Friday 30 October 2009

Leb Laze - Rasheed's Dream

Είναι πραγματικά πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις ένα album από κάποιον άγνωστο μουσικό και θέλεις να το ακούς και να το ξανακούς συνέχεια μέχρι να το λατρέψεις. Έτσι συνέβη όταν πριν από κάποιους μήνες έπεσα πάνω στον Leb Laze και το Rasheed's Dream, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του 2008. O dj Ryan Raja Rasheed από την πόλη της Atlanta των ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με την μουσική, γράφοντας μουσικές και παίζοντας στα καλύτερα clubs και bars της Αtlanta. Aγαπάει και ασχολείται περισσότερο με την hip hop, και συγκεκριμένα πια με glitch hop, abstract, downtempo, instrumental, μολονότι έχει ένα αχανές μουσικά παρελθόν, που περιλάμβανε μέχρι και soul, funk ή rnb.

H πρώτη του δισκογραφική δουλειά είναι το 2003 με το Pressure EP που έβγαλε και κυκλοφόρησε με την συμμετοχή του Αhmad Szabo μέσω της Eastern Developments, λίγο μετά την κυκλοφορία ενός ΕP του Daedelus στην συγκεκριμένη εταιρεία, στην οποία άνηκε και ο Εliot Lipp. Αργότερα το 2006 ο Leb Laze, όπως είναι ευρέως γνωστός, κυκλοφορεί μαζί με το electro/rock group Excepter ένα 12" βινύλιο σε 500 κόπιες από την Hoss Records συνεχίζοντας τους πειραματισμούς του. Παράλληλα συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς από Αμερική και Ευρώπη, όπως πχ τον φίλο του Prefuse 73, τον οποίο μάλιστα ακολουθεί σε ολόκληρο το tour ανά τον κόσμο, συμμετέχει σε compilations releases και δεν διστάζει να κάνει τολμηρά remixes, συνήθως από κοινού με φίλους του από την νυν δισκογραφική του, την Arepaz, όπως τον Chris Devoe.

Ώσπου φτάνει η μαγική στιγμή του Νοέμβρη του 2008 και ο Leb Laze βγάζει ένα πραγματικά εντυπωσιακό και πολύ δυνατό album, το Rasheed's Dream. Το album κινείται φυσικά σε glitch hop ρυθμούς, είναι downtempo σε γενικές γραμμές και έχει πολύ abstract μέσα του! Περιλαμβάνει 11 tracks με συνολική διάρκεια τα 48 λεπτά, ενώ ξεχωρίζουν με την πρώτη κιόλας ακρόαση 3 κομματάρες! To πρώτο track, θα λέγαμε ότι είναι το hitάκι του cd, έχει τον τίτλο Interpretations, έχει φωνητικά που τσακίζουν από κάποιον Francisco Rodriguez Jr, σκάει όντως τέλεια στα αυτιά του ακροατή, τα σπάει κανονικά και αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο και όσο πιο δυναμικά γίνεται το album. Όμως το γαμιστερό για μένα τραγούδι είναι το τρίτο track, Wee Sees Scenes. Έχει μία ωραία μελωδική εισαγωγή 3 λεπτών όπου ακούγονται βαρύγδουπες λέξεις που προκαλούν σκέψεις στον σύγχρονο σημερινό κόσμο, και στα τελευταία 2 λεπτά είναι για να δυναμώσεις τα μπάσσα στο full, τα vibes να κορυφωθούν και το μέρος να τρέμει! Μιλάμε για πραγματικά απίστευτο κομμάτι, για σπασίματα! Επίσης, ξεχωρίζω και το Into the Sunshine, 5o track κατά σειρά στο cd, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα άλλα κομμάτια είναι αδιάφορα. Το αντίθετο μάλιστα, περιλαμβάνει κι άλλα ωραίο και λίγο πιο χαλαρά tracks, αλλά και ενδιαφέροντα remixes σε κομμάτια του Leb Laze από άλλους καλλιτέχνες της Arepaz.

To Rasheed's Dream κυκλοφόρησε από την αριστερών καταβολών δισκογραφική της Atlanta, Arepaz, αλλά και από την RL66 στην Ιαπωνία και την υπόλοιπη Ασία πριν από σχεδόν έναν χρόνο και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα όλους εσάς ειδικά που σας αρέσει το hip hop! Ψάξτε το, βρείτε το, κατεβάστε το ή όχι, ακούστε το σίγουρα πάντως!

Thursday 29 October 2009

Hudson Mohawke releases Butter! WARPCD188

Eπιτέλους βγήκε. Το debut lp του 22χρονου Σκοτσέζου Ηudson Mohawke κυκλοφόρησε πριν 3 ημέρες μέσω της ιερής Warp Records και σκίζει. Ένα album που προσωπικά περίμενα πολύ καιρό να ακούσω και περίμενα πως και πως να βγεί. Σίγουρα το 2009 είναι η χρονιά του και το αποδεικνύει περίτρανα με την πρώτη ευκαιρία και ανά πάσα στιγμή!

Απασχόλησε πολύ κόσμο φέτος και οι κυκλοφορίες του έφτασαν να γίνουν μεγάλες επιτυχίες, υπερκόμματα όπως Overnight, Οοοps αλλά και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπως Flying Lotus, Declaime, Rustie (κολλητάρι του Mohawke, είναι μαζί και στην κολεκτίβα LuckyMe με έδρα την Γλασκώβη), συννάμα με τους Heralds of Change (Hudson Mohawke + Mike Slott) και τις εμφανίσεις σε radio shows (βλέπε show Mary Anne Hobbs) τον έφεραν στην κορυφή και στην διεθνή αναγνώριση από τον τύπο και από καλλιτέχνες απ'όλο τον κόσμο. Ο νεώτερος φιναλίστ στην ιστορία του UK DMC επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ελλαδικό χώρο πριν μερικούς μήνες, στο περασμένο Synch Festival, και παρ'όλο που δεν κατάφερα να παρευρεθώ εκεί άκουσα τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του, περιμένουμε την επόμενη γιατί όχι και στην Θεσσαλονίκη.

