Wednesday 25 July 2012

Flying Lotus talks about his forthcoming album


Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Pitchfork Music Festival στο Chicago, ο πολυ-αγαπημένος μας Flying Lotus a.k.a. Steve Ellison μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για το επερχόμενο album του Until the Quiet Comes  το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Warp Records στις 2 Οκτωβρίου.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του Thom Yorke με το Electric Candyman. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν,με τον Υorke στα φωνητικά του ''And the world laughs with you'', από το 2010 LP tou Flying Lotus, Cosmogramma.

Εκτός από τον Thom Yorke, στο album συμμετέχουν επίσης και οι Erykah Badu, Thundercat, Niki Randa, και Laura Darlington. 

O Flying Lotus εξομολογείται ότι ακολούθησε μια πιο συγκρατημένη και ώριμη προσέγγιση στο νέο αυτό LP... ''Νιώθω οτι στην τελευταία μου δουλειά επικρατούσε μία απολύτως μαξιμαλιστική νοοτροπία, όμως με αυτό εδώ τώρα διαπιστώνω οτι έρχονται να λάμψουν μεγαλύτερες στιγμές'', σημειώνει.

Αφού λοιπόν μίλησε για το νέο του album, ανέβηκε και κατέκτησε την σκηνή παρέα με τον hypeman του, Azizi Gibson, κάνοντας το υγρό- απ'τη βροχή- πλήθος του Chicago να χτυπιέται με το δυναμικό 40λεπτο set του. Ο ίδιος έχει συνηθίσει να εμφανίζεται σε μικρότερα venues, γνωρίζει όμως πολύ καλά τις απαιτήσεις του κοινού σε ένα φεστιβάλ! ''Η ενέργεια είναι λίγο διαφορετική'' παραδέχεται ''νιώθω πως ο κόσμος θέλει απλά να παρτάρει!''.

Είπε κι άλλα! ''Αισθάνομαι σαν τον παράξενο άνθρωπο μερικές φορές, μουσικά, και αυτό γιατί η μουσική που έχω την τάση να παράγω είναι περισσίοτερο για τα ακουστικά σας. 

Επίσης ένα άλλο θέμα είναι τα albums... Άν ήταν να κυκλοφορώ κάθε μου mixtape, θα είχα τόσα πολλά. Με το τέλος της μέρας μου αρέσει να κοιτάω τις κυκλοφορίες και να είμαι πραγματικά χαρούμενος για όλες. Γι αυτό το λόγο προτιμώ ο κατάλογός μου να είναι σφιχτός και γεμάτος με πράγματα που πραγματικά πραγματικά αισθάνομαι''.



Εδώ ακούτε ένα καινούριο κομμάτι σε συνεργασία με τον Earl Sweatshirt που προσφέρουν εδώ και λίγες μέρες με τίτλο Between Friends. Όχι, δεν είναι ο Flying Lotus που έχουμε συνηθίσει... αυτός σε 2 μήνες... stay tuned!

Monday 23 July 2012

26/7 Paranoise presents Fresh Bass Grooves night at Manitu bar / Volos!

Η ομάδα του Paranoise Radio έπειτα από πολλές και συνεχείς εκκλήσεις φίλων του όλα αυτά τα χρόνια, κατηφορίζει για πρώτη φορά προς τον Βόλο για ένα μεγάλο paranoise party!

H αφορμή δόθηκε από την συμμετοχή του Paranoise στο επερχόμενο Vibes Festival κι έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την δικιά σας hyper διάθεση για ένα upper party την Πέμπτη 26 Ιουλίου στο Manitu Bar (Γραβιάς 16, Παλαιά Βόλου) για το ιδανικό warm up ενόψει του διήμερου fest στο Πήλιο.



4 παραγωγοί του σταθμού πρόκειται να επελάσουν στα decks του Μanitu με σκοπό να διαδώσουν με τον ιδανικό τρόπο και να μοιραστούν μαζί με εσάς τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά tunes της σύγχρονης χορευτικής αστικής μουσικής, παίζοντας κομμάτια ολόφρεσκα και ανωτέρας αισθητικής που σε ελάχιστα events στην χώρα μπορoύμε να ακούμε. 

Aπό τα Beats και το Hip Hop στο Glitch και την Dub, από την Future Garage και την 2-Step σε πιο Funky και Techno εκδοχές τoυ Bass ήχου, από την Dubstep στο Ηalf-step και την Drum 'n' Bass.

Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν fresh bass grooves θα έχουν ολονυκτία, καταλαμβάνοντας τα ηχεία, κατακλύζοντας τον χώρο του Manitu Bar και προκαλώντας αστείρευτη ενέργεια και ασυγκράτητα bass vibes στους παρεβρισκόμενους με σκοπό την απογείωση!

Tα μπασάτα grooves and feelings θα προσφέρουν οι Bobobush, Margasv, Plughead, Nikos

Οι πρώτες μουσικές δονήσεις θα γίνουν αντιληπτές στις 23.00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν. 

just be there bass loverz...

27-28/7: Vibes Festival 2012 at Xinovrisi Piliou!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στην πανέμορφη τοποθεσία της παραλίας Ξυνόβρυσης στο Πήλιο μία πολύ καλή πρωτοβουλία της Ex Productions και την Gene Vibe από τον Βόλο.

Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ μουσικής, το Vibes Festival που φέτος λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Ιουλίου.

Αυτές τις δύο μέρες μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά εγχώρια ονόματα, dj's, bands και soundsystems διαφόρων μουσικών προτιμήσεων με τις μουσικές στην ειδυλιακή παραλία της Ξυνόβρυσης, ή αλλιώς Ποτιστικά, να ξεκινούν από νωρίς, στις μεσημεριανές ώρες.

