Thursday 26 June 2008

thank ya all Jamaicans!

Σας ευχαριστούμε όλους για την χθεσινή παρουσία στο 1ο μας Party! Πραγματικά, έγινε χαμός, ξεπέραστηκαν οι προσδοκίες μας για πρώτο πάρτυ, στον ένα μήνα λειτουργίας του σταθμού! Από τις 10 ξεκινήσαμε και είχε κόσμο από νωρίς ενώ από τις 11-11.30 αρχίσαμε να μην χωράμε! Κόσμος να μπαινοβγαίνει συνέχεια, άλλοι να κάθονται έξω ή να μην βρίσκουν ούτε έξω, άφθονο πραγματικά αλκοόλ, ωραίες μουσικές, χορός, αγκαλιές, γέλια, δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω την χαρά μας για το πόσο έντονα ήτανε. Τα cd μας με κάποιες επιλογές που μοιράσαμε, 100 στον αριθμό, από νωρίς ήταν δυσεύρετα... τελικά έπρεπε να κάνουμε τα διπλάσια... 8 dj's ψες, διαφορετικές μουσικές, ωραίες εναλλαγές και όλα τέλεια! Την εμφάνισή της στο Face έκανε και μια σημαία, έτσι κιτρινο-πρασινο-μαύρη κάπου κατά την 1...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από τις 10 μέχρι τις 4 που κλείσαμε είχε τόσο κόσμο, με τόσα άτομα να μιλήσεις παντού γύρω σου, που δεν κατάλαβαμε πότε πέρασε η ώρα και τέλειωσε το πάρτυ! Στο myspace μας θα βρείτε κ μερικές φωτογραφίες από το πάρτυ. Είχαμε πει ότι θα τα σπάσουμε όλα και το κάναμε, τρελό παρτάκι και μην επαναπαύεστε, τα καλύτερα θα έρθουν, από τον Paranoise!

Μετά τιμής,
New Freestyle Music Web Radio
PARAN
OiSE

First CD..!

Όσοι δεν παραβρέθηκαν στο party ή δεν πρόλαβαν να πάρουν CD (μιας κ έφευγαν σαν τρελά!), μπορούν τώρα να το κατεβάσουν. Είναι το 1ο μας CD και περιλαμβάνει τραγούδια επιλεγμένα με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς. Δεσμευόμαστε πως θα ακολουθήσουν κι άλλα. Απολαύστε.!


01 - DJ Vadim ft. Katherin Deboer - Black is the Night
02 - The Specials - Gangsters
03 - Maceo & The Macks - Soul Power '74
04 - Guts - And the living is easy
05 - Manu Chao - Mala Vida
06 - Clash - I fought the Law
07 - Rancid - Fall back down
08 - Primal Scream - Miss Lucifer
09 - Damn Yankees - Come Again
010 - My Morning Jacket - Dondante



Download

Sunday 15 June 2008

welcome home MitsBoy

Καλωσορίσαμε χθες με τον τρόπο που άρμοζε στην Ελλάδα τον Μάριο/MitsakosBoy ο οποίος κατέφτασε οδικώς από London. Η παρέα μεγαλώνει και ο MitsakosBoy θα γεμίσει όσα περισσότερα απογεύματα καταφέρει, έτσι για να συνδεθεί η μεσημεριανή με την βραδινή ζώνη του σταθμού. Χθες επίσης ανακαλύψαμε ένα κοινό στοιχείο που συνδέει τους περισσότερους παραγωγούς του Paranoise, αλλά αυτά είναι... εσωτερικά θέματα! χεχε.. και ενώ η Θεσσαλονίκη έχει αδειάσει, εμείς παραμένουμε πιστοί στην πόλη μας. Κι ο Harry πιστός στο πρόγραμμα, σήμερα το βράδυ 9-11 on air, στον Paranoise φυσικά...

Η εβδομάδα που μας πέρασε, αν και είχαμε μικροδιαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα λόγω εξεταστικής, ήταν πολύ καλή. Είχαμε και τα tribute στους Depeche Mode από Stergios.P και του Kostas L.A. στους Deep Purple, ενώ ήταν το δεύτερο του παλικαριού από την Πάτρα, μετά εκείνο στους Doors. Και συνεχίζουμε, από αύριο βράδυ κ Τρίτη μεσημέρι κανονικά. Για τους μη γνωρίζοντες ενημερώνουμε, ότι 26-27 Ιουνίου ετοιμάζεται το 1ο party του σταθμού μας στο κέντρο της πόλης! Ανακοινώσεις σε λίγες ημέρες! Ετοιμαστείτε πάντως, θα τα σπάσουμε όλα...


New Freestyle Music Web Radio
PARANOISE

Sunday 8 June 2008

zwh.3meres.mv

H ζωή είναι ωραία αν ξέρεις να την ζεις...

Thursday 5 June 2008

Is this farewell for TOTO..?

Οι TOTO είναι μια μπάντα που ξεκίνησε το 1976 στο Los Angeles της California..τα μέλη που αποτέλεσαν την αρχική σύνθεση του group ήταν γνώστοι session κυρίως μουσικοί εκείνης της περιόδου..

Ο David Paich είχε γίνει γνωστός από τη συνεργασία του με τον Boz Scaggs καθώς είχε συμμετάσχει στη σύνθεση αλλά και στην παραγωγή του album SILK DEGREES του Scaggs..O Jeff Porcaro ήταν ένας session drummer με τον οποίο είχε παίξει πολλές φορές ο Paich και καποιά στιγμή άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο για μια δική τους μπάντα..Κι αφού ζήτησαν από τους Steve Lukather(guitarist),Steve Porcaro(Keyboardist,Jeff's brother),Bobby Kimball(vocalist) να μπουν στην ομάδα και συμπεριέλαβαν επίσης τον David Hungate(bassist),η ιστορία των ΤΟΤΟ ξεκινούσε..και μόλις το 1977 εξέδωσαν το πρώτο τους album..