Το Butter όπως ανέφερα και πιο πάνω αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο album του Μohawke και ήδη παίζει παντού, ενώ τα ΜΜΕ γράφουν τα καλύτερα για ένα καθόλου συγκεκριμένο και αρκετά ιδιαίτερο album χωρίς ταμπέλες για συγκεκριμένα είδη μουσικής, δηλαδή ένα καθαρά freestyle album. Wonky, Glitch Hop, Crunk Step και αρκετά είδη ακόμα συνδιάζονται σε αυτό το μουσικό ταξίδι που πειραματίζεται και συνθέτει ήχους και μελωδίες με τον μοναδικό τρόπο του Mohawke δίνωντας ένα μοναδικό χαρακτήρα στο album.

Τα κομμάτια που ξεχώρισα είναι αρκετά και η αρχή γίνεται με το μελωδικότατο Gluetooth με τα υπέροχα φωνητικά και τους space aged ήχους συνοδευόμενα από δυνατά μπάσα, μετά πιο sexy pop κομμάτια όπως το Joy Fantastic με τρελά φωνητικά από τον Olivier De Soul και Tell Me What You Want From Me feat Dam Funk. Πιο experimental κομμάτια όπως το ZOo00oom και το Fruit Tooch δίνουν άλλο χαρακτήρα στο album, ενώ θα βρείτε και μερικά διαμάντια ακόμα όπως τα Rising 5, Αllhot μαζί με την ΓΑΜΑΤH Nadsroic και Black n Red για κλείσιμο.

Ακούστε το γιατί τα σπάει, εδώ!!!!!

Tracklist:
01. Shower Melody
02. Gluetooth
03. Joy Fantastic ft. Daysoul
04. 3.30
05. Trykk
06. Fruit Touch
07. ZOo00OOm
08. Acoustic Lady
09. Rising 5
10. Twistclip Loop
11. Just Decided ft. Oliver Daysoul
12. No One Could Ever
13. Velvet Peel
14. Tell Me What You Want From Me ft. Dam-Funk
15. FUSE
16. Star Crackout
17. Allhot ft. Nadsroic
18. Black N Red

cheerz m8s

Wednesday 28 October 2009

Κερδίστε 4εισόδους για το live act του Ηieroglyphic Being!

Mεθαύριο Παρασκευή 30/10 έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο Jamal Moss aka Hieroglyphic Being για ένα live act στο Block33, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού tour του εκκεντρικού μουσικού από το Chicago. Eδώ και καιρό αναμένουμε κι εμείς αυτήν την βραδιά, άλλωστε την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε στον αέρα του Paranoise και το promo set του Ηieroglyphic Being, και να που έφτασε λοιπόν η στιγμή! Οι πόρτες στο Block θα ανοίξουν στις 23.00, η είσοδος κοστίζει 12eu, ενώ πριν από τον Jamal Moss θα παίξει στα decks o Dimdj. Περισσότερα για το επερχόμενο event και τους δύο djs μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Εμείς από την πλευρά μας στηρίζοντας την βραδιά θα παρεβρεθούμε μαζικά στον χώρο του Block33 την προσεχή Παρασκευή, όμως δίνουμε την ευκαιρία και σε 4 από εσάς να να κερδίσετε από ένα free pass. Συγκεκριμένα αύριο 18.00-20.00 στην εκπομπή του Ιmage/five/eight από την Σύρο και μεθαύριο 16.00-18.00 στην εκπομπή του Margasv, μπορείτε στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας με email σας στο contest@paranoiseradio.com και γράφοντας σαν θέμα "Hieroglyphic Being" να διεκδικήσετε στην κλήρωση free pass.

Ψηθείτε, γιατί την Παρασκευή θά 'ναι καλή φάση ;-) ! Όσοι είστε μέσα λοιπόν, stay tuned!

Sunday 25 October 2009

Brennan Green interview!!

O Brennan Green ήταν την περασμένη Πέμπτη στα decks του SP!TIMOU.innercitygroove σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δυστυχώς χάλασε από τις πολύ συχνές επισκέψεις των αστυνομικών μιας και άμα θέλεις να κάνεις κάτι καλό σ'αυτήν την πόλη θα σε πολεμήσουν και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του! Tέσπα, εμείς δεν πτοηθήκαμε και περάσαμε όμορφα, ενώ μπορέσαμε να μιλήσουμε μαζί του πριν μερικές μέρες για να μας δώσει μία συνέντευξη πριν αναχωρήσει για πίσω. Let's begin!

Paranoise:Firstly how did you get involved with djing and the music industry and when did you first started spinning vinyls?

B.Green:Raves and psychedelics will get anyone and their mother into spinning vinyls.

Paranoise:Tell us about your music heroes and the artists that inspired you.

B.Green:Hmmmmm i'm not sure i have any musical heroes, turning people into heroes just leads to dissappointment in my opinion and experiences. but there is plenty of inspiration out there. I've always championed Tortoise, Jim O'rourke, Alpha Blondy, Stereolab These guys for me are scientists of music and still maintain a thick layer of soul. But really it's anything i can get my hands on that sounds interesting that inspires me to make music. ANYTHING.

Paranoise:In electronic music dance scene during the last years many genres have popped out and the thing is that many of them seem similar.Do you believe that this situation confuses the audience and further more do you find this neccessary?

B.Green:I was just saying this to one of your greek comrads last night actually. yes there are many fads and trends in electronic music. i think it's the 'throw away' stuff that gets trapped and dies with these trends. Anything of quality that's created during these spurts of 'creativity' outlives the label. electroclash = techno/electro, nu disco = house, minimal = techno, nu disco = house(happened twice), and now the one i've been waiting for the longest, HOUSE MUSIC IS BACK! haha. early 90's house is a trend, this just cracks me up. I didn't know it left. But i think the main problem with these trends is the people that get into them are very narrow minded. If disco becomes popular it's all they want to listen to. if electro becomes popular then you go out to the "electro party". what happened to playing and listening to many different styles in one evening, or from one dj? these pigeon holes have never helped anything. and these dj's that play the music are very uninteresting, untalented and boring to me.

