Monday 30 November 2009

DJ Vadim full live band στο Block 33! Opening act: Fulleffekt Dj's

Θεωρώ περιττό να αρχίσω να πλέκω το εγκώμιο του κυριου Vadim μιας και ο ρωσικης καταγωγής παραγωγος και dj έχει καταξιωθεί στην hip-hop electronica κοινότητα με την παρουσία του τα τελευταία 14 χρονια! Με πρώτη κυκλοφορία τον Απρίλιο του 1995 ο Dj Vadim, με τις αντικειμενικά πρωτοποριακές πaραγωγές του, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο γράφοντας μουσικές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όχι μονο του αμιγώς hip hop κοινού αλλά και των φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα. Η λίστα τον ονομάτων που έχει συνεργαστεί είναι μεγάλη. Ονόματα όπως DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy,Super furry animals είναι μερικά από αυτά που έχουν συνεργαστεί με τον Vadim αυτά τα χρονια, ενώ έχει κάνει πολλά remixes σε καλλιτέχνες όπως οι Cure, Alice Russel, Paul Weller, Prince, CL Smooth.

Ο Vadim αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, ενώ στο tour του συμπεριλαμβάνονται τρεις εμφανίσεις στην χώρα μας σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Ο Vadim θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την παρασκευή 4/12 στο Block 33 FULL LIVE BAND! Και μάλιστα στην πολύ λογική τιμή τον 15eu(προπώληση).

Παρέα με τον Vadim θα είναι οι FulleffektΤeam από Aθήνα και Θεσσαλονίκη( με τον Paranoiser Dj Booker) στα decs. H FullEffekt Team ως το πιο κατάλληλο opening act θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα με hiphop tunes μέχρι να έρθει on stage o Vadim, και η βραδιά αναμένεται άκρως δυνατή, άκρως γκρουβάτη και φυσικά άκρως hip hop!

Ο Paranoise ως χορηγός επικοινωνίας θα βρίσκεται εκεί και καλεί τους ακροατές του την Παρασκευή 4/12 στο Block 33 στο πολυαναμενώμενο live του Δεκέμβρη.

Infos: Dj VAdim Full Live Band / support act: Fulleffekt Dj's
Where: Block33
When: 4/12
Presale: 15eu/On Door:20eu
Doors Open: 21:00

Thursday 26 November 2009

1st Dec: Street Act against AIDS @Ναυαρίνου

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ασθένειας αυτής. Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) με τη στήριξη και τη συμμετοχή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), διοργανώνει ένα street act την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 στην πλατεία Ναυαρίνου. Με σύνθημα το "ενημερώσου, προφυλάξου, αντιμετώπισε" εκπαιδευμένοι εθελοντές θα ενημερώνουν τον κόσμο, θα μοιράζουν προφυλακτικά και θα πραγματοποιηθεί συμβολικό άναμμα 300 κόκκινων κεριών στο σχήμα του Red Ribbon.

Στα πλαίσια αυτού του street act, ο Paranoise Radio στηρίζει την προσπάθεια της HelMSIC και θα βρίσκεται στην πλατεία Ναυαρίνου την Τρίτη 1 Δεκ. για να εμπλουτίσει με μουσικές την ημέρα. Aπό τις 10 περίπου το πρωί μέχρι το απόγευμα, παραγωγοί του Paranoise, θα βρίσκονται στην πλατεία Ναυαρίνου για να παίξουν μουσικάρες και να ενισχύσουν την προσπάθεια κατά του AIDS. Επίσης, θα παίξουν και κάποια σχήματα live μουσική, ενώ θα προβληθούν και video και spotάκια του MTV.

Περάστε και πείτε ένα γεια! Cheers!

Wednesday 25 November 2009

Ο G Rush με το Traffic Jam Vol.1 την Παρασκευή στον Paranoise!

Την ερχόμενη Παρασκευή άλλος ένας dj της Θεσσαλονίκης με το δικό του μουσικό παρελθόν φιλοξενείται στο Guest DJ Section του Paranoise Radio! O G Rush που από το 2004 και για 3 χρόνια ήταν resident dj του Daily, καθιερώθηκε στην underground σκηνή της πόλης. Από το 2006 ως σήμερα έχει παίξει και παίζει στα Decadence, Zenit, Block33 και Sknipa, ενώ φέτος η χρονιά ήταν σημαντική για αυτόν και για έναν επιπλέον λόγο! Συμμετείχε στο Reworks Festival 5th edition μαζί με τον George Karras σχηματίζοντας την Artifacts Team.