Παρακάτω βλέπετε επιγραμματικά το line-up:


Fleck
DJ Booker
Skaribas
Moca Juniors
Gene Vibe Soundsystem
Microstar
Paranoise DJ's
CaRaCaTu
Kissmeneck Crew
Loko G.
Philip Vl
Both Guns Blazing
Anarxwn
Klimaka O
Rakaraka
Radiosid
mmmHmmm


Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το time schedule οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι το dj set που θα παρουσιάσουν οι παραγωγοί του Paranoise είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 28/7 στις 17.00 με 19.00, ενώ μετά ακολουθούν οι Fleck και DJ Booker.

Σε περίπτωση που τις επόμενες μέρες ανακοινωθούν οι ακριβείς ώρες των sets / live acts θα ενημερωθείτε άμεσα ακριβώς εδώ.

Πάρτε μία γεύση του vibe από το promo video:


Αν λοιπόν δεν έχετε προγραμματίσει τίποτα για τις επόμενες ημέρες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ανεπιφύλακτα να μεταβείτε στον Βόλο κι από κει είτε με το όχημά σας είτε με κάποιο από τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας να οδεύσετε προς την πανέμορφη Ξυνόβρυση για το Vibes Festival και ταυτόχρονες βουτιές στα καταγάλανα νερά του ανατολικού Πηλίου. 

Αντίτιμο παρακολούθησης φυσικά δεν πληρώνετε, ενώ μπορείτε να κατασκηνώσετε ελεύθερα στην παραλία που θα γίνει και το festival. Μην αφήνετε απορρίμματα.

be there... feel the Vibes!

Thursday 19 July 2012

M.A.t.E Ensemble two forthcoming live shows


Οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge είναι μια μουσική συνεργασία που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2011 στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τους Αδάμ Σιάγα (live electronics, scratch, synths, programming, ney) και Θωμά Κωστούλα (drums programming) και η οποία μετρά πολλές live εμφανίσεις στα πιο underground σημεία της πόλης.

Το μουσικό ύφος των M.A.t.E χαρακτηρίζεται από trip hop, drum n bass, dubstep, dub και cinematic ηχοχρώματα και σε συνδυασμό με video projections δίνουν ένα προσωπικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. 

Εμείς είμαστε από τους τυχερούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα live τους M.A.t.E. και μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε. Είναι πολύ καλοί και αξίζει ανεπιφύλακτα να τους δείτε.

Έτσι σήμερα Πέμπτη 19/7 δίνεται η ευκαιρία αυτή σε όσους είναι στην Θεσσαλόνικη καθώς εμφανίζονται στον Πολυχώρο Εκτ6ς (Ορφανίδου 5) λίγο μετά τις 21.00 με προαιρετικό αντίτιμο εισόδου 3 ευρώ για την ενίσχυση των μουσικών.

Όμως την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένη την Πέμπτη 26 Ιουλίου οι M.A.t.E. κατεβαίνουν για την πρώτη τους ever live εμφάνιση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Τώρα Κ44. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.00, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τους πλαισιώσουν με το δικό τους live act οι ShiftPlusSlash.

Οι Shiftplusslash (aka Shift+/ = ?) ξεκίνησαν το 2011 ως ένα εικαστικό πρότζεκτ που αναζητούσε νέες διαδρομές στο ψηφιακό μας σύμπαν. Έναν χρόνο αργότερα, στις αρχές του 2012, συγκροτείται η ομάδα που την αποτελούν οι Ιάσονας Γαβριηλίδης και Κωνσταντίνος Νησίδης.

Σήμερα οι Shift δουλεύουν και πειραματίζονται συστηματικά με τα νέα μέσα εντάσοντας στη δουλειά τους το "procedural animation" και το "generative design", παράλληλα συνεργάζονται με μουσικούς καθώς και άλλους καλλιτέχνες. 

Δείτε τους live!

Odessa Trick Makers - Biochemical Remakes vol.1


Ο Aylos 542, ένας από τους πιο αξιόλογους εγχώριους παραγωγούς με μεγάλη και σημαντική πορεία στην μουσική παραγωγή, μέλος των Odessa Trick Makers και Ψυχόδραμα 07...

... έκανε πρόσφατα κάποια πολύ ωραία remixes σε 10 αξιόλογα και αγαπημένα κομμάτια γνωστών ονομάτων της Hip Hop σκηνής, τα έβαλε σε σειρά για να δημιουργήσει ένα mixtape διάρκειας 33 λεπτών.

Kι αυτό είναι το πρώτο της σειράς Biochemical Remakes που επιμελούνται οι Odessa Trick Makers, ή αλλιώς οι Άυλος 542 και Άψινθος που κάνουν τις παραγωγές σε αυτό το project.

Παρακάτω βλέπετε την tracklist και πατώντας Download μπορείτε να το βρείτε για ελεύθερο κατέβασμα και άπειρες ακροάσεις.

tracklisting:
01. Ghost Face Killer  - Mighty Healthy (542 remix)
02. Gza - Beneath The Surface (542 remix)
03. Ol' Dirty Bastard - Shimmy Shimmy Ya (542 remix)
04. Method Man - Release Yo Delf (542 remix)
05. Wu Tang Clan - C.R.E.A.M (Life as a shorty remix by 542)
06. Legend of the Mask & the Assassin  - Land Of Shadows (542 remix)
07. Legend of the Mask & the Assassin - Unorthodox Blocks (542 remix)
08. Lewis Parker - Rise (542 remix)
09. Busta Flex - Pourquoi (542 remix)
10. Ol' Dirty Bastard - Keep It Real (outro remix 542)


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Άυλο 542, τα projects με τα οποία έχει ασχοληθεί: Odessa, Psyxodrama 07, Τα Μάτια των Πνιγμένων μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, σε παλιότερη δημοσίευση μας.