Paranoise:Besides being a dj with realeses in several labels like Modal,Wurst, and Daniel Wang's Balihu you are also a label owner,it's name is Chinatown Records with releases from Runaway,40 Thieves,Studio and of course yourself.Give us some more information about Chinatown records and how did Chinatown Records come up?

B.Green:I wanted a venue to release my own stuff without having to sell it to other labels and a place for like minded musician/friends to do the same. I still like working with other labels, but i prefer to keep the things i write to myself.

Paranoise:What have you liked a lot lately,and which artists did you pick out this year?

B.Green:Haha i have no idea man. i've listened to two really cool dj's on this trip, Baris K & Mini from Istanbul basically reintroduced music to me with their sets in zurich, and Nanouk from Maastricht is one of the tightest dj's I've seen in awhile, look out fellaz!

Paranoise:What do you do in your spare time?

B.Green:Let's just leave it at 'gardening'

Paranoise:What are you planning to do in the near future?Is it more about touring or producing?

B.Green:MORE MUSIC MORE MUSIC MORE MUSIC MORE MUSIC. Touring is just a side effect of studio production. i'd like to be able to change that into Live performances soon. oh, and sleep at some point in the distant future.

Wednesday 21 October 2009

Hieroglyphic Being's promo set this Friday at 22.00!

Ο Hieroglyphic Being, γνωστός και ως Jamal Moss, είναι ένας Αμερικάνος sound artist/composer από το Chicago. Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, όπως Sony Europe - Axis/6277- Ghostly/Spectral - Creme - PlayHouse/Klang Elektronik and Mathematics Recordings, ενώ ως ιδρυτικό μέλος των Dirty Criminals (International Deejay Gigolo Records), ο Jamal Moss δεν άργησε να γίνει κομμάτι της techno/house σκηνής του Chicago ως παραγωγός και promoter.

Tα πρώτα του βήματα ξεκίνησαν με την συμμετόχη του στα Liquid Love parties στο Powerplant του Chicago. Τα Liquid Sex parties που ακολούθησαν φιλοξένησαν τους μεγαλύτερους Djs της house, όπως τον Steve Poindexter. Το βιογραφικό του Η.Β. εμπλουτίζεται παραπέρα το 1993 που πλέον γίνεται host Dj του WNUR'S 89.3 όπου θα παραμείνει μέχρι το 1996. Κάτω απο την προστασία του Αdonis ως μέντορα, ο H.B. δημιουργεί μουσική πειραματική αλλά όχι και δυσνόητη. Ο ήχος του μπορεί να σε παραξενέψει στην αρχη αλλά δεν αργείς καθως οι ήχοι κυλούν να μπεις στον ρυθμό του.

Ο
Hieroglyphic Being αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε tour στην Ευρώπη και θα βρίσκεται για μια βραδιά στην Θεσσαλονίκη στις 30/10 στο Block33. Support στην στο live act (θα δουμε πολλά drummachines on stage) του Η.Β. θα κάνει ο Έλληνας DimDj ο οποίος κινείται και αυτος house/techno ρυθμους ενω όπως μπορείτε δείτε στο space του έχει αρκετές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του.

Ο Paranoise Radio προσκαλεί τους ακροατές του στις 30/10 στο Βlock33 σε μια deep/χορευτική νύχτα παρέα με τους Hieroglyphic Being και DimDJ.

Μέχρι τότε συντονιστίτε στον Paranoise Radio την Παρασκευή 23/10 στις 22.00 για να ακούσετε το promo set του Η.Β. για
την επερχόμενη εμφάνισή του στην πόλη μας! C u @ the Block!

Ιnfo:

Where: Block33
When: 30/10
Entrance: 12e

Doors open: 23:00

Brennan Green from NY tomorrow @Sp!timou!

Αύριο Πέμπτη 22/10 σκάει μύτη στο SP!TIMOU.innercitygroove ο Brennan Green κατευθείαν από New York! O Brennan μετρά ήδη 10+ χρόνια παρουσίας στην Dance σκηνή, ενώ δισκογραφικά κυκλοφορεί πολύ πετυχημένα ep's από το 2001 με παρουσία σε δισκογραφικές όπως Modal Music, Bear Funk, την Balihu του Daniel Wang, και φυσικά στην δική του δισκογραφική Chinatown Records, η οποία έχει κυκλοφορίες από καλλιτέχνες σαν τους 40 Thieves, Studio και Runaway. Στην προσωπική του δισκογραφία έχει κυκλοφορήσει ήδη 12 ep's και έχει δημιουργήσει remixes για κομμάτια καλλιτεχνών όπως Liquid Liquid, James Chance, Luke Solomon, Lindstrom, Studio, Wax Poetic και Lopazz.

Η ιστορία του Brennan Green άρχισε όταν ανέλαβε τα πρώτα parties στο Flamingo της Νέας Υόρκης την περίοδο 1999-2001 με την επωνυμία Junky Blues. Στη συνέχεια πάει στο APT την περίοδο 2001-2004 και αρχίζει μία άλλη σειρά από events με το όνομα Pop Your Funk όπου συνεχίζει να γκρουβάρει το κοινό της Νέας Υόρκης. Να πούμε οτι αυτά τα πάρτυ στο APT συνεχίζονται μέχρι και σήμερα ενώ έχουν φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της dance σκηνής, όπως Tony Humphries και Τodd Terry.

Από κει και πέρα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί σε πολλά από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου! Ο Green αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε tour και μετά την Πέμπτη στο SP!TIMOU κατευθύνεται προς το Fabric του Λονδίνου το ερχόμενο Σάββατο. Στα sets του θα ακούσετε πολλά και διάφορα είδη. Disco, house, leftfield μέχρι και rock. Tην Πέμπτη λοιπόν ραντεβού για ένα all night disco party στο Sp!timou.innercitygroove (Λ.Σοφού 26) με warm up από Μa.ri.cha και Aino!

Για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν και ψήνονται να ακούσουν Brennan Green, συντονιστείτε στον Paranoise καθώς γύρω στις 00.00 θα αρχίσει το live streaming από το SP!TIMOU με Brennan Green on the decks!!! Eίσοδος ελεύθερη.

Saturday 17 October 2009

What's coming up at Block33?