To αποκλειστικό set του G Rush για τον Paranoise είναι ένα απόλυτα tech house set με γεμάτο deep basslines και δυναμικά κρουστά! Ακούστε το Traffic Jam Vol.1 του G Rush μεθαύριο Παρασκευή 27/11 λίγο μετά τις 22.00

Thursday 19 November 2009

Suhov [Budabeats] - Lakotep LP 2009

Ένας από τους μουσικούς που μου κέντρισε το ενδιαφέρον τελευταία και μου άνοιξε μια νέα πόρτα για να ψάξω κάτι που δεν ήξερα ως τώρα είναι ο Ούγγρος Suhov. Το τελευταίο του LP που μόλις πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε free στο διαδίκτυο, το Lakotep, είναι downtempo hiphop, glitch hop, με αρκετά beats κάποιες φορές και πραγματικά ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή που το ακούς! Ο Suhov που τώρα είναι σε tour στην χώρα του παίζοντας σε πολλές πόλεις είναι το νέο μέλος ενός από τα καλύτερα labels της Ανατολικής Ευρώπης στο συγκεκριμένο είδος. Πιο συγκεκριμένα, η Budabeats είναι ένα σχετικά νέο Νetlabel αποτελούμενο από 9 παραγωγούς-djs-turntablists-, εδρεύει στην Boυδαπέστη, εξ' ού και το όνομα, και κινείται μουσικά σε hip hop, breaks, funk, jazz, lounge! Φαίνεται ότι στην Ουγγαρία έχουν στήσει την δική τους underground σκηνή και φαίνεται μάλιστα ότι είναι πολύ δυνατή!

Το Lakotep όμως, είναι μία από τις αρκετές self releases του Suhov και κατ' εμέ ίσως είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει ως τώρα! Περιλαμβάνει 20 tracks με συνολική διάρκεια μίας ώρας ακριβώς, και πολλά από αυτά είναι άψογα!! Έχει φωνητικά κυρίως στα ουγγρικά, με αρκετά αγγλικά βέβαια, αυτό όμως δεν κάνει σε καμία περίπτωση δύσκολο το cd στο άκουσμα. Ξεχωρίζουν το intro, to 3o track, το 6ο-7ο-8ο και αρκετά ακόμη. Θα σας αρέσει γενικά και ολόκληρο αν το ακούσετε, πράγμα σπάνιο τα τελευταία χρόνια που ο καθένας βγάζει cd για την πλάκα του στο νετ...

Ο Suhov διατηρεί εδώ και 4 χρόνια το δικό του blog, greensoldier, όπου πέρα από αφίσες για parties που έχει, προσφέρει καλό υλικό, με συλλογές, remixes, κυκλοφορίες στις οποίες συμμετέχει ο ίδιος, ενώ και στο space του μπορείτε να βρείτε για free downloading τις δικές του δουλειές. Εξάλλου και το προηγούμενό του δισκάκι που έβγαλε μέσω της Budabeats πρίν ενάμιση χρόνο, το Symphaty Modul, έχει 7 πολύ καλά κομμάτια και είχε αποσπάσει καλές κριτικές από άλλους μουσικούς(πχ.Jon Kennedy, Belleruche), μουσικά περιοδικά και labels. Η Βudabeats τώρα, είναι επικεντρωμένη στα εγχώρια πλαίσια και όπως λέει, θέλει να βοηθήσει τους Ούγγρους μουσικούς του είδους να κυκλοφορήσουν τις δουλειές τους δίνοντάς τους ώθηση για την συνέχεια. Αλλά δεν συμμετέχουν μόνο Ούγγροι, είναι και οι Klitbeats(D), Crookram(NL), Τοm Caruana(UK), Blessed House(UK), Sliptone(UK). Παράλληλα σαν label έχει πολύ καλές συνεργασίες, που ενίοτε μεταφράζονται και σε δισκογραφικές συνεργασίες, τόσο στο εσωτερικό της Ουγγαρίας, πχ.με τον καλύτερο Ούγγρο hiphop παραγωγό DJ Bootsie ή τους Zagar, όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη, πχ.Smoove, Κraak and Smaak. H πόρτα που σας έλεγα παραπάνω για νέα ακούσματα άνοιξε, οπότε πάω κι εγώ να ακούσω τώρα κι άλλους μουσικούς από την Budabeats.