Πέρα από τα παραπάνω σε αυτό το link θα βρείτε και το εξαιρετικό guest mix "Hypnosis Mixtape" που μας προσέφερε στις αρχές του 2012 αποκλειστικά ο Aylos για τον Paranoise Radio και όλους εσάς τους ακροατές του.

Tuesday 17 July 2012

upcoming: Gaslamp Killer - Breakthrough LP!


O ανυπότακτος Gaslamp Killer μόλις ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο επερχόμενο album του!

Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το Low End Theory, από τους ιθύνοντες νους της όλης αναβίωσης του beatmaking στο Lοs Angeles και την ξεχωριστή και καθόλα ιδιαίτερα και επιδραστική σε παγκόσμιο επίπεδο σκηνή που ανέδειξε το LA. 

Φανατικός συλλέκτης, πολυτάλαντος και εμπνευσμένος παραγωγός με στοιχεία διάνοιας ή παράνοιας... η μουσική του -κάποιες φορές κυρίως παλιότερα πιο παιχνιδιάρικη όμως συχνότερα πολύ πολύ βρώμικη επιθετική και σκοτεινή με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς καταφέρνει να συνδυάζει εσωτερικά δείγματα του ψυχισμού του με σύγχρονα ψηφιακά χτυπήματα... 

Το νέο του album Breakthrough είναι η συνέχεια του Death's Gate EP από το 2010, και σε αυτό το επερχόμενο release του ο GLK έχει παρέα ένα τρομερό cast δίπλα του.

Φυσικά ένα άλλο ιερό τέρας της σκηνής, ο Gonjasufi συνεργάζεται και πάλι με τον GLK και θα είναι ένας από αυτούς, όπως και ο πρωτοπόρος παίκτης του monome και πειραματιστής Daedelus, o οποίος παίρνει τα εύσημα για την συμπαραγωγή στο Impulse. 

Από κει και πέρα πολλά ακόμη ονόματα που αγαπάμε θα βρίσκονται στους τίτλους του Breakthrough, όπως οι Samiyam, MRR, Computer Jay, Shigeto, Dimlite και άλλοι.

Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου μέσω της Brainfeeder.

tracklisting:
01. Breakthrough Intro
02. Veins (with Gonjasufi)
03. Holy Mt Washington (with Computer Jay)
04. Father
05. Critic (with Mophono)
06. Dead Vets (with Adrian Younge & MRR)
07. Flange Face (with Miguel Atwood-Ferguson)
08. Fuck
09. Apparitions (with Gonjasufi)
10. Impulse (with Daedelus)
11. Peasants, Cripples & Retards (with SAMIYAM)
12. Meat Guilt (with RSI)
13. Mother
14. Nissim (with Amir Yaghmai)
15. Keep It Simple Stupid (with Shigeto)
16. Seven Years of Bad Luck for Fun (with Dimlite)
17. In the Dark…

*Moresounds - Breath Control EP out on Cosmic Bridge


PARANOISERADIO
Eίναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα των τελευταίων 2-3 μηνών στον χώρο της εν γένει Bass μουσικής και σκηνής. Ο Γάλλος παραγωγός Moresounds κυκλοφορεί το νέο του EP στο label της Cosmic Bridge.

O ίδιος ο Μοresounds είναι κάτοικος Παρισιού και μέχρι σήμερα είχε τρεις επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του. Αρχικά το 2007 έβγαλε μόνος του το προσωπικό του album Fragments που κινούταν καθαρά σε hip hop. Έπειτα το 2009 ακολούθησε το Guillotine Smooth EP στην Feelin' Music για να έρθει έναν χρόνο μετά το πολύ καλό Snafu EP στην Car Crash Set κι ενώ είχε εξελίξει σημαντικά τον ήχο του με glitch, dub και abstract στοιχεία

Στα πρώτα του βήματα ασχολήθηκε με το hip hop και σύντομα άρχισε να το αναμειγνύει με την αισθητική της dub και roots dub με αποτέλεσμα να φέρει κάτι καινούριο στην Beats σκηνή: την ανάμιξη της future jamaican rub a dub με βαριά κι ενίοτε βρώμικα beats, synths και βαρύ μπάσο.

Φέτος μπήκε στην παρέα της Cosmic Bridge, δισκογραφικής που ίδρυσε ο σπουδαίος παραγωγός και εκ των ηγετών του σύγχρονου Bass ήχου Om Unit, προκειμένου να κυκλοφορήσει τη νέα του δουλειά.  Έτσι απολαμβάνουμε σήμερα, εδώ και λίγες βδομάδες, την εξέλιξη του Μοresounds σε τέσσερα κομμάτια που αποτελούν το Breath Control EP.


Το δισκάκι που βγήκε σε βινυλιακή και ψηφιακή μορφή αρχίζει με το καλύτερο του κομμάτι, το Weeda. Μιλάμε για ένα track κλασσικό dub reggae που υποστηρίζεται από wonky μπασσογραμμές που το φέρνουν στα 160bpm σε footwork ρυθμό όσο και να μην το αντιλαμβάνεται ο ακροατής. Θυμίζει πολύ κι είναι φανερά επηρεασμένο από τις αγαπημένες μας 8-bitες παραγωγές της ευρωπαϊκής dub. Smoke da weed, don't smoke da seed.

Δεύτερο κομμάτι είναι το εξαιρετικό Analog Steak, εγκεφαλικό στα 87bpm με πιο industrial ύφος μπορούμε να πούμε που αφήνει όμως μία διαγαλαξιακή αίσθηση να το διαπερνά. wonky-ίζει! 