Ο πολυχώρος του Block33 συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις συναυλίες και τα αλλεπάλληλα events που πραγματοποιούνται στην πρώην Υδρόγειο, αλλά και να μαγνητίζει ολοένα περισσότερο κόσμο. Έτσι και αυτές τις ημέρες, όποιος στην Θεσσαλονίκη αναζητά μια συναυλία δεν έχει παρά να κατευθυνθεί προς το τέλος της 26ης Οκτωβρίου. Για παράδειγμα χθες η Inner Ear, ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά label, παρουσίασε στο 1ο stage το δικό της showcase, το οποίο περιελάμβανε live εμφάνιση των Abbie Gale, An Orange End, Lolek. Μέχρι τα τέλη του μήνα όμως ακολουθούν ακόμη σημαντικότερες συναυλιακές ημέρες στο Block33, τις οποίες σας αναφέρουμε παρακάτω.

Σήμερα 17/10 οι Levellers ερχόμενοι από το Brighton της Αγγλίας στο stage 1 θα δείξουν γιατί θεωρούνται μια από τις επιδραστικότερες μπάντες των αρχών του '90 στο indie/folk/punk rock. Tους Levellers συνοδεύει ένα έντονα πολιτικοποιημένο μουσικό παρελθόν, με αριστερές καταβολές, το οποίο διοχετεύουν στο κοινό με τις μουσικές, του στοίχους τους και την στάση ζωής τους. Δεν θα 'ναι μόνοι τους στο Σαββατιάτικο βράδυ, καθώς πριν από αυτούς εμφανίζονται οι δικοί μας Infidelity και οι Big Sleep Acoustic.

Aύριο Κυριακή 18/10 είναι τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών, το οποίο θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, ως τις 25 του μηνός. Στα πλαίσια των εγκαινίων λοιπόν, με είσοδο 15eu για το festival, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε πολύ ωραίες μουσικές από τους Cayetano Live Soundystem. O Cayetano παρέα με τους μουσικούς του, μαζί του και ο paranoizer dj Booker, παίζουν κυρίως down-tempo, με dub στοιχεία αλλά και funky beats! Kαθόλη την διάρκεια του festival θα πραγματοποιούνται καθημερινά διάφορες εκθέσεις, σεμινάρια και performances καλλιτεχνών, ενώ το party λήξης έρχεται την Κυριακή 25/10 με τους Ison, dj Booker και George Karras.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο χώρος του Block33 φιλοξενεί 2 τελείως διαφορετικά μουσικά γεγονότα. Στο 1ο stage λαμβάνει χώρα το 4o White Boppin' Tower και συγκεκριμένα η πρώτη μέρα αυτού, καθώς τις 2 επόμενες ημέρες κατεβαίνει σε Αθήνα και Λάρισα. Τι θα δούμε εκεί? Πολλές μπάντες της πόλης μας, όπως the Bullets, Breathless, Free Soul, BMW Rockers 57, Voodoo Pirates, Wildfire και άλλους, ενώ το σκηνικό περιλαμβάνει αρκετές ακόμη παράλληλες δραστηριότητες, όπως χορό από τους Lindy Hop, Recordshop, Marketplace, μέχρι και rockabilly tattoos! Έπειτα, στο 2ο stage του Block αναμένεται ο Dennis Ferrer από το house κοινό της πόλης με αγωνία, μιας και η εμφάνισή του στο πρόσφατο Reworks Fest ακυρώθηκε.

To ερχόμενο Σάββατο δε, οι σημαντικές αφίξεις στην πόλη μας συνεχίζονται και παίρνουν σειρά οι Caesars να παίξουν live για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη. Οι Σουηδοί έρχονται να μας θυμίσουν επιτυχίες τους, με αποκορύφωμα φυσικά το γνωστό Jerk it Out, μιας και έχουν αρκετές κυκλοφορίες τα τελευταία 14χρόνια παρουσίας τους στην σκηνή του indie/altern/garage rock. Eισητήρια μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ στην τιμή των 15eu, ενώ η προπώληση είναι στα 20eu και στο ταμείο 25eu.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 25/10 έρχεται για να παίξει στο 1ο stage του Block ο Serge Santiago από το Λονδίνο. O Santiago θα παρουσιάσει ένα σίγουρα ενδιαφέρον set που θα κυμαίνεται στις μουσικές του προτιμήσεις, με electronica/nu disco/techno μουσικές. Παλαιότερα ο Santiago δημιούργησε το επιτυχημένο δίδυμο των Radio Slave, μαζί με τον Μatt Edwards, όμως κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν και τώρα μόνος, ο Serge Santiago συνεργάζεται με άλλους μουσικούς, όπως ο Digweed και ο Tiga.

Τελευταίο μουσικό event του μήνα το οποίο σας προτείνουμε, είναι αυτό του Jamal Moss ή Hieroglyphic Being αλλιώς, στο Block33 την Παρασκευή 30/10. Ο Ηieroglyphic Being ερχόμενος από το Chicago θα βρίσκεται σε λίγες μέρες στην Ευρώπη όπου θα ξεκινήσει το tour του, με έναν από τους σταθμούς του να είναι η πόλη μας! Στο special live set του θα παίξει chicago acid house, με hardware μηχανήματα, ενώ η είσοδος στο event που θα ανοίξει ο Dim dj είναι μόλις 12eu!

Byetone live 4th November @block33

Από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου experimental/idm/techno ήχου και ένας εκ ιδρυτών της μοναδικής δισκογραφικής και πρωτοπόρας εταιρειάς Raster Noton, ο Byetone, κατά κόσμο Olaf Bender από τη Δρέσδη της Γερμανίας, μας επισκέπτεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, για να πραγματοποιήσει μια ζωντανή εμφάνιση στο Block33.

Ο Olaf Bender ξεκίνησε να πειραματίζεται με την εικόνα κατά την διάρκεια των σχολικών του χρόνων. Η τυχαία ανακάλυψη εξοπλισμού 16mm του προκάλεσε το πάθος για τη εικόνα τόσο ως μέσο τόσο και ως υλικό. Αυτές οι πρώιμες πειραματικές ασκήσεις ύφους, τον έφεραν σε επαφή με το underground σχήμα AG-Geige του οποίου έγινε μόνιμο μέλος το 1988.