Wednesday 18 November 2009

RSR - Analog Podcast

Live Mix 17.11.09. Paranoise WebRadio

Ένα Industrial Techno Mix που ηχογράφησε ο Paranoizer RSR κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Retronic την Τρίτη 17 Νοέμβρη του 2009.

Tracklist:
1.Marcel Duchamp - Entire Set
2.N - Regis 08' Edit

3.N- Function Edit

4.Samuli Kemppi - Orbiter

5.Donato Dozzy - Time Out The Gap

6.Giorgio Gigli - Introspection

7.Samuli Kemppi - Metal Space

8. Peter Van Hoesen - Above 90

9.Kate Simko - She Said (Ryan Elliott Edit)

10.Prosumer & Murat Tepeli - Solid mind

11.Morphosis - Baal

12.Delta Funktionen - Nebula

13.Extrawelt - Daten Raten

14.Deetron feat. Justin Chapman - Let's Get Over It (Marce Dettmann remix)

15.Ben Klock - Pulse

16.Mike Denhert - Tell Me What

17.Ribn - Cottbus

18.Levon Vincent - Sync Jam

19.Redshape - Nightshade




Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή Retronic κάθε Τρίτη μετά τις 00:00 από τον Paranoise.

Friday 13 November 2009

why cinema now? 50ό φεστιβάλ κινηματοφράφου.

Στις 13 Νοεμβρίου ξεκινά για φέτος το 50ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Στρογγυλό νούμερο, επέτειος για τα τόσα χρόνια! Λίγο γενικά λοιπόν :
στο διαγωνιστικό τμήμα θα δούμε μια διεθνή πρεμιέρα, οχτώ ευρωπαϊκές και δύο παγκόσμιες. Η Ελλάδα συμμετέχει με 2 ταινίες, το "Μικρές Εξεγέρσεις" του Κυριάκου Κατζουράκη και το "Χορεύοντας στον Πάγο" του Σταύρου Ιωάννου. Επίσης θα προβληθεί με αφορμή τα γενέθλια του φεστιβάλ η πρώτη ταινία που βραβεύτηκε στην εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου, το ποτάμι, του Νίκου Κούνδουρου.

Στο μεταξύ αφιερώματα θα γίνουν για 2 μεγάλους κυρίους του σινεμά. Ένας ο Γερμανός Werner Herzog. Τον έχουν χαρακτηρίσει ως εκπρόσωπο του new wave, τον έχουν κριτικάρει πολύ όπως όλα τα καλά παιδιά του σινεμά, και εν πάση περιπτώσει για να μην αφήσουμε καμιά ταμπέλα να μπει, και δε το θέλουμε, έχει δουλέψει πολύ και με πολλά είδη, κυρίως ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους. Και ο άλλος κύριος είναι ο Jeremy Thomas, παραγωγός του "The dreamers", για όσους θυμούνται και του "Naked Lunch" που είναι super δείγμα για τις διαθέσεις του! Αυτός λοιπόν κέρδισε το 2006 βραβείο για την εξέχουσα Ευρωπαϊκή συμμετοχή του στην παγκόσμια φιλμογραφία. Μεγάλη φιλμογραφία, για να 'μαστε και ειλικρινείς!
Παράλληλα με τις προβολές θα τρέχουν διάφορα events στην πόλη όπως εκθέσεις, parties και άλλα, στα οποία θα παρευρεθούμε (σε όσα περισσότερα αντέξουμε) και θα σας μεταφέρουμε την εικόνα του φεστιβάλ γενικότερα.


Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε. Γιατί κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ξεμυτίζουν στις αίθουσες.
Αυτά που δε θα δούμε είναι τα live, αγαπητέ μου αναγνώστη! Που πήγανε τα live οεο? Φέτος δεν έχει τέτοια, φαίνεται αποφάσισαν ότι δεν πάει τζάμπα και βερεσέ και άσκησαν veto. Μόνο με πρόσκληση αποφάνθηκαν. Και οργάνωσαν και κάποιες μικρο-συναυλίες εδώ κι εκεί. Αν με ρωτάς, εγώ απογοητεύτηκα.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από το Ολύμπιον και από το Λιμάνι, η είσοδος σε όλες τις προβολές κοστίζει 7 e, ενώ οι φοιτητές μπορούν μέχρι τις 13.00 (στο Λιμάνι και μέχρι τις 15.00 στο Ολύμπιον), να παρακολουθήσουν όποια/όσες ταινίες θέλουν δωρεάν.
Επιπλέον, από την ημέρα έναρξης και για όλη τη βδομάδα του φεστιβάλ, ο Paranoise, θα μοιράσει μπόλικες προσκλήσεις (κυρίως μέσα από μίνι-διαγωνισμούς) για τις προβολές του Φεστιβάλ! Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι...