Έπεται το Shtrakstep στα 90bpm, αρκετά θορυβώδες με κατά κάποιο τρόπο ατμοσφαιρικά wobbles, ενώ το  EP θα κλείσει ιδανικά με το Νο Coke στα 85bpm, κομμάτι που ήδη βρίσκεται σε πολλά mixes και sets διαφόρων παραγωγών. 


Τέλος από τις 14 Μαΐου ο Moresounds προσφέρει δωρεάν για όλους τους fans του ένα εξίσου πολύ καλό κομμάτι με αρκετό summer vibe που φέρει τον τίτλο Cannabis. Footwork κι εδώ, μοιάζει αρκετά με το Weeda. Βρείτε το εδώ για να το κάνετε δικό σας. moresounds to come...

Margasv - New Amerykah / A Footwork 2012 mix


Χθες κατάφερα κι ανέβασα επιτέλους ένα mix που είχα πιάσει και αφήσει πολλές φορές το τελευταίο δίμηνο. Είναι για χορευτικές καταστάσεις και αυτιά πολύ εξασκημένα στον σύγχρονο bass ήχο και τουλάχιστον για όσους έστω γνωρίζουν την ύπαρξη του Footwork σαν είδος μουσικής. 

Τα περισσότερα κομμάτια από τα 26 που ακούγονται στο New Amerykah παίχτηκαν στο set που παρουσίασα στο τελευταίο για φέτος party του Paranoise στα Απυραμώρια αρχές Μαΐου.

Έκτοτε προστέθηκαν σ' αυτά όλα τα καινούρια κομμάτια της φάσης στα 160bpm που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, οπότε όπως καταλαβαίνετε το mix αυτό είναι εξαιρετικά uptowhatishotnow! Όσοι γνωρίζουν την σκηνή θα το διαπιστώσουν και θα γουστάρουν. 



Στο player παραπάνω ως γνωστόν το ακούτε και βλέπετε την tracklist καθώς εξελίσσεται το mix στα 53 λεπτά που διαρκεί αφού είναι και timestamped.

Για να το κατεβάσετε στα 320 kbps και για άπειρες ακροάσεις πατήστε Download.

Τέλος για περισσότερες πληροφορίες για το footwork και τους προπομπούς του, chicago house και chicago juke, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ. footwork 2 dance!

Monday 16 July 2012

listen to the new Kill Emil's summer mix


Ένα νέο mix ανέβασε χθες βράδυ στο προσωπικό του account στο mixcloud ο Κill Emil, μέλος της Beatquick records και του Pad Trio.

Με καλοκαιρινή διάθεση στα 43 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα που διαρκεί το Summer set κυριαρχείται από τους ρυθμούς των Cumbia, Reggae και Ηip Hop με ξένες αλλά και εγχώριες παραγωγές να περιλαμβάνονται.



01. Hammond Classics - Caribe
02. Panama Cardoon - Ritmo Salvaje
03. Kill Emil - La Danza De La Violencia
04. Billa Qause - Cumbia Sabrosa
05. Dj Maars - Loose Juice
06. Dj Tzinas & Mr Bigk - Rocksteady Boom
07. Cut La Vis - Kingston Bounce
08. Mr Benn - Police (The Magic Fly remix)
09. El Bomba - Mad Style
10. Gramatik - Straight off the Block
11. Smoove - As If
12. Ohmega Watts - That Sound (Quantic soul orchestra version)
13. Pete Rock and CL Smooth - On and On
14. Gang starr - Sabotage
15. Elephant Phinix - Rocksteady
16. Planet Asia - The Medicine
17. Guts - Come Closer
18. Onra - Gotta Go
19. Mos Def - Mathematicks (Freddie Joachim remix)
20. Mononome - Why Not
21. J.Melik - Colors

Friday 13 July 2012

Abtomic's Green Room show Season Finale


Άργησε λίγο αλλά ήρθε η ώρα του..
Τελευταίο επεισόδιο για το Green Room show που ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη.


Μουσικές groovε-αριστές όπως...λογικά έχετε μάθει, για όλες τις ώρες και όλες τις ξαπλώστρες!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από το blog του paranoise radio σε όλους τους ακροατές που μας κάνανε την τιμή και ακούγανε και κατεβάζανε το Green Room show.

Επιπλέον σε όσους αγνοούν την ύπαρξή του κυκλοφόρησε εντελώς δωρεάν το Tropicalholic EP με Tropical Grooves φτιαγμένο από τα χεράκια μου! 
Κατεβάστε από το προφίλ μου σε soundcloud ή bandcamp 
και μείνετε συντονισμένο γιατί έπεται συνέχεια...

---------------------------------------------------------------------------------------
Καλές διακοπές και προσοχή στον ήλιο και τις πλαστικές σφαίρες!

Thursday 12 July 2012

*Κακό Συναπάντημα - Pressureality album out now!


Μία από τις αγαπημένες μας ελληνικές μπάντες και καλύτερες εγχώριες, οι Κακό Συναπάντημα επέστρεψαν πριν λίγες μέρες και κυκλοφορούν το δεύτερο ολοκληρωμένο album τους. 


Τα τελευταία 8 χρόνια το Κακό Συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae-dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στην  Reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις της Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής όπως Groundation, Dub Inc κ.ά. Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα, ως ανεξάρτητη παραγωγή, το οποίο και εξαντλήθηκε.

4 χρόνια μετά λοιπόν, κάνουν δισκογραφικά το δικό τους μεγάλο και πολυαναμενόμενο come back. Εξέλιξαν και βελτίωσαν πολύ την μουσική τους, έγραψαν νέα κομμάτια με εντελώς επίκαιρο στίχο για να μας κάνουν και πάλι να τους τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους. Το Pressureality φωνάζει παρόν!