Όταν το Τείχος του Βερολίνου κατέρρευσε το 1989, ο Bender εργαζόταν για μια εταιρεία διανομής μουσικής. Οι εμπειρίες που απέκτησε εκεί του επέτρεψαν να έχει την φιλοδοξία να αρχίσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία και το 1996, ίδρυσε τη Rastermusic με το φίλο του Frank Bretschneider με κύριο σκοπό να σφυρηλατήσουν και να αναδείξουν μια νέα αισθητική, που να αντανακλεί τις μοναδικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται κατά τη δημιουργία πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Μία από τις πρώτες κυκλοφορίες της Rastermusic ήταν οι Project Produkt (μετέπειτα Signal). Mέσω των P.P. o Olaf Bender ήρθε σε επαφή με τον Carsten Nicolai, μουσικό και υπεύθυνο της δισκογραφικής Noton, με αποτέλεσμα το 1999, οι δύο εταιρείες, να συχγωνευτούν για να αποτελέσουν τη σημερινή Raster-Noton.

Σήμερα, Olaf Bender εκτός από την ενασχόλησή του με τη μουσική παραγωγή,με το όνομα Byetone, είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της Raster-Noton και είναι επίσης ένας από τους βασικούς graphic designer της εταιρείας.

Ο Byetone παράγει ήχους που είναι εξ' ολοκλήρου ψηφιακά δημιουργημένοι και σε συνδυασμό με διάφορα εφέ, προσπαθεί και καταφέρνει να “υφάνει” ένα περίπλοκο ηχητικό φάσμα μεταφέροντας τον ακροατή σε μια εναλλακτική ηχητική πραγματικότητα. Παράλληλα, στα live set του, ένα απόλυτα συγχρονισμένο -στη μουσική- ψηφιακό μωσαϊκό κινούμενου φωτός και εικόνας που ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο από τον ίδιο σχηματίζουν ένα δυναμικό έργο τέχνης εξομαλύνοντας έτσι τις παραδοσιακές δυσκολίες της “ζωντανής” ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο ίδιος ο Byetone σε πρόσφατη συνέντευξη έχει δηλώσει σχετικά:
“H μουσική μου, κύριο σκοπό έχει να ενεργοποιήσει την φυσική ώθηση για χορό. Το οπτικό μέρος έχει στόχο να ερεθίσει τον αμφιβληστροειδή και να προωθήσει περαιτέρω τον ρυθμό με ρυθμικές αλλαγές του φωτός και σκόταδιού. Οι αριθμοί που χρησιμοποιούνται στα γραφικά μου αντιπροσωπεύουν την πρόοδο των beats με απλή καταμέτρηση, την ίδια στιγμή υποδεικνύουν μια πιθανή κορύφωση - πx στα σημεία 10, 100 ή 1000. Mε την αύξηση της πυκνότητας των κομματιών στους αριθμούς προστίθονται αλλεπάλληλα στρώματα από δυναμικές γραμμές και σχήματα των οποίων οι κινήσεις και οι σχηματισμοί τους υπολογίζονται ανάλογα με τη συχνότητα και την ένταση του ήχου. Τα αρχικά ασπρόμαυρα σχέδια σταδιακά συμπληρώνονται από έγχρωμα στοιχεία και κατά τη διάρκεια του live set, παρατηρείται μία ολοένα αυξανόμενη ρυθμική πολυπλοκότητα.”

Η είσοδος κοστίζει 18 ευρώ. Η προπώληση στη Θεσσαλονίκη γίνεται από τα παρακάτω δισκοπωλεία: Λωτός, Noise, Rollin Under, Stereodisc, Wax, Block33 Boxoffice, Joint, Playground.

Wednesday 14 October 2009

exclusive interview: Stellastarr*

  1. Can you tell me the story of Stellastarr, how you met, what made you form a band, your initial musical vision/ethos and where the name came from?

I could, but gee, it’s been almost a decade. Our bio is a great compilation of us telling those stories 5000 times. We started getting together just to play music. When it was two months later and we had like 12 songs (including about 6 that made the debut album) we started thinking of it as more than a fun thing to do.

  1. Who would you say were your musical heroes /inspirations?

The band listens to a wide variety of things. Mine are: the Jesus And Mary Chain, Tom Waits, Nick Cave, Velvet Underground, The Cure, The Ramones and Pink Floyd. Amongst many others.

  1. How has being a Stellastarr changed your personality?

Hopefully in good ways. Given me some balance and self-confidence. You’ll have to ask my friends if I’ve really just become an asshole.

  1. Can you still listen to your debut EP?

Yeah. The third track “School Ya” on that is still a favorite to dust off and play live.

  1. What’s the sound of your new album “Civilized”? What should we expect? What does the name stand for?

The sound is a culmination of subculture driving rock hooks with some noise solos thrown in for flavor.

Expect about 37 minutes of music.

Civilized is a word that can be looked at from many angles. Some of them are all but civil.

  1. I saw that you will be touring a lot in the US, any plans for a European tour, or maybe in Greece?

We are plotting UK/European touring now. We sit around a huge oval table under a monster map of the globe. Ever see Doctor Strangelove? It’s like that.

We played Athens, Greece once. We opened for Iggy and the Stooges. It was one of my all time favorite experiences.

  1. Is the current music scene in good health or in need of a full medical? Any bands you’d recommend?

Great music is abundant right now. However, I feel little in the ways of a recognized scene. Perhaps that is good. Hype only dilutes a movement that can subsist without that kind of nourishment.

Artists to check out: Devotchka Mono Ghost Town The Kiss Off Ghosts in the Valley Wakey! Wakey! The Postmarks

  1. What do you do on your spare time outside the band?

Play lots of music, score independent short films, swallow books, haunt record stores, follow theoretical physics movements, wish I was onboard a space shuttle, take photos of nightlife/light fixtures/streaky things, pull apart stuff believing I can repair them, go out into the city alone and love the hell out of my friends.

Tuesday 13 October 2009

Zo.Zick vol.2 with Cooly G!