Α ναι, κάτι τελευταίο. Why cinema now? Είναι το μότο του φετινού φεστιβάλ.
Οι διοργανωτές προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με μοντέρνες προσεγγίσεις νεανικού κοινού (διάφορα street acts κ.α.), οι Έλληνες σκηνοθέτες, στην πλειοψηφία τους (βλ. Κινηματογραφιστές στην Ομίχλη) αποσύρουν της ταινίες τους από το φεστιβάλ, αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματά τους, τη Θεσσαλονίκη γιορτάζει επετειακά τα 50 χρόνια του διεθνούς δρώμενου. Αναρωτιέσαι κι εσύ γιατί σε ρωτάνε! Ερώτημα στοχασμού και αμφισβήτησης, έτσι το είπε η διευθύντρια του φεστιβάλ, εμείς πώς να το πούμε?

More to come από αύριο - μείνετε συντονισμένοι.
Αφού η πόλη γιορτάζει!
Πήγαινε, δες, Now!

Περισσότερες πληροφορίες στο site του festival.
Το πρόγραμμα προβολών σε pdf.

Tuesday 10 November 2009

Ο Cinnaman στην Θεσσαλονίκη και στον Paranoise!

Ο dj και παραγωγός Yuri Cinnaman από την Ολλανδία επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα την Κυριακη 15 Νοεμβρίου εμφανίζεται κατά τις 9 το βράδυ στο bar Sp!timou για ένα dj set το οποίο θα μεταδοθεί live από τον Paranoise. Λίγα λόγια τώρα για τον Cinnaman...

Ο Cinnaman ξεκίνησε το djing μόλις στην ηλικία των 12 ετών καθώς και ο πατέρας του ήταν dj σε ορισμένα clubs στην πόλη όπου μεγάλωσε ο Cinnaman, το Den Bosch της Ολλανδίας. Έτσι από μικρός είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί χρησιμοποιώντας δίσκους του πατέρα του αλλά και αγοράζοντας μανιωδώς δίσκους hip hop. Σύντομα όμως διεύρυνε το μουσικό του ενδιαφέρον και επηρρεάστηκε από αρκετά είδη μουσικής. Γνωρίζοντας τον dj και παραγωγό Aardvarck γνώρισε τόσο την Rush Hour όσο και τους Rednose Distrikt. Η πρώτη κυκλοφορία του Cinnaman είχε μεγάλη διεθνή υποστήριξη από djs όπως οι: Μοοnstar, Rednose Distrikt και Jazzy Sports.

Το κοινό μουσικό του γούστο και η συνεργασία του με τον Jay Scarlett επέφερε την δημιουργία των μουσικών συλλογών Beat Dimensions στην Rush Ηour Recordings, οι οποίες περιλαμβάνουν κομμάτια πολλών αξιόλογων και ανερχόμενων καλλιτεχνών όπως: Dimlite, J Todd, Hudson Mohawke, Flying Lotus, Samiyam, Mike Slott, Tiago, Nosaj Thing, Dorian Concept, Fulgeance, Ras G, Mono/Poly, Morgan Spacek, Danny Breaks, Dizz1, Tom Trago και άλλοι.

Tην ερχόμενη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου κάπου στις 22.00 θα μεταδοθεί το promo dj set του Cinnaman, ο οποίος είναι φιλοξενούμενος στο guest dj section του Paranoise Radio, ενώ θυμίζουμε την Κυριακή εκπέμπουμε από το Spitimou το βραδάκι live το set του Cinnaman! Do not miss it!!!

Thursday 5 November 2009

November Airplay

That's it,το airplay του Paranoise για τον Νοέμβριο!!