Όλα πήγαιναν καλά αλλά δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα προβλήματα..Πρώτα αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν τον Kimball,ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα με τη φωνή του,με τον Fergie Frederiksen ο οποίος τραγούδησε και στο album ISOLATION και επίσης ,λίγο πριν τον Kimball είχε αποχωρήσει απο το group και ο Hungate θέλοντας να αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένειά του και στη θέση του μπήκε ο νεότερος αδερφός του Jeff,Mike Porcaro..Βέβαια είχαμε κι άλλη αλλαγή τραγουδιστή σε μικρό χρονικό διάστημα και τώρα στη θέση αυτη είχε έρθει ο Joseph Williams(γιος του σεναριογραφου John Williams)..Έπειτα ήρθε η αποχώρηση απο το group του Steve Porcaro το 1988 και του Joseph Williams λίγο πριν το PAST TO PRESENT tour,αλλά αυτό που πραγματικά χτύπησε ανεπανόρθωτα τους TOTO ήταν ο θάνατος του drummer τους,Jeff Porcaro,τον Αυγουστο του 92 από ανακοπή..H μπάντα ήταν κοντά στη διάσπαση αλλά η οικογένεια του Jeff τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να παίζουν,γιατί αυτό θα ήθελε κι ο γιος τους..ετσι προσέλαβαν τον Simon Phillips ως drummer και συνέχισαν το tour,που ολοκληρώθηκε το 1993 με ενα live show εις μνήμη του Jeff,στο οποίο συμμετείχαν guests όπως οι Van Halen,Boz Scaggs,Richard Marx..

Από κει και επειτα υπηρξαν απλά κάποιες προσπαθειες για δισκους,οχι και τόσο επιτυχημένες,ώσπου το 1998 ο Steve Lukather,που πλέον εκτελούσε και χρέη τραγουδιστή,και ο David Paich κυκλοφόρησαν το δίσκο TOTO XX,και μετά απο ενα επιτυχημένo tour..ειχαμε ενα "δυναμικό comeback" του group,με την επιστροφή το 1999 και του Bobby Kimball στη θέση που και πρώτα είχε στο group..Aκολούθησαν πολλές και επιτυχημένες περιοδείες,όπως και νέοι δίσκοι αλλά και δίσκοι αφιερώματα απο το group..

To 2003,o David Paich ανακοινωσε ότι θα σταματήσει να περιοδευει με το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε απο τον Greg Phillinganes,αν και ο Paich συνεχιζει να βοηθα στη συγγραφή αλλά και στην παραγώγη κομματιών για το group..Κι ετσι φτάνουμε στο 2006 που αρχίζει το Falling in Between tour της μπάντας,με πολυαριθμα shows..το τελευταίο μέρος όλης αυτής της περιοδείας ξεκινησε απο το Mexico και ολοκληρώθηκε στην Ιαπωνία στις 31 του περασμένου Μάρτη..

O Steve Lukather είχε δηλωσει πριν το tour,πως κάθε λειτουργία του group θα αναστελόταν επ'αόριστον μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου κανονισμένου show,κυρίως επειδή κάποια απο τα μέλη του συγκροτήματος είχανε να ασχοληθούν με τη δημιουργία ή την προώθηση προσωπικών τους δίσκων..αλλά και για αλλους λόγους που απασχολούσαν τον καθένα από αυτούς..Δήλωσε επίσης πολύ ευτυχισμένος που στην τελευταία αυτή περιοδεία συμμετείχε και ο David Paich μετά από περίπου 5 χρόνια απουσίας..

Τελικά κάπως έτσι τελειώνει η 30χρονη πλέον πορεία των TOTO στο χώρο της μουσικής?Θέλω να πιστεύω πως όχι,όπως κι άλλοι εκτός από μένα νομίζω..δεν είναι αρκετό ένα τέτοιο "αντίο",για μια μπάντα που μας χάρισε κομμάτια όπως τα AFRICA,ROSANNA,HOLD THE LINE,STOP LOVING YOU,PAMELLA και που η δεξιοτεχνία των μουσικών που την απαρτιζαν ήτανε φανερή σε καθε βήμα τους..Only time will tell!!Till then..Hold the line....Farewell!!

Monday 2 June 2008

Δαιμονία Νύμφη @Liebe

Την Παρασκευή 30/5 δώσαμε το παρόν στην συναυλία των Δαιμονία Νύμφη στο Liebe και είπα να γράψω κάποια πράγματα για το live. Ο χώρος ήταν γεμάτος από πολύ και νέο κόσμο που ήρθε να ταξιδέψει υπό τις αρχαιοελληνικές μελωδίες των Δ.Ν. και να δει την παρουσίαση του νέου cd Κραταιά Αστεροπή. Το κλίμα πολύ ζεστό και ενθουσιώδες, καθώς οι Δ.Ν. μας εντυπωσίασαν και φέτος. Στο τέλος με το παρατεταμένο και επίμονο χειροκρότημα όλου του κοινού, οι Δ.Ν. μας παρέτειναν την απόλαυση με 2 encore! Πρόκειται για ένα ξεχωριστό, μοναδικό στο είδος του συγκρότημα, με πολύ ταλέντο, φαντασία και δημιουργηκότητα. Αξίζει να τους δείτε κάποια στιγμή σίγουρα. Για αναλυτικό live report here: http://anothertribe.blogspot.com/2008/06/liveliebe.html