Η Merissa Campbell, κοινώς γνωστή ως Cooly G, αποτελεί μία από τις τελευταίες προσθήκες στην ιστορική πλέον Hyperdub του Kode9 (φέτος έκλεισε 5 χρόνια ζωής), που έχει αναδείξει πολλούς καλλιτέχνες κατά καιρούς και επηρέασε την Dubstep κατά την άποψη μου όσο κανένα άλλο label.

H Cooly G κατάγεται από το Brixton του νότιου Λονδίνου και ''έμπλεξε'' από πολύ μικρή ηλικία με τα decks καθώς ο πατέρας της είχε ένα studio, ενώ από τα 19 της ήδη δίδασκε μουσική τεχνολογία. Στο παρελθόν ήταν ΜC και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο(!), ενώ γενικά έχει συμμετάσχει σε διάφορα projects. To πρώτο της ep Narst/Love Dub κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον ξένο τύπο. Η ίδια χαρακτηρίζει τον ήχο της ως deep house tribal dubstep vibe και κομμάτια της όπως το Love Dub και το Dis Boy Pt 4 έχουν παιχτεί από dJ'S διάφορων ειδών σε όλο τον κόσμο παρ'όλο που η ίδια εντάσσεται στην UK Funky μουσική σκηνή.

Ραντεβού λοιπόν αυτήν την Πέμπτη, στο Zenit στο ZO.ZICK vol 2 με Cooly G και Slipdress σε μία βραδιά με άρωμα Λονδίνου και χορό μέχρι το πρωί! Η είσοδος είναι 5ευρώ, αλλά μέχρι τις 12.00 είναι δωρεάν. cheers!

Sunday 11 October 2009

New Radio Schedule from tomorrow, 22 Paranoized People!

Καλημέρα,
Μία δύσκολη εβδομάδα τέλειωσε για μας με άφθονες μουσικές στον paranoise, στο ZoZickNight, το 20kw στο Block33 αλλά και το χθεσινοβραδινό innercitygroove στο sp!timou! Επιπλέον, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε το σχεδιασμό για το φετινό χειμερινό πρόγραμμα των εκπομπών, δουλειά όχι εύκολη αν αναλογιστούμε το πλήθος των paranoisers και τα διαφορετικά μουσικά style που πρέπει να ταιριαστούν.Από αύριο λοιπόν, Δευτέρα 12/10 μπαίνουμε και επισήμως, μετά το πέρας των εξεταστικών, στην χειμερινή ραδιοφωνική σεζόν με τον Paranoise! --**ΥΕΑΗΗ**-- Έχουμε και λέμε, broadcasting 24/7 με 10-12h live εκπομές καθημερινά αλλά και πολύ ωραίες playlists με πραγματικά ολοκαίνουρια ακούσματα από όλα τα μουσικά είδη στα οποία κινούμαστε! Κάναμε και μια μικρή αλλαγή στις ώρες των εκπομπών, που θα είναι από τις 14.00 έως τις 02.00 της επομένης αντί για 15.00-03.00 που είχαμε μέχρι πρότινος.

Επίσης, νέο ραδιοφωνικό μας μέλος η Μελίνα από την Θεσσαλονίκη κάθε Τετάρτη 6-8. Ο Paranoise όπως θα διαπιστώσετε συνεχίζει να εκπέμπει από πολλές άκρες της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη, Σέρρες, Κρήτη, αλλά και από 2 μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, Λονδίνο και Βερολίνο! Το πρόγραμμα το βρίσκετε παρακάτω θα αναρτηθεί και στην σελίδα μας, και οι ώρες είναι GMT+02:00 (ώρες Ελλάδας):

Δευτέρα
: 2-4 George.O, 4-6 Sergio, 6-8 Nik, 8-10 Zad Iloe, 10-12 DJ Booker, 12-2 Alexandra
Τρίτη: 2-4 So_απ, 4-6 Margasv, 6-8 Harry, 8-10 Loki & Paul, 10-12 FunxionCrew, 12-2 Researcher
Τετάρτη: 4-6 Chriz, 6-8 Melina, 8-10 Maria, 10-12 Loki & Paul, 12-2 Somethink
Πέμπτη: 2-4 George.O, 6-8 Image, 8-10 Doz, 10-12 AlexOright, 12-2 Sergio
Παρασκευή: 4-6 Margasv, 6-8 Nik, 8-10 Marios, 10-12 DJ Set
Σάββατο: 6-12 Paranoise@Spitimou
Κυριακή: 6-8 Vamparela, 8-10 Chriz

Ξεκινάμε πιο δυνατά από ποτέ, το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να συντονιστείτε!
Εnjoy the Radio ;-)

Wednesday 7 October 2009

20KW Massive Drum'n'Bass + Dubstep

Το πρώτο Massive Drum'n'Bass + Dubstep event της χρονιάς είναι πλέον γεγονός! Tην Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Block33 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ηχοσυστήματα στα Βαλκάνια κατευθείαν από την γειτονική Βουλγαρία και την Clear Sound Company, 20 Kw ήχος για τα αυτιά σας και μόνο! Το συγκεκριμένο ηχοσύστημα έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από την εν λόγω εταιρεία με τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας, ενώ φιλοξενήθηκε σε αρκετά φεστιβάλ στα Βαλκάνια. Ένα από αυτά ήταν το καλοκαιρινό Open Air Drum'n'Bass festival των Βούλγαρων της HMSU, αλλά και το φεστιβάλ του MTV. Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε αυτόν τον κρυστάλλινο ήχο πριν τρεις μήνες περίπου στο Οpen Air Drum 'n' Bass Festival και πραγματικά μείναμε εκστασιασμένοι μπροστά στην επιβλητικότητα και τη δύναμη του ασυγκράτητου αυτού ηχοσυστήματος!