11 ξεχωριστά tracks με συνολική διάρκεια του album τα 45 λεπτά. Κάποια από αυτά ήδη έχουν αγαπηθεί από πολύ κόσμο και τα ακούει συνέχεια on repeat είτε στο youtube που έχουν ανέβει είτε από το cd για όσους το έχουν ήδη προμηθευτεί. 


01. Eγνατία
02. Λάθος Camping
03. Τώρα
04. Δημοσιογράφοι
05. Sun
06. Μετοχές
07. Επιχείριση Κεραυνός
08. Βιογραφικό
09. Αστρομετανάστης
10. Ζει μα δε λαλάει
11. Τρομοκράτος


Αν θέλετε να πούμε ποια ξεχωρίζουμε εμείς, θα λέγαμε τα εξής: Εγνατία, Sun, Βιογραφικό, Αστρομετανάστης χωρίς να υστερούν τα υπόλοιπα...

Για την ώρα μπορείτε να βρείτε το Pressureality στην Θεσσαλονίκη στα παρακάτω σημεία διανομής:

"Το Καζάνι που βράζει" Ιουλιανού 24 τηλ. 2310205110
"Cafe bar Μικρού Μήκους" Αρριανού 13 Ροτόντα 
"Graffiti shop NWC" Ιπποδρομίου 10 κέντρο
"Cafe bar Δημιουργία" πλατεία Αγ.Γεωργίου 5 Ροτόντα. 
Σέρρες στο "Καφέ Αμάν" στον πεζόδρομο Χατζηιακώβου.


Για ταχυδρομικές αποστολές απευθυνθείτε στο kakosynapantima@gmail.com


Κι επειδή οι Κακό Συναπάντημα εδώ και καιρό είναι στην γύρα και δίνουν πολλά live είτε ολόκληρη η μπάντα είτε με τον Ste και τον Northical σαν soundsystem σας συνιστούμε να τους δείτε. Η πρόσφατη εμφάνισή τους στο Aντιρατσιστικό στην Θεσσαλονίκη είναι ακόμη νωπή στο μυαλό μας με χιλιάδες φίλους της μπάντας να τραγουδούν και να χορεύουν στους ρυθμούς της... τα καλύτερα μας είπαν και άλλοι φίλοι που τους άκουσαν σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Μετά από διάφορους σταθμούς σήμερα παίζουν στο Almodobar στα Γρεβενά σαν sounsystem και έπεται την άλλη βδομάδα το live τους στο Ritmonatura Festival στην Καστοριά.

Wednesday 11 July 2012

1min from Flying Lotus & The Weeknd live!


ΟΚ δεν το κάνουμε συχνά αυτό.. να ανεβάσουμε δηλαδή ένα νέο σαν κι αυτό που δεν είναι κάποια κυκλοφορία ή κάποιο επερχόμενο event. Ωστόσο είναι από τα πιο hot νέα των τελευταίων ημερών.

Ο λόγος για την προχθεσινή κοινή εμφάνιση του μυαλού και ιδιοκτήτη της Brainfeeder από το LA, Flying Lotus, και του ανερχόμενου νεαρού καλλιτέχνη από τον Kαναδά με ρίζες από την Αιθιοπία που πέρσι ταρακούνησε τα νερά στην μουσική βιομηχανία παγκοσμίως με το Ηοuse of Balloons LP και αργότερα με το Thursday, The Weeknd.

Η εμφάνισή τους προέκυψε ως αποτέλεσμα της ακύρωσης του Bloc Festival στο Λονδίνο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί ο FlyLo κι έτσι ο ίδιος έκλεισε ένα live set της τελευταίας στιγμής στο λονδρέζικο Club ΧΟΥΟ. Εκεί έσπευσε κατά την διάρκεια του set και χώθηκε ο Abel Tesfaye ή The Weeknd αλλιώς, που προηγουμένως είχε παίξει στο Wireless Festival στο Hyde Park.


Στο παραπάνω video διάρκειας λίγων δευτερολέπτων παίρνουμε μια γεύση από εκείνες τις στιγμές κι ενώ ακούγεται το Ι Feel Like Dying του Lil Wayne σε remix που επιμελήθηκε o Flying Lotus. 

Θυμίζουμε τα καλά νέα για όσους δεν το γνωρίζουν... ότι δηλαδή έρχεται το νέο album του FlyLo με τίτλο Until the Quiet Comes τον Οκτώβριο στην Warp Records. Και κάπως έτσι ανακαλύπτει κανείς ότι υπάρχουν λόγοι να βιαζόμαστε να έρθει το φθινόπωρο... stay tuned!

J Melik - This is not Trip Hop live set

Ο J Melik ανέβασε χθες στο mixcloud το dj set που παρουσίασε στο πολύ πρόσφατο καλοκαιρινό Meet Market της Αθήνας το περασμένο σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο mix διάρκειας 44 λεπτών που ήδη έχουν ακούσει πολλοί followers του Μelik. Κινείται σε downtempo ύφος, κοσμίται από abstract beats γνωστών κατά βάση παραγωγών και κάποια tracks πιο άγνωστα... live set μόνο με βινύλια. Πιο κάτω δίνει και την εξήγησή του για τον τίτλο This Is Not Trip Hop. Aκούστε το:



"this vinyl dj set made in a hot night as one of the free present's for the meet market 7-8/7/2012... Trip Hop genre iz just a marketing thing! Hip Hop is the basis of all beat oriented style's!!! Y'all have to realize it.
i hope you'll enjoy it. peace headz!"

Friday 6 July 2012

13&14/7 Endorphin Festival 2012 at Chani Hatzigogou


Πριν 5 χρόνια μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασίζει να μεταφέρει τον ήχο της electro - techno σε κόσμο που δεν είχε τόσο συχνά πρόσβαση σε τέτοιου είδους μουσικές και events... Η ιδέα αυτή ήταν η αρχή για το Endorphin Festival, ένα μουσικό gathering μέσα στην φύση, όπου καλλιτέχνες, dj's και μουσικοί παραγωγοί κάθε χρόνο παρουσιάζουν την δική τους μουσική - οπτική αντίληψη.