Redshape - Man Out Of Time (Delsin) listen
Unlikely - Magicite (Clandestine) listen
Dj Garna - Can't You See (Pirate Sessions Recordings) listen
Hockey - Too Fake (Capitol USA) listen
Abbie Gale - Fall (Inner Ear) listen
The Ting Tings - Be The One (Columbia) listen
Islands - No You Don't (Anti-) listen
Broken - Tic-Toc (Ghost In The Machine Records) listen
Dday One - One Giant Step (Content) listen
Jogger - Superman(Live) (Magical Properties) listen
Cicada - Falling Rockets (Critical Mass) listen
Dorian Concept - Fort Teen (Kindred Spirits) listen
Paul White - Allien Nature (One Handed Music) listen
Archive - Come On Get High (Warner Music France) listen
The Heavy - No Time (Counter Records) listen
Arms and Sleepers - Matador (Not On Label) listen
The SA-RA Creative Partners - Love Czars (Ubiquity Records) listen
Lulu Rouge - End Of The Century (Music For Dreams) listen
Day Blues - The Remedy (Guapo Recordings) listen
Floating Points - Love Me Like This (Nonsense Dub) (R2 Records) listen

Wednesday 4 November 2009

exclusive interview from New Zealand's d'n'b scene: Trei!

Αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στην χώρα μας ένας από τους ανερχόμενους παραγωγούς της drum'n'bass, εκπρόσωπος μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες d'n'b σκηνές στον κόσμο. Ο Νεοζηλανδός Trei συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό του tour, το Σάββατο 7/11 και την Δευτέρα 9/11 εμφανίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Mαζί του ο Τrei θα έχει το πρώτο του προσωπικό LP Ιnnuendo, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο αν και έχει συμμετάσχει και σε άλλες κυκλοφορίες γνωστών labels, όπως Shogun, Commercial Suicide, Obsessions.

Στην Αθήνα το event αρχίζει στις 23.00 το Σάββατο στο Six D.Ο.G.S., , με τους FunxionCrew να συμμετέχουν με 3 sets, αυτά των Disphonia, Harris, Numark b2b Abend, τον Nuff από την PonyLicks, τους Οze & Insom από Urban Danja, καθώς και τον vj Kinomatik. Tην Δευτέρα ο Trei ανεβαίνει βόρεια και εμφανίζεται στην Στοά, σε μια βραδιά που θα αρχίσει στις 22.00 και τον νεοζηλανδό θα πλαισιώσουν με τα δικά τους sets, οι Nuff και Crspace από PonyLicks. Παρακάτω ακολουθεί η αποκλειστική συνέντευξη του Τrei για τον Paranoise, προσφορά των Funxion. Απολαύστε την και ραντεβού για 2 γαμάτες drum'n'bass & dubstep βραδιές με free entrance στο Six dogs(Αθήνα 7/11) και την Στοά(Θεσσαλονίκη 9/11)!!!


1.This being your first lp, how did you come up with the name and what were the difficulties encountered in the process of its creation?


Hmmm difficulties; not too many really.. Innuendo (the track) was a tough one to get sounding right,!. Its one of the oldest tunes on the album and with it being the title and intro track I really wanted it to set the scene for the entire album so there were afew changes made along the way with that one.


I called the album Innuendo because it means to suggest; and to me music represents suggestion in the sense that it's not necessarily a directive of emotion; more the suggestion of it; i.e. everyone interprets it differently.. I like the way it sounds to ;)


2.On saturday the 7th of November and Monday the 9th you'll have played in Athens and Salonika, respectably. What do you know about these cities, Greece and what would you like to see during your stay here?


To be honest I don't really know a lot about Thessaloniki, which is a good thing. I love going to completely new places and discovering places I never thought I'd ever go to.

Athens on the other hand is somewhere I've always wanted to go and heard a lot about. I did a little bit of Classical Studies (Greek & Roman) in high school, most of which I completely forgot haha , but yeh places like the Parthenon (I hear the new museum there is incredible), I guess to you guys it's quite a tourist thing but to foreigners I guess its something very symbolic of the old world and a connection to it, especially for somewhere like New Zealand which only really has 200 years history.


3.Whats your view on internet radio stations that promote drum'n'bass and underground dance music and do you think this route has helped the ever-promising NZ dnb scene?


Oh absolutely, it gives people like us in New Zealand access to the rest of the world. Things like the Next Level shows with Presha and State of Mind were a great help at getting my music heard around the world.

Also with drum'n'bass not being highly playlisted on "normal" radio stations it can be hard for people to be able to catch the latest and greatest in the world of drum'n'bass, so I think internet radio is essential for growing the scene globally.


4.Tell us, what can we expect to hear in your set while you 're in europe?


