

Ο 25χρονος Chaz Bundick, ή αλλιώς Toro Y Moi,  θεωρείται ο πρωτοστάτης της λεγόμενης chillwave σκηνής όπως ο ίδιος την όρισε με το πρώτο του LP το 2010 με τίτλο Causers of This

Μαζί με τον Washed Out και τον Neon Indian δημιούργησαν ένα μουσικό ιδίωμα που ξέφυγε πολύ γρήγορα από το underground και βρέθηκε να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή του mainstream μέχρι και σήμερα. 

Πολυπράγμων και μουσικά ανήσυχος, ο Toro Y Moi δεν έμεινε στη συγκεκριμένη ταμπέλα αλλά εξέλιξε τη μουσική του σε μουσικά μονοπάτια τα οποία φλέρταραν με την ίδια ευκολία με το r'n'b, το folk ή ακόμα και το french house.

Οι συνεργασίες του ποικίλες και ιδιαίτερες είτε με τους Tegan & Sara, The Longcut και Cut Copy είτε με τον Tyler The Creator είτε ακόμα ως "Les Sins" με αποκλειστικό προσανατολισμό στην χορευτική σκηνή.

Στην Αθήνα θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου του νέου του LP με τίτλο Anything in Return στην Carpark Records, τέταρτο κατά σειρά ολοκληρωμένο προσωπικό του album και τέταρτο στην ίδια εταιρεία. 

Tην επόμενη Παρασκευή 18/1 λοιπόν, μετά τις 22.30 στο Bios (Πειραιώς 84, Αθήνα) με την είσοδο να κοστίζει 20 ευρώ στο ταμείο και 18 αν πάρετε εισιτήριο από την προπώληση απ' τον χώρο του Bios. To opening act θα κάνουν οι Spectralfire live από την χώρα μας.

3 comments:

Anonymous said...

shoe lifts offer the user the ability to increase height in an incremental style, steadily increased height is really a lot much less apparent than the instant increase offered by elevator shoes and allow the user to obtain used to their height increase more than a period of time that is completely inside the customers own manage

http://www.trance-reviews.com/userinfo.php?uid=4902

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Anonymous said...

So what precisely are shoe lifts? I hear you ask

http://www.thiguten.de/sixo-forum/profile.php?mode=viewprofile&u=99862&sid=5153eeeffef1048adb171b8cfc2654cb