Sunday 19 December 2010

101% dubstep night with Fleck ft.Eski!

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς των τελευταίων ετών εμφανίζεται σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Παραμονή Χριστουγέννων, ο Fleck είναι σίγουρο πως θα μας προσφέρει σπουδαίες στιγμές full of bass σε ένα πάρτυ που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Με τα dubstep, κυρίως, hits του, που έχουν κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό της εγχώριας και ξένης σκηνής, ο Fleck έρχεται απευθείας από την Ιταλία να παίξει live μαζί με την Eski στο 3o επεισόδιο της σειράς 101% Dubstep που λαμβάνει χώρα στο Block33.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Fleck ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 κάνοντας hardcore, breakbeat και jungle, d'n'b παραγωγές. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία σχήματα της ελληνικής hip hop σκηνής (TXC, Razastarr, ZN, FFC, Frontal Attack), ενώ το 1998 τα remixes του κατείχαν θέσεις στα ελληνικά drum 'n' bass charts, δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Dj Hype, Source Direct, Dylan. Το πρώτο του release ήταν το 12ιντσο Cryogenix, που κυκλοφόρησε από την Evil Records το '99 και έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το Knowledge, γνωστό βρετανικό d'n'b περιοδικό. Έχει ασχοληθεί με την δημιουργία soundtracks για θεατρικές παραστάσεις και μικρού μήκους ταινίες σε Ελλάδα, Βρετανία, Ιταλία, επικεντρώνοντας την προσοχή του σε trip hop και downtempo ήχους.

Το 2009 o Fleck εισβάλλει στον χώρο της dubstep σκηνής με την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης του δουλειάς με τίλτο Dub Muse, ενώ ακολούθησαν αρκετά releases σε labels της Ελλάδας και του εξωτερικού (Pesky plates - uk, Six Degrees - usa, Generation Bass – uk, Crossroads - usa, Beaming prod. - de, Breathe records - gr, The Junk Label - uk). Μαζί με τον Dj Booker έχουν ιδρύσει την Breathe Records, label με προσανατολισμό κυρίως στην dubstep και glitch-hop μουσική.

Η Eski πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή ως τραγουδίστρια του trip hop σχήματος Εkos Quartet, με τους οποίους κυκλοφορούν στα τέλη του 2009 ,το ντεμπούτο τους album Ιn a Dream Full of Charm. Από το 2008 συμμετέχει στους Gardenbox, μία από τις πρώτες experimental, post-electronica μπάντες της χώρας. Tο 2010 ξεκινά η συνεργασία της με τον Fleck, η οποία επισφραγίζεται με την πρώτη τους live εμφάνιση στο φεστιβάλ Drop Beats Not Bombs στο Birmingham της Αγγλίας. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν μαζί ένα album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2011 από το βρετανικό label Generation Bass Records.

O Fleck μαζί με την Eski λοιπόν, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου για μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση στα decks του Block33, ενώ ακόμη, θα παίξουν οι DJ Booker και Crspace! Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00 και τα εισιτήρια τιμώνται 10eu. join it ;-)

3 comments:

Anonymous said...

oloi ekei!!!! den xanete o fleck magkites! fleck zoume gia na se akoume :P

PARANOISE said...

k thn epomenh mera 25/12
WHAT IF??? @BIOS (ATHENS)
with Fleck ft.Eski, DJ Booker, Black Athena, Knobs, Fresh Things First plus more and more!!!
be_there_;-)

Anonymous said...

den paizei na to xasw