Something musical, diverse, wedged between the dancefloor and musicality as well as a couple of little surprises along the way. A lot of stuff from New Zealand producers, some new things from myself and producers that I really like at the moment ;)


5.Whats do you believe is the reason behind the success of the new zealand scene with all its counterparts (established and upcoming producers,promoters,djs,venues)


I think the fact that NZ is so far away from places that DnB is traditionally been huge works in our favour, these days with the internet and such a global circuit, isolation isn't really a factor.

There is a lot of unity here which is a definite advantage in the sense that it nurtures the success of a lot of NZ producers and DJ's and I think visiting DJ's pick up on that quite often and that initially helped get the music of NZ producers heard quite sometime ago and started the momentum from there.


6.What is most beautifull location you have visited on tour so far, what inpartucular made it special?


Switzerland first comes to mind. I think initially it reminded me of the New Zealand. Slovenia was another very picturesque country. I'm currently in Italy and its another really beautiful place with a lot of history.


7.What cought your interest in drum 'n' bass and what kind of music did you grow up with?


I've been involved in music (writing, bands, jamming etc) since I was 12 so over time it just kinda evolved. I started toying with electronic music with the intent of incorporating it into a live hybrid sound but as I got deeper into it I found myself getting drawn further into it. I grew up on stuff like Stevie Wonder, Michael Jackson, The Beatles, Duran Duran even, then got into more guitar oriented music like Guns'n'Roses, Metallica Faith No More, Alice n Chains, NiN, Deftones! I could actually go on forever haha..


A lot of my friends are/were Techno DJ?s so I was always exposed to that side of things but the more I heard Drum'n'Bass, the more I gravitated towards it. I think for me coming from a Rock/Metal background.. the energy and vibe of the music grabbed me initially; things like Wormhole (Ed Rush & Optical), Newforms (Roni Size & Reprezent), Photek etc really clicked with me.


8.What film you like to have been a part of ? :P


V is for Vendetta ! absolutely love the sentiment of that film! and of course 300!. I would have to spend A LOT of time in the gym for that one though :P


9.What other producers do you like at the moment? Any favourite tunes?


Obviously the New Zealand guys are always pumping out great tunes that really click with me; State of Mind, Dose, Cern, The Upbeats... also guys like Chris SU, Subwave, Mutated Forms, Fourward, Illskillz, Logistics. Absolutely loving some of the tunes around from these guys at the moment.

Tuesday 3 November 2009

Bass Heavy Party in Xanthi this Friday!

Tην ερχόμενη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου διοργανώνεται ένα από τα πρώτα party του φετινού χειμώνα στην Ξάνθη από την NonDescript με την συμμετοχή του Paranoise. Στο Προκάτ των Πανεπιστημίων κάπου στις 22.00 ξεκινάνε τα sets από τους Azem, Spoeh από NonDescript και Loki, Lospav (aka Loki & Paul) από Paranoise. Οι 4 τους θα παίξουν από wonky και dubstep, μέχρι drum & bass και hardtek, σε ένα party με heavy bass και free entrance! Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Κερδίστε σήμερα 3 pass για το αυριανό live set του Byetone!

Αυτήν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ο Byetone έρχεται στην Θεσσαλονίκη για ένα live set στον πολυχώρο του Block33! Mετά το Τορίνο λοιπόν και το showcase της (και) δικιάς του Raster Noton, το label από την Γερμανία που είχε προκύψει το '99 από την συνένωση των Rastermusik και Noton, ο Οlaf Bender aka Byetone εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πόλη μας. Ο τύπος είναι τρελός μουσικός και όσοι θα θέλατε να μάθετε περισσότερα check here!

Eμείς από την πλευρά μας έχουμε την χαρά να σας δώσουμε σήμερα Τρίτη 3 pass για όποιον θέλει να απολαύσει τον Βyetone live στο Block33! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να συμμετέχετε στον mini διαγωνισμό κατά την διάρκεια της εκπομπής του Loki και του Paul από την Ξάνθη 20.00-22.00 το βράδυ. Στέλνετε το email σας απλά στο contest@paranoiseradio.com με θέμα "Byetone" και γράφοντας το ονοπατεπώνυμό σας, στο τέλος της εκπομπής μπορεί να ακούσετε το δικό σας όνομα και να κερδίσετε free pass για την Τετάρτη!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30, ενώ η είσοδος κοστίζει 18eu. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και σε αρκετά δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχετε λοιπόν στον διαγωνισμό και κερδίστε την είσοδο!