Όσον αφορά τις μουσικές της βραδιάς τώρα, φυσικά θα ακούσουμε DnB + Dubstep και μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα σε αυτήν την σκηνή στην Ελλάδα. Τη βραδιά θα ανοίξουν στις 23.00 περίπου με dubstep οι Paranoisers Loki & Paul, με την συνέχεια να ανήκει στον Nuff και στον CRSpace, δύο μέλη της Pony Licks. Η Pony Licks για όσους δεν γνωρίζουν δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στην dubstep, και όχι μόνο, έχοντας διοργανώσει πολλά events και συμμετέχοντας σε ακόμη περισσότερα τον τελευταίο καιρό. Από κει και πέρα οι Funxion Crew θα αναλάβουν να μας εκτοξέυσουν με 3 set D'n'B. Disphonia, Harris και AbendvsNumark είναι αυτοί που θα ανέβουν από Athens για το event, το οποίο σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό! Oι Funxion για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, είναι από τους πρωτεργάτες της dnb στην χώρα μας και μετρούνε πολλές συνεργασίες αλλά και πολλές εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ελπίζουμε να συνεχίσουν να γίνονται ανάλογα events στην πόλη μας, ενώ ένα μπράβο αξίζει και στους διοργανωτές Zoltan Tribe, που πήραν αυτήν την πρωτοβουλία. Huge up! O Paranoise, σαν χορηγός επικοινωνίας, θα είναι εκεί γι αυτό το ραντεβού την Παρασκευή στον όμορφο χώρο του Block 33 με είδοδο 5 ευρώ και πολύ πολύ Βass!!! _be_there_

Tuesday 6 October 2009

October Airplay


So m8s αυτό είναι το πολυαναμενόμενο airplay του Paranoise Radio για τον μήνα Οκτώβριο
yes yes!!!

Caravan Palace - Jolie Coquine (Wagram) listen
Del The Funk Homosapien - Get It Right Now (Hieroglyphics Im) listen
Onra - The Anthem (Favorite Recordings) listen
Paul White - Grimy Light (One Handed Music) listen
Radical Guru - Kingston Town (Studio Dubbed Out) listen
Mando Diao - Gloria (Universal) listen
King Creosote - Coast On By (Domino Recordings) listen
Broken Note - Let Em Hang (Ad Noiseam) listen
Crystal Castles - Knights (PIAS) listen
Rubber Room - Taliban Discotheque (Disco Devil) listen
SMD - Cruel Intensions (Joker remix) (Not On Label) listen
The Brian Jonestown Massacre - Super Fucked (A Records) listen
'Αγνωστος Χειμώνας ft. Loopatic,RSN- Έλα μία βόλτα (07 P.D.N.) listen
Silversun Pickups - Melatonin (Dangerbird Records) listen
Memory Cassete - Asleep At A Party (Weird Tapes) listen
Dop - Romeo (Circus Company) listen
Zomby - Godzilla (Ramp Recordings) listen
Elliot Lipp - Yeah (Old Tacoma Records) listen
Felizol feat. Hector - Lemon Pie (Inner Ear) listen
Dj C feat. Quality Control - Let It Billie (remix) (Wimm Recordings) listen

cheerSS

Οι Slightly Stoopid στο Block33

Καλοκαιρινή Καλιφορνέζικη διάθεση έρχεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 8 του Οκτώβρη. Οι λιακάδες που βλέπουμε στην Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό μας θύμισαν λίγο καλοκαίρι, και με τους Slightly Stoopid να έρχονται για μια βραδιά στην σκηνή του Block 33, ήρθε κι έδεσε το γλυκό! Οι Slightly Stoopid είναι από το San Diego της Καλιφόρνια και ο ήχος που τους χαρακτηρίζει είναι Rock / Reggae / Psychedelic όπως λένε και μέσα από το myspace τους. Έχουν οχτώ albums στο ενεργητικό τους (δυο εκ των οποίων live), με τελευταια κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2008 το 6ο studio album, Slightly not Stoned Enough tο Eat Breakfast yet Stoopid. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται σε περιοδεία σε πόλεις τις ευρώπης και Αμερικής.

Οι Slightly Stoopid θα θα εμφανιστούν με μια μέρα διαφορά Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ παρέα μαζί τους στην Θεσσαλονίκη θα είναι οι One Drop και οι Black Ocean.

Info: Slightly Stoopid+One Drop-Black Ocean

When: 08/10/2009

Where: Block33

Discount e-ticket: 12e

Presale: 12e Entrance: 20e

Doors open: 21:00

Monday 5 October 2009

ZO.ZICK A Night Of Bass Music!!

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Paranoise πάει Zenit. Why's that?
Αρχίζουν τα ΖΟ.ΖΙCK Nights στο Ζenit, υπό την επιμέλεια Slipdress (a.k.a. Alex Tsiridis) σε ένα διαφορετικό μουσικό στυλ,αυτές οι βράδιες θα γίνονται συχνά πυκνά κάποιες Τετάρτες στο Ζenit. O sick σκοπός του ZO.ZICK είναι να εισάγει μία διαφορετική νότα στη μουσική που έχουμε συνηθίσει να ακούγεται τον τελευταίο καιρό, και επικεντρώνεται στην Bass Music. Dubstep, UK Funky, Wonkey και GlithHop θα είναι κατά κύριο λόγο τα ακούσματα αυτής της θεματικής βραδιάς στο Zenit η οποία θα φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες, και από το εξωτερικό που σιγά σιγά θα αρχίσουν να επισκέπτονται την Θεσ/νικη. Η αρχή γίνεται αυτήν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε και εμείς σ' αυτή την βραδιά oF Bass Music, καθώς δύο dJ'S του σταθμού θα εμφανιστούν την Τετάρτη πριν τον Slipdress. Βass for all this Wednesday!

Και ετοιμαστείτε και για την επόμενη Τετάρτη 15/10 που σκάει στο ZO.ZICK η Cooly G. κατευθείαν από την Hyperdub του Kode9!!!