Φέτος το Endorphin συνεχίζει με minimal, techno, deep house, electronica, progressive κ.α. προσπαθώντας να καλύψει για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, με παλιά, αλλά κυρίως με νέα ακούσματα.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ πραγματοποιείται την 1η Μάη κοντά στο χωριό Μηλέα της Ελασσόνας, στην πανέμορφη και καταπράσινη περιοχή "Χάνι του Χατζηγώγου" στο 65ο χιλιόμετρο Λάρισας-Κόζανης. Ο χώρος βρίσκεται σε ένα δάσος από πλατάνια, κάτω από μια γέφυρα, δίπλα στο ποτάμι! 

Φέτος το φεστιβάλ γίνεται πιo καλοκαιρινό και θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Ιουλίου, Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα, στον ίδιο πάντα χώρο.

Μέριμνα των διοργανωτών, με την βοήθεια του Δήμου και των εθελοντών, είναι να εξασφαλιστεί ένας καθαρός και ευχάριστα διαμορφωμένος χώρος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν ελεύθερα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα πάνε για τις ανάγκες του φεστιβάλ, όπως είναι η διαφήμιση, προώθηση, ο εξοπλισμός, τα συστήματα φωτισμού και ήχου, καθώς και τα απαραίτητα για τον καθαρισμό του χώρου.

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος στηρίζει την προσπάθεια και την ιδέα, γι' αυτό και η διοργάνωση προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλλιτέχνες DJs και μουσικοί παραγωγοί αλλά και οι εθελοντές που βοηθούν, υπόσχονται δύο βραδιές φωτιά που θα συζητηθούν για καιρό! 


Στο line-up του Endorphin Festival 2012 θα βρούμε τους εξής:

DAMCASE (live) link
DIM DJ (Audio Atlas, Mathematic Recs) link
ALEX TSIRIDIS (Prologue, Modal Analysis) link
HANA (live) link
THE SHOOZ link
FANTASTIKOI HXOI link
SLYDEX & HIORI (Modal Analysis) link 
KAY MONTH & ASCII (Endorphin) 
ELIAS PLAYGROUND 
HRISL (Frequency Control) link
CLOVERLEAFS (be uncensored)

Ακόμη εμφανίζονται οι Themi Undergroove, Kabelsalat, Poen & Lucas, Kastro, Hearthink & N_kos, Lef Deppard, Sk Disco, Medwn, Dub I & Suzan, Annaliez & Pool boi, Stardice, John Mk, Esko Vlds, Pan Pan. Eπίσης live visuals από τους Croma & Gregory.TS.

Παροχές Camping: Περιοχή ελεύθερου Camping (πλατανόδασος δίπλα από το ποτάμι), WC, Πόσιμο νερό, Πάγος, Parking.

Οι επισκέπτες που θα κατασκηνώσουν - διανυκτερεύσουν προτείνεται να έχουν μαζί τους: εξοπλισμό camping, σκηνές, κάριματ, sleeping bags, φακό, τρόφιμα & ποτά, φαρμακείο με τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση ατυχήματος. Παρακαλούμαστε όλοι να Σεβαστούμε το Δάσος και να θυμόμαστε πάντα τον κίνδυνο φωτιάς. 


Αναφορικά με την μετάβαση στον χώρο του festival, αυτό διοργανώνεται στο Xάνι του Χατζηγώγου, στην Μηλέα Λάρισας, λίγο βόρεια από την Ελασσόνα και μόλις πριν από την ιστορική τοποθεσία του Σαραντάπορου, λίγο πριν την όμορφη τοποθεσία της μεγάλη τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα. 

Αν πάτε με αυτοκίνητο, ενημερώνουμε λόγω δικιάς μας πρόσφατης εμπειρίας, η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Μηλέα είναι ιδανική αφού σχίζεις τον Όλυμπο στα δύο, αφού περάσεις την Κατερίνη δηλαδή... Είναι λιγότερο από 2 ώρες η διαδρομή συνολικά με αφετηρία την Θεσσαλονίκη και είναι από τις πιο όμορφες οδικές αρτηρίες στην Βόρεια Ελλάδα.  

Αν πάτε με ΚΤΕΛ, χρησιμοποιήστε καλύτερα αυτά του Νομού Κοζάνης. Για αφετηρία την Λάρισα για περισσότερες πληροφορίες στα δρομολόγια καλέστε 2410533906. Για αφετηρία την Αθήνα καλέστε στο 2105147382, ενώ αν φύγετε από Κοζάνη καλέστε στο 2461022788. Και στις τρεις περιπτώσεις κατεβαίνετε στην στάση "Χάνι του Χατζηγώγου".

Thursday 5 July 2012

*count down for the 2012 Exit Festival!

Ένα από τα καλύτερα και πολυπληθέστερα φεστιβάλ της Ευρώπης πλησιάζει την άλλη βδομάδα λίγο πιο βόρεια από εμάς, στην Σερβία. Ο λόγος για το γνωστό σε όλους EXIT Festival που λαμβάνει χώρα από την Πέμπτη 12 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 15 στο Novisad, λίγο έξω από το Βελιγράδι, και μας προκαλεί να το επισκεφτούμε. 


Πρόκειται για ένα άρτια οργανωμένο festival, με μία απίστευτη κοσμοσυρροή από κάθε γωνιά της Ευρώπης και απ' όλο τον κόσμο με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, με ένα τεράστιο line-up που καλύπτει τις περισσότερες τάσεις της μουσικής, με 7 stages να φιλοξενούν σπουδαία ονόματα αλλά και ανερχόμενες μπάντες και καλλιτέχνες, με έναν μεγάλο, άνετο και καλά οργανωμένο χώρο για camping, το Exit Village όπως αποκαλείται και όπου μπορείτε να μείνετε από τις 9 Ιουλίου...