Sunday 4 October 2009

Report from Dj Krush live @Block33

Την περασμένη Πέμπτη είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά τον Dj Κrush live στην Θεσσαλονίκη και παραβρεθήκαμε στον χώρο του Βlock33 να απολαύσουμε έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς της hip hop ever. Ήταν φυσικό το Block33 να γεμίσει από νωρίς με πολλούς που ανυπομονούσαν να δούνε τον 47χρονο πρωτεργάτη της Ιαπωνικής Hip Hop, o οποίος όμως δεν αρκείται σε κανένα όριο στις μουσικές του επιλογές. Το ίδιο έκανε κι αυτήν την φορά, όπως και πέρσι που τον είχαμε δει στο It's only, τότε ήταν όμως απλό set ενώ τώρα ήταν όλα διαφορετικά! Αρχικά, ο ήχος στην παλιά υδρόγειο είναι πολύ καλός, και γενικότερα σαν stage νομίζω μπορεί να σηκώσει τέτοια ονόματα, κάτι το οποίο είναι θετικό για την πόλη. Ο κόσμος γέμισε από νωρίς τον χώρο και ήταν παρών στα πρώτα set της βραδιάς, από Dj Booker - Cayetano και Tsaro.

Παίζοντας για 1.30 ώρα, όπως και την προηγούμενη στην Αθήνα, έβαλαν τον κόσμο στο κατάλληλο κλίμα για την συνέχεια της νύχτας. Με downtempo, abstract μελωδίες, κάποια beats, και πολύ scratching από τον Booker, λίγο διαφορετικοί κι οι 2 από αυτά που συνήθως παίζουν, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον live set. Ο κόσμος ψήθηκε και όταν η ώρα πήγε 12.30 και Booker - Cayetano αποχωρούσαν από τα decks υπό τον ρυθμό του Jahova όλοι ήταν χαρούμενοι και έτοιμοι για το live set του Krush.

O καλλιτέχνης της Ninja Tune πραγματικά σε κάποιες στιγμές καθήλωνε το κοινό με τις επιβλητικές ατμοσφαιρικές μουσικές του! Κυριάρχησαν instrumental, downtempo, trip hop ρυθμοί με συνοδευτικά breakbeats σε κάποια κομμάτια με τις κoρυφαίες στιγμές να είναι στα πιο γνωστά κομμάτια, όταν ο κόσμος χόρευε περισσότερο και αποθέωνε τον Krush. Μία από αυτές ήταν στο Stormy Cloud, ενώ γενικά ο Krush έπαιξε tracks τόσο από παλαιότερες όσο κι από κάπως πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του. Ακόμη έπαιξε πάρα πολύ Ninja Tune στο live set του όπως ήταν αναμενόμενο, πχ το Οrgan Donor του Shadow όταν και έγινε χαμός στο Block33, και επίσης έκανε πολλά remix σε tracks και artists που έχει δείξει ότι εκτιμάει, για παράδειγμα οι Portishead. Ο Κrush συνολικά ανέβηκε 3 φορές στο stage παίζοντας για περισσότερο από 2.30 ώρες και οk, η τρίτη φορά ίσως δεν χρειαζότανε, αν και ο ίδιος το έκανε για να ανταμείψει το ένθερμο κοινό και φάνηκε να το διασκεδάζει.

Aυτά από την Πέμπτη 1/10, ενά πολύ ωραίο βράδυ στον γεμάτο από ζωή χώρο του Βlock33. Επόμενο ραντεβού με τον πολυχώρο του Βlock σύντομα...

Friday 2 October 2009

Every Saturday afternoon @SP!TIMOU.innercitygroove bringing you the most smoothing tunes!

Κάθε Σάββατο, ξεκινώντας από αύριο, οι παραγωγοί του Paranoise θα σας κρατάνε μουσική συντροφιά εκπέμποντας live από το Sp!timou! Συγκεκριμένα κάθε Σάββατο απόγευμα από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 περίπου κάποιοι paranoisers θα γουστάρουν παρέα με τους παρευρισκόμενους με ένα "innercity groove" το οποίο θα μεταδίδεται live για να το ακούτε και όσοι είστε μακριά! Κάθε φορά θα είναι διαφορετικοί djs, με στόχο τον ηχητικό πλουραλισμό που μας χαρακτηρίζει ;). Θα έχετε την ευκαιρία λοιπόν, να πιείτε το καφεδάκι σας και το ποτό σας ακούγοντας τις πιο special μουσικές!

Αύριο, ως εναρκτήριο event διοργανώνεται στα ίδια πλαίσια από εμάς και το sp!timou, elections full time party! Από τις 18.00 και όσο αντέξουμε (-ή μέχρι να μας την πέσουν για διατάραξη κοινής ησυχίας) θα έχουμε τις δικές μας εκλογές, ψηφίζοντας δαγκωτό ParanoiseRadio!

Be there!

Thursday 1 October 2009

Reworking Set this Friday at 21.00!

Αυτήν την Παρασκευή στο Guest Dj Section θα μεταδώσουμε το set των Paranoiser Chriz & Ηarry Nalba που ετοιμάστηκε με αφορμή την συμμετοχή του Paranoise στο Reworks 5th Edition. Μπορεί το set να μην παίχτηκε ποτέ ολόκληρο, μόνο το μεγαλύτερο μέρος του λόγω ενός αργοπορημένου soundcheck εξαιτίας της βροχής του Σαββάτου, αλλά τώρα για όσους ψήθηκαν εκείνη την ημέρα θα μεταδωθεί το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 21'00. Η διάρκεια του set είναι μία ώρα just, κυμαίνεται κυρίως σε hip hop, abstract και στην συνέχεια dubstep ήχους. Λίγο μετά την μετάδoσή του θα αναρτηθεί και το tracklist καθώς και link για download here!!!

p.s. ευχαριστούμε την δήμητρα για την πολύ ωραία Pic
So tune in m8s!

Tracklist:
1.Flyamsam - The Offbeat
2.Robo Tussin ft Lil Wayne - A Mili (Flying Lotus rmx)
3.Dabrye ft Wildchild - The Stand
4.Flying Lotus - Lightworks rmx
5.Busy - Light Curtain
6.Dorian Concept - The Fucking Formula
7.Harmonic 313 - Cyclotron
8.Mux Mool - Death 9000 (Machine Drum rmx)
9.Hudson Mohawke - Overnight
10.Joker & Ginz - Purple City
11.Ghislain Poirier - Blazin'(Modeselektor mix)
12.Rustie - Bad Science
13.BD1982 - Space Boots (Slugabed rmx)
14.Babylon System & Antiserum - California Style
15.Dead Prez - Hip Hop (DFRNT Dubmix)
16.Glen Porter - Um