Κι επειδή ποτέ δεν είναι αργά, αν δεν το έχετε αποφασίσει ακόμη να ταξιδέψετε ως εκεί σας ενημερώνουμε ότι προλαβαίνετε μέχρι μεθαύριο το βράδυ του Σαββάτου στις 23.59 να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή για τα δεδομένα ενός τέτοιου festival που είναι εκπτωτική μόνο για τους Έλληνες, ως προσφορά των Σέρβων για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, αυτή των 74 ευρώ που ισχύει για όλες τις ημέρες και όλα φυσικά τα live acts. 

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια σε προπώληση στα TicketHouse σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ιντερνετικά μπορείτε να κλείσετε στο TicketArena.gr, όπου εκτός από την είσοδό σας στο festival μπορείτε να εξασφαλίσετε και την διαμονή σας σε hotel, hostel ή camping αλλά και να κλείσετε συμμετοχή σε κάποια από τις εκδρομές, αεροπορικές και οδικές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανάλογα με το πακέτο που είναι στα μέτρα σας.

Λίγα λόγια για το EXIT Festival τώρα... Φιλοξενείται σε μία τεράστια έκταση στο Petrovaradin Fortress, ιστορικό φρούριο του 18ου αιώνα, δίπλα στον Δούναβη σε μία περιοχή με πολύ πράσινο. 


Το Exit δεν ξεκίνησε σαν ένα επιχειρηματικό πλάνο, αλλά σαν μια ρομαντική ιστορία καθώς είναι αποτέλεσμα προσπάθειας κάποιων φοιτητών που το ξεκίνησαν και το συνέχισαν. Αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, ξεκίνησε από χαμηλά, δεν παρακάλεσε την πολιτική σκηνή αλλά αντιθέτως πήρε θέση για όσα γίνονται. 

Είναι ένα φεστιβάλ που σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αντίστοιχα, δεν ήταν ποτέ απρόσωπο. Βέβαια, όλα αυτά είναι απλά το παρασκήνιο. Κι ευτυχώς για εμάς, το προσκήνιο -που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την μουσική- είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.

Δείτε εδώ το 35λεπτο ντοκυμαντέρ The States Of Exit: 


500 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στο φετινό Exit. Ο αριθμός ακούγεται ακραίος και δεν μπορούν να σχολιαστούν εκτενώς σε κανένα άρθρο. Απλή αναφορά λοιπόν για αυτά που γουστάρουμε αλλά και κάποια κλασσικά mainstream. 

Σας προτείνουμε τα εξής:

Space Dimension Controller, Erykah Badu, Benjamin Damage & Doc Daneeka, Pariah, LoneAddison Groove, Skream & Sgt.Pokes, Goldie feat.Sp:Mc, Sub Focus, Netsky feat.MC Dynamite, George Fitzgerald, Jimmy Edgar (live a/v), Sigha, Thieves Like Us.

Βέβαια δεν λείπουν και τα μεγάλα ονόματα κάποια από τα οποία έχουν εξελιχθεί αρκετά και άλλα κλασσικά εμπορικά:

Suicidal Tendencies, Plan B, New Order, When Saints Go Machine, Laurent Garnier, Brodinski, Hercules & Love Affair, Azari & III live, Duran Duran, Gossip, Guns N' Roses, Wolfmother, Richie Hawtin, Miss Kittin, Luciano και ένα σωρό ακόμη.

Βιαστείτε όσοι ενδιαφέρεστε και να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε εκπληκτικές στιγμές!

Ο Paranoise Radio στηρίζει και φέτος την εν λόγω διοργάνωση και μέλη του θα παρεβρεθούν στο 13o Exit Festival για να σας μεταφέρουν με φωτογραφίες και κριτικές όλα τα παραλειπόμενα.

Wednesday 4 July 2012

HMSU Broken Balkanz Open Air Summer Festival 2012

Ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά festivals στην ευρύτερη περιοχή μας, στα Βαλκάνια, διεξάγεται και φέτος κοντά στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Είναι από τα λίγα θεματικά festivals κι ελάχιστα στο είδος του, από τα πλέον underground επίσης, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι. Όπως θα καταλάβατε πολλοί πρόκειται για την φετινή έκδοση του HMSU Open Air Summer Festival 2012.


Μία γιορτή του Drum 'N' Bass ήχου κατά κύριο λόγο και άλλων συναφών ειδών έπειτα, Dub, Dubstep, Jungle κλπ., με τα πολλά ιδιαίτερά του γνωρίσματα να το κάνουν τόσο ξεχωριστό που το διαφοροποιούν αμέσως απ' οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην Ευρώπη! Σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην γειτονική και πάντα φιλόξενη Βουλγαρία, το φετινό HMSU Βroken Balkanz Open Air Summer Festival έρχεται στο τέλος της άλλης βδομάδας 13-15 Ιουλίου και μας προκαλεί να το επισκεφθούμε.

Άλλωστε αποτελεί καθιερωμένη συνάντηση των νέων από όλες τις Βαλκανικές χώρες εδώ και 12 χρόνια, ενώ κι από την χώρα μας είναι πάρα πολλοί αυτοί που το έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και όλοι μίλησαν για μια ιδιαίτερη εμπειρία. Έτσι κι εμείς σαν Paranoise το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και λέμε πως θα εντυπωσιαστείτε. 

Δεν είναι μόνο η συμμετοχή παραγωγών από τις περισσότερες βαλκανικές χώρες και φίλων του Drum 'n' Bass από όλη την Ευρώπη, είναι και το γεγονός ότι είναι non-stop, δηλαδή 40+ ώρες συνεχόμενης μουσικής από το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουλίου στις 16.00 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 12.00

Είναι και η μαγική τοποθεσία που φιλοξενεί αυτήν την μεγάλη γιορτή... στους πρόποδες του πυκνής βλάστησης καταπράσινου και πανέμορφου Vitosha Mountain πάνω από το χωριό Vladaya μερικά χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σόφια. Είναι λοιπόν και το περιβάλλον που σε προδιαθέτει θετικά και οι πολύ ωραίες στιγμές στην free camping area που ζει κανείς παρέα με γείτονες λαούς με την ίδια αγάπη για την μουσική. 

Είναι και το εκπληκτικό ηχοσύστημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, αυτό της επίσης βουλγαρικής και διάσημης Clear Sound Company με τα ελκυστικά χειροποίητα θηρία με τα αμέτρητα KW και τον κρυστάλλινο ήχο που βγάζουν. Είναι από μόνος του αυτός πόλος έλξης στο ετήσιο Οpen Air της υπερ-δραστήριας κολλεκτίβας HMSU.

Ας δούμε κάποια ονόματα των οποίων η συμμετοχή ξεχωρίζει στην φετινή διοργάνωση ενώ για το αναλυτικό line up πατήστε εδώ.

Μεγάλοι καλεσμένοι είναι βέβαια οι Τeebee & Calyx από Νορβηγία και Βρετανία αντίστοιχα με το πολυαναμενόμενο 6-decks-set που θα παρουσιάσουν, αλλά και οι Βρετανοί Ιcicle, Erb N Dub, Prolix, oι δικοί μας Disphonia γνώριμοι στο κοινό του festival και μόνιμοι καλεσμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, όπως και ο εκ των διοργανωτών Cooh ή Balkansky όπως είναι αλλιώς γνωστός τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά:

ΤEEBEE & CALYX (Subtitles Music, Momentum / Norway, UK)
ICICLE (Shogun Audio / UK)
ERB N DUB (Playaz, Bad Monkey / UK)
PROLIX (Virus, Metalheadz, Ganjatek / UK)
COOH (Ad Noiseam, HMSU, Position Chrome / BG)
DISPHONIA (SOM, Mindtech, M-Atome, Trust In Music / GR)
KINETIC (C4C, Critical, Sinuous / SRB)
FREQAX (Algorythm, Breed, Prspct, Sinuous / ROM)
WORKE (Crew 21, Beatmasters / SRB)
HYPERTECH (D2, Liquid Kitchen / FYR)
ALPAN AYTEKIN (M-Atome, Fall From Cloud / TUR)
DARKO STEPIC (D2, RBMA, Liquid Kitchen / FYR)
PHILLIPE (Confusion, Beat Busters / CRO)
MOCKS (HSMU, Close 2 Death, High Roll / BG)
OGONEK (Metafiziq, Prspct, Future Sickness / BG) 
EXO (HMSU, Mirizma / BG)
KONSPIRATOR (HMSU, High Roll / BG)
.....

Το festival αρχίζει από τις 16.00 την Παρασκευή 13 Ιουλίου ενώ οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από το πρωί της ίδιας ημέρας και θα κλείσουν μετά τις 12.00 την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Τα εισιτήρια στην είσοδο κοστίζουν 15 ευρώ ή 30bgn για όλο το festival και 13 ευρώ ή 25bgn για είσοδο το Σάββατο.

Toποθεσία: The Mines στο Νational Park Vitosha - Vladaya, Sofia. be there!

Tuesday 3 July 2012

Plughead - Sea is the She mix

Ένα νέο mix ανέβασε και προσφέρει free από σήμερα ο Plughead, o υπεύθυνος του εβδομαδιαίου ραδιοφωνικού show στον Paranoise "Nervous Tribe Of the Lost". O τίτλος του διάρκειας 46 λεπτών mix Sea is the She και κινείται στους καλοκαιρινούς ρυθμούς της Funk, Ethio, Jazz, Dub.

Aκούστε στο παρακάτω player όπου μπορείτε να δείτε και την tracklist. Για να το κάνετε δικό σας πατήστε Download.



"Take a dive into a horn swim around a bassline take a deep breath of groove and come back to the surface. Every song in this mix is a wave. Blame The Nervous Tribe of The Lost" 

Mr.Z's broadcasting show on 2.7.12




Beatles - Because
Nicolas Jaar - Why Didn't You Save Me
Eksadaktylos - ta paidia einai entaksei
Alabama shakes - Hang Loose
Gingerbread Express - Missed Another Day
The Free Design - My Brother Woody (Freddie Joachim Remix)
Onra - So Sure
Don Blackman - Heat's Desire
Chromeo - You're So Gangsta
Things Happen - Red Crocodile (Lucas The Third Remix)
Moderat - A New Error
Wu Tang Clan - C.R.E.A.M (Life as a shorty rmx by 542)
Samiyam - July
Teru - Time To Reinvent
Visioneers - Whatever Happened To Peace
Synkro - Why Don't You
Knxwledge - Fade
Luther Vandross - You're The Sweetest One
Indigo jam Unit - Sepia
Mark Murphy - Senor Blues
Joe Bataan - What Good Is A Castle
Quantic & Alice Russell With The Combo Barbaro - Here Again
Kwstas Naoumis - Ekeino To Vrady
Xristina - Ixtheis
Kodiak - Spreo Superbus
Dimlite - Hubris for hubris
Dimlite - SE SE SC
Dimlite - Abscission
Freddie Joachim - That Girl:That Girl
Clu - Evening Ever
Vera Lynne - We'll Meet again

download link:
http://www.mediafire.com/?5kk5rzl7r07